Cancan

Drama prezentatoarei Teo Trandafir: „Eram grasa poporului român”. Cum a reușit să slăbească

Publicat: 20 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Drama prezentatoarei Teo Trandafir Eram grasa poporului român. Cum a reușit să slăbească
Teo Trandafir recunoaște că s-a confruntat cu diferite probleme în momentul în care a devenit mamă

Îndrăgita vedetă TV Teo Trandafir își amintește că la un moment dat era numită grasa poporului român și a suferit foarte tare mult timp. Și totuși, problemele ei, care erau de natură endocrină, au apărut pe la vârsta de 21 de ani. Cu toate acestea, lumea o arăta cu degetul și o judeca în acest sens că mânâncă prea mult, însă nu era adevărat. Însă marea schimbare a venit în 2013, odată cu operația de micșorare a stomacului.

Teodora Virginia Trandafir, sau pe scurt Teo Trandafir, așa cum este cunoscută de toată lumea, este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV din România. Prezentatoarea în vârstă de 53 de ani s-a remarcat odată cu moderarea emisiunii „Teo”, care a fost difuzată la Pro TV în perioada 2000-2006. Fără doar și poate, Teo este o femeie împlinită atât în ceea ce privește cariera, dar și în plan familial.

Și când spunem aceasta ne referim la faptul că este o mamă fericită de aproape 17 ani de când o are în viața sa pe Maia, fiica pe care a adoptat-o. Pe de altă parte, ea a avut și două căsnicii, care însă nu au mers. Astfel, în 1990, prezentatoarea TV s-a căsătorit cu Alexandru Trandafir, de care s-a despărțit după șase ani, însă i-a păstrat numele. Cel de-al doilea mariaj a durat doar jumătate de an, din 2 iunie 2012, când s-a căsătorit cu Constantin Iosef.

Teo Trandafir: „Eram grasa poporului român”

Cu siguranță, unii încă își mai aduc aminte cum arăta Teo Trandafir înainte să slăbească. Problemele prezentatoarei TV legate de greutate s-au agravat în 1989, astfel că Teo Trandafir ajunsese la 140 de kilograme. Din cauza unei dereglări hormonale, în doar 9 luni, vedeta a luat în greutate nu mai puțin de 75 de kilograme.

Atunci, ea a suferit enorm și nu înțelegea de ce i se întâmplă tocmai ei, mai ales că nici medicul ei nu avea o explicație clară a ceea ce i se întâmplă. Așa au apărut în viața ei curele de slăbire care însă nu au dat rezultate, deoarece evoluția greutății ei era oscilantă. Mai mult, a început să resimtă tot mai acut presiune din partea colegilor de breaslă.

„Auzeam constant «nu mai mânca atât!». Până la un moment dat, când m-am enervat și am zis: bun, Teo e grasă, Teo e grasă, Teo e grasă! Și dacă nu mai e, ce mai facem? Pentru că tâmpită Teo nu e, mincinoasă nu e, hoață nu e. E grasă. Asta se poate remedia cel mai ușor…”, își aduce aminte Teo Trandafir.

Mihaela Bilic i-a fost de mare ajutor

Teo Trandafir recunoaște că ajunsese să fie obsedată de greutatea pe care o are, însă totul s-a schimbat când a întâlnit-o pe nutriționista Mihaela Bilic. Aceasta a învățat-o să nu mai fie așa de rea cu ea și să nu se mai jignească atât. Totul este să ai răbdare și să înfrunți totul cu încredere.

„Doamna doctor Mihaela Bilic m-a adus cumva până într-un moment în care am putut să văd rezultate. Am slăbit vreo 30 de kilograme într-o vară”, povestește Teo Trandafir.

Și totuși, schimbarea majoră s-a produs în 2013, odată cu intervenția chirurgicală de micșorare a stomacului. De atunci, prezentatoarea a reușit să scape de peste 60 de kilograme iar acum are o talie la care multe femei visează. Astfel, îndrăgita prezentatoare a reușit să se mențină în formă, iar „Teo Trandafir – grasa poporului român” este doar o amintire…

Adauga un comentariu