Din lumea filmului

Mandalorianul nu este (chiar) Pedro Pascal

Publicat: 15 dec. 2019
Mandalorianul nu este (chiar) Pedro Pascal
Mandalorianul nu este (chiar) Pedro Pascal

Serviciul de streaming Disney+ a debutat cu dreptul cu ajutorul lui The Mandalorian, serialul rupt din universul Star Wars. Piesa de rezistență a acestuia este (pe lângă, ultra celebrul de acum, Baby Yoda) personajul central – un vânător de recompense atașant, membru al unui respectat ordin.

Rolul Mandalorianului i-a fost rezervat actorului Pedro Pascal, însă în spatele căștii cu care vedem mereu echipat personajul se pare că nu prea se află celebrul actor. Într-un interviu acordat recent publicației Vulture, Bryce Dallas Howard a dezvăluit că Pascal nu a apărut la filmările lui Sanctuary, episodul din serie pe care ea l-a regizat.

„Se afla la repetiții pentru Regele Lear, pe Broadway. Așa că la filmările episodului meu nu am lucrat cu el”, a spus ea.

Mandalorianul nu este (chiar) Pedro Pascal

Brendan Wayne, unul din cei doi cascadori care au îmbrăcat în serial costumul Mandalorianului, a declarat pentru Vulture că el a fost interpretul personajului încă de la primul episod (și că va apărea și în sezonul 2). Pascal (care asigură vocea protagonistului) a colaborat cu Wayne în conturarea personajului în ceea ce privește felul în care se mișcă acesta.

„El mă întreba pe mine, iar eu îl întrebam pe el același lucru: «De ce ai făcut așa atunci?». Și făceam tot felul de mișcări înainte și înapoi. Ce e de admirat la el este faptul că nu se arată satisfăcut de nivelul său actoricesc. Este doar un actor. Și spun asta în sens pozitiv. Îi place să învețe și îi place să colaboreze și ăsta este un lucru bun”, a explicat cascadorul.

Pedro Pascal își va face însă apariția la un moment dat, atunci când personajul va trebui să își arate fața. Actorul a „scăpat” deja numele Mandalorianului într-un interviu acordat în noiembrie site-ului Screencrush (numele menționat este Dyn Jarren), deși în informațiile oficiale despre serial oferite de Disney nu a apărut până acum.

Primul sezon din The Mandalorian are opt episoade și se încheie pe 27 decembrie. Sezonul doi este acum în producție. Lansarea va avea loc tot în luna noiembrie, anul viitor.

Adauga un comentariu