Actualitate

Marcel Ciolacu, lider PSD, reacție acidă la adresa lui Florin Cîțu: Trebuia să îl demită pe Vlad Voiculescu

Publicat: 13 apr. 2021
Marcel Ciolacu, președintele PSD zâmbește într-o conferință de presă
Marcel Ciolacu, președintele PSD are o reacție dură la adresa lui Florin Cîțu

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD) are o reacţie acidă la adresa premierului României. Acesta susţine că Florin Cîțu trebuia să îl demită pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Într-o postare publicată pe o rețea de socializare, președintele PSD îl critică pe Raed Arafat şi pe Vlad Voiculescu

PNL a fost luat ostatec de Barna, susține Marcel Ciolacu

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, liderul PSD, Marcel Ciolacu susţine că PNL a fost luat ostatec de Dan Bârnă, aceștia fiind o adunătură de lași, fricoși și incompetenți. De altfel, Florin Cîțu trebuia să îl demită pe Vlad Voiculescu făcând singurul gest onorabil:

„Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covor roșu lui Arafat!

Așa am aflat, după 7 ore, că la ora 16.25, ORA ROMÂNIEI, au murit iar niște oameni din vina lor! Au murit oameni fără oxigen din vina LOR!

Și ei caută acarul Păun cu tot felul de explicații penibile și sforăitoare!

PNL-ul e luat ostatec de Bârna și useriști! Nu pot nimic. O adunătură de lași, fricoși incompetenți și hoți!

Cîțu a ratat iar. Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu. Singurul gest onorabil. Dar a fugit, din nou, de răspundere.

O vom face noi prin moțiune”, se arată în postarea lui Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, a doua reacție după tragedia de la Victor Babeș

Marcel Ciolacu a mai avut o reacţie la tragedia de la Victor Babeș. Vorbim despre faptul că liderul PSD a susţinut faptul că Guvernul USR-PLUS-UDMR nu au specialiști şi și-au bătut joc de morţi şi de vii. De altfel, Ciolacu caută un alt coordonator în afară de Raed Arafat:

„Nimeni nu-și asumă nimic, să nu cumva să deranjăm coaliția. Vlad Voiculescu și-a bătut joc și de morți și de vii. N-a plătit, n-a testat, n-a testat în școli. Unde sunt specialiștii lor?

Câți oameni mai trebuie să moară ca să se oprească această mascaradă de guvernare? Ce se întâmplă, când vor interveni toți decidenții pentru a lua măsuri?

În afară de domnul Arafat, cine coordonează? Nimeni nu știe, stau și hăhăiesc pe la TV. Lucrurile nu mai pot continua așa.

Cine a pus acest guvern? Domnul Iohannis. L-a mai văzut cineva. A, doar cu doi copaci. Nu vede că nu funcționează guvernul”, a spus Marcel Ciolacu.

La Spitalul Victor Babeș au murit trei pacienţi

Toate declaraţiile vin după ce în cursul zilei de 12 aprilie, la Spitalul Victor Babeș din București, au murit trei pacienţi care erau internaţi în TIR-ul de Terapie Intensivă din cadrul unităţii medicale. Aceştia au rămas fără oxigen şi au murit după o defecţiune tehnică.

De altfel, premierul Florin Cîțu a ieşit cu o declaraţie de presă în care el şi Raed Arafat a explicat date preliminare din tragedia de la Spitalul Victor Babeș.

„Trei persoane au decedat, condoleanțe familiilor. A început și o anchetă, am vorbit cu ministrul de Interne, i-am cerut ca ancheta să fie cât mai rapidă, pentru ca toți vinovații să răspundă. Presiunea pe spitale e foarte mare, trebuie cu toții să ajutăm, de aceea am spus că vaccinarea e singura soluție. De ce am ieșit acum – am văzut că reprezentanții statului fug de comunicare. cetăăenii au nevoie să le explicăm exact ce s-a întâmplat. Nu trebuie să fugim de comunnicare. Nu putem garanta acum că nu vom mai avea astfel de accidente”, a declarat premierul Florin Cîțu.

Adauga un comentariu