Cancan ultimă oră

Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit la doi ani de la dispariția tinerei! Apropiații sunt uluiți de decizie

Publicat: 29 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama Luizei Melencu s-a recăsătorit la doi ani de la dispariția tinerei Apropiații sunt uluiți de decizie
La doi ani de la dispariția fiicei sale, Monica Melencu a decis să-și refacă viața

Decizie surprinzătoare în familia Luizei Melencu! Mama ei a decis să se căsătorească la doi ani de când fiica ei a dispărut și la aproximativ șase luni de când fostul soț a murit. Apropiații sunt uluiți de hotărârea Monicăi Melencu, dezvăluind totodată și cine este bărbatul cu care s-a măritat.

Mama Luizei Melencu s-a căsătorit la doi ani de când tânăra a dispărut. Monica Melencu a luat o decizie uimitoare la doi ani de când cazul dispariției fiicei sale a șocat întreaga țară. Monica Melencu s-a măritat de curând cu un alt bărbat. Vestea a venit acum, la circa șase luni de când fostul soț a decedat și ar fi fost găsit mort în casă. Anunțul a fost făcut chiar de către rude, mai exact de către mătușa tinerei dispărute.

Așadar, Monica Melencu a decis să-și refacă viața după ce soarta i l-a luat și pe fostul soț în urmă cu aproximativ șase luni, bărbatul fiind găsit fără suflare în locuință, conform informațiilor apărute atunci. Mătușa Luizei Melencu a declarat pentru Impact.ro că femeia s-a recăsătorit și că de curând a făcut și cununia civilă cu noul ei partener, mai exact în urmă cu două săptămâni.

Apropiații acesteia sunt uluiți de decizie

Tot mătușa tinerei dispărute în urmă cu doi ani a declarat pentru sursa menționată anterior că Monica Melencu s-a căsătorit acum cu un bărbat văduv, tatăl a trei fiice care sunt însă deja la casele lor. Potrivit spuselor mătușii Luizei Melencu, acesta ar avea o stare materială bună, deținând mai multe sere. Ba mai mult, cei doi s-ar fi mutat deja împreună.

„Mama Luizei s-a măritat. Acum două săptămâni a avut cununia civilă. Ea și tatăl nepoatei mele s-au despărțit, el avea probleme mari cu alcoolul. Tatăl Luizei a murit, iar Monica s-a căsătorit cu un alt bărbat, căruia i-a murit nevasta. Este văduv și are trei fiice, dar toate sunt la casele lor. Are o situație bună, are sere, este un bărbat pe picioarele lui. Locuiesc împreună într-o comună de lângă Caracal”, a spus mătușa Luizei Melencu.

Adauga un comentariu