Actualitate

Managerul Spitalului Colentina, pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

Publicat: 20 oct. 2020
Managerul Spitalului Colentina Remus Mihalcea
Managerul Spitalului Colentina Remus Mihalcea

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a fost pus pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

Lista PSD Argeș pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Remus Mihalcea, actual manager al Spitalului Clinic Colentina și fost șef de secție ORL la Spitalul Judeţean Argeş. Acesta va fi urmat de Nicolae Pavelescu, liderul sindicatului Dacia.

Lista de la Senat va fi deschisă de Ovidiu Puiu, rectorul Universității „Constantin Brâncoveanu”.

Social-democraţii urmează să valideze oficial listele de candidaţi, marţi,20 octomrbie,  într-o şedinţă a Consiliului Politic Naţional (fostul CExN).

Rectorul UMF Târgu Mureș, pe lista PSD pentru alegerile parlamentare

Rectorul la UMF Târgu Mureș, prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, va candida pe lista PSD pentru alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat că profesorul universitar dr. Leonard Azamfirei va fi candidatul social democratilro la Camera Deputaţilor. Într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD a declarat că este onorat de faptul că rectorul a acceptat candidatură şi că doreşte ca în parlament, rectorul să dea legi atât pe domeniul medical, cât şi pentru alte domenii.

„Noi, PSD, vom continua pe calea noastră şi astăzi doresc să vi-l prezint pe prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul universităţii UMF din Târgu Mureș, pentru Camera Deputaților. Domnule profesor vă mulțumesc că aţi răspuns invitaţiei mele. Sper că în parlament să daţi legislaţii, atât din domeniul medical cât şi din alte domenii“ a declarat Marcel Ciolacu.

Colecție de medici pe listele PSD

Partidul Social Democrat pare să facă o colecţie de medici sau persoane implicate în domeniul medical. Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, candidează din partea PSD la alegerile parlamentare, a anunțat, duminică, liderul social-democrat Marcel Ciolacu. Streinu-Cercel va candida în București.

„Deciziile Guvernului se iau in functie de sondaje. Prioritatea Guvernului sunt alegerile, nu sanatatea romanilor. Doresc sa ii multumesc azi dlui Streinu-Cercel pentru ca a raspuns la invitatia mea si a dnei Gabriela Firea de a se alatura noilor specialisti care vor face parte din viitorul Parlament”, a spus Marcel Ciolacu.

„Sistemul de sanatate trebuie modificat. De la Institut nu pot face asta, din Parlament da”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

Și Alexandru Rafila, pe lista PSD

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, s-a înscris în Partidul Social Democrat. Acesta va candida la alegerile parlamentare din partea PSD. El va fi, cel mai probabil, cap de lista pentru candidatura la Camera Deputaților, în Capitală.

„Am spus ca partidul trebuie sa se deschida pentru specialistii recunoscuti national si international. Ii multumesc dlui profesor Rafila ca s-a alaturat echipei noastre”, a declarat Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă comună cu Alexandru Rafila, la sediul central PSD.

„A fost un pas dificil pentru mine, recunosc, dar am o carieră administrativă în spate și cred că pot să ajut această țară împreună cu alți colegi”, a declarat Alexandru Rafila.

Adauga un comentariu