Cancan

Mara, fiica Ralucăi Moianu, este o adolescentă superbă. Tânăra în vârstă de 17 ani seamănă cu regretatul ei tată

Publicat: 13 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara fiica Ralucăi Moianu este o adolescentă superbă. Tânăra în vârstă de 17 ani seamănă cu regretatul ei tată
Mara Ilinca Ancuța, fiica Ralucăi Moianu, are 17 ani și este de o frumusețe rară

Mara, fiica Ralucăi Moianu și a regretatului Marius Ancuța, s-a transformat într-o adolescentă superbă, fiind de o frumusețe rară. Tânăra în vârstă de 17 ani a moștenit mai mult trăsăturile fizice ale tatăului său, dar și pasiunea pentru medicină. Reamintim că fostul soț al Ralucăi Moianu a fost și medic stomatolog.

Multă lume își aduce aminte cu drag de Raluca Moianu, în vârstă de 52 de ani, fosta prezentatoare a show-ului „Iartă-mă”, de la TVR. Fosta vedetă TV din „Generația de Aur” a încălzit inimile românilor în perioada 2000-2007 cu prezența sa scenică inedită. Ea s-a implicat în multe proiecte de televiziune pe parcursul timpului, iar unele dintre ele s-au bucurat de un succes extraordinar.

Cu ce se ocupă Raluca Moianu în prezent

Cu toate că nu mai apare pe sticlă de ceva vreme, vedeta a rămas în branșă. Acum, Raluca Moianu e vocea caldă de la Gold FM, unde lucrează din 2009, când fetița ei, Mara Ilinca, avea doar patru anișori. Azi, copilașul bucălat cu ochi albaștri și păr blond este o adolescentă rafinată.

Au trecut patru ani de când Raluca Moianu l-a pierdut pe bărbatul cu care are un copil, regretatul Marius Ancuța, de care divorțase în 2013. Spune că nu și-a refăcut viața, că s-a înnecat în muncă, iar timpul liber și-l dedică în totalitate fiicei ei, Mara, acum ajunsă la vârsta adolescenței. Tânăra este de o frumusețe rară și este combinația perfectă între părinții ei. A moștenit blândețea ambilor părinți, dar și ochii pătrunzător de albaștri ai tatălui ei.

Mara, fiica Ralucăi Moianu, o adolescentă superbă de 17 ani

Într-un interviu recent pentru revista OK! România, Raluca Moianu vorbește despre cum e să fii mamă de adolescentă.

„Mara e foarte frumoasă. E deja mai înaltă decât mine, are alură de model. Seamănă mai mult cu tatăl ei. E sportivă, îi place să meargă la meciuri – m-a dus şi pe mine! -, a făcut balet… Şi câte emoţii am avut atunci când am văzut-o dansând la Brighton, la unul dintre concursuri! Anul trecut voia să facă Medicina. Acum vrea să facă Dreptul”, a precizat Raluca Moianu.

Întrebată ce e cel mai greu de gestionat în relația cu Mara, vedeta spune că temperamentul firesc vârstei.

„Momentele în care reacţionează furtunos. Normal, doar e adolescentă, nu am cum să mă înţeleg cu ea tot timpul. Din fericire, am învăţat să trec peste momentele astea cu umor.”

Fiica nu-i va călca pe urme Ralucăi Moianu

Mara nu a moștenit pasiunea pentru televiziune a mamei ei și nu îi place să apară în lumina reflectoarelor.

„Nu, deloc, mai ales după moartea tatălui ei. Deja sunt patru ani de atunci. Acum reuşim să vorbim despre tati şi el rămâne în continuare în viaţa noastră”, mai spune fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă”.

În iulie 2018, Marius Ancuţa, comentator EuroSport specializat în snooker, fost soţ al Ralucăi Moianu, s-a stins din viaţă la doar 50 de ani după ce a pierdut lupta cu o boală necruţătoare. Raluca Moianu și Marius Ancuța au fost căsătoriți timp de 15 ani, însă au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au divorțat în anul 2013.

Adauga un comentariu