Bzi.ro

Mâine va începe împodobirea cu flori a baldachinului unde va fi depusă vineri racla cu moaștele Sfintei Parascheva

Publicat: 09 oct. 2019
226 Vizite 0 Comentarii

Pentru al 16-lea an consecutiv familia Buștei va face această jertfă. Florentina Buștei şi familia sa sunt cei care împodobesc an de an baldachinul pe care sunt aşezate moaştele Cuvioasei, pentru ca pelerinii ajunşi să se poată închina. Pentru ei, Sfânta Cuvioasa Parascheva a reuşit să ofere o bucurie nemărginită, acesta fiind motivul pentru care toţi membrii familiei Bustei vin an de an la Iaşi ca să decoreze baldachinul.

 

Totul a început în 2004, când Florentina Bustei a visat-o pe Sfânta. Femeia era însărcinată în acel moment, iar Sfânta i s-a arătat în vis. În acel moment a înţeles că îi va proteja familia, iar ea a decis să-şi arate recunoştinţa şi mulţumirea.
Şi anul acesta, pentru a o cinsti pe Sfânta, cei din familia Bustei au decis să facă ceva special. De două decenii oamenii au pe mână o afacere cu flori, însă de când vin la Sfânta şi pentru ei viaţa s-a schimbat radical.
Pentru anul acesta au ales o serie de flori cu adevărat speciale în diferite culori. La sărbătoare predomina albastrul şi movul, culori alese ca simbol al purităţii.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit