National

Marcel Ciolacu, mesaj alarmant: „DSP-urile nu mai funcţionează. Nu se mai face nicio anchetă epidemiologică”

Publicat: 09 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu mesaj alarmant DSP-urile nu mai funcţionează. Nu se mai face nicio anchetă epidemiologică
Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat

Luni seara, 9 noiembrie, în cadrul unei emisiuni de la B1Tv, Marcel Ciolaru, președintele PSD, a declarat că DSP-urile nu mai funcționează și că nu se mai fac anchete epidemiologice, în cazul persoanelor care se testează pentru depistarea COVID-19. Mai mult, el adaugă că situația a fost scăpată de sub control.

„DSP-urile nu mai funcţionează. Nu se mai face nicio anchetă epidemiologică, pentru ca să nu se mai testeze lumea. Nu se mai fac anchete epidemiologice în momentul ăsta, toată lumea se testează singură dacă aude de un vecin că are COVID şi s-au întâlnit. Suntem într-o situaţie scapată de sub control, e foarte clar”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Nu moare România, câteva luni, pe această structură a Parlamentului”

Liderul PSD a menționat că social-democrații sunt de partea amânării alegerilor parlamentare în primăvara anului viitor. El a propus ca mai întâi să fie vaccinați românii, iar mai apoi să se organizeze alegerile parlamentare.

„Nu moare România, câteva luni, pe această structură a Parlamentului. Să-i vaccinăm pe romani şi pe urmă să mergem la alegeri”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Eu cred că e premiera când acuzi opoziţia că sabotează puterea prin Parlament. Repet, PSD în acest moment este o minoritate în Parlament. Acele legi, o parte din ele, au fost votat şi de liberali. Am văzut şi eu liderii PMP cum înjura liderii PNL că nu gestionează bine dar sunt alături la guvernare”, a mai spus Marcel Ciolacu, după ce premierul Ludovic Orban a spus luni în Parlament că se adoptă legi care implică cheltuieli mari ale statului fără să existe banii pentru respectivele majorări.

Marcel Ciolacu: „Domnule Orban, sunteți adevăratul răspândac al sărăciei”

Luni, 9 noiembrie, a avut loc un alt schimb de replici acide în Parlamentul României. Președintele PSD, Marecl Ciolacu a lansat un atac foarte dur la adresa lui Ludovic Orban, premierul țării noastre, care a fost prezent la „Ora premierului” în Parlament pentru a oferi o serie de explicații despre viitorul buget.

Liderul PSD îl acuză pe Orban de minciună. Totodată, Ciolacu arată că membrul din PNL este singurul premier care a trecut bugetul prin asumare. Tocmai din această cauză, el este singurul „răspândac” al sărăciei, lăsând fără bani pe copii, pe profesori, pe pensionari, dar și pe fermieri.

„Domnule Orban, ce încredere mai pot avea românii în guvernul pe care îl conduceți? Ați mințit de atâtea ori. Sunteți singurul care ați trecut bugetul prin asumare, Ați spus că aveți bani pentru toți pentru copiii, profesori, pensionari, fermieri și nu ați mai avut bani. I-ați lăsat să se descurce pe cont propriu pentru că nu ați mai avut bani. Domnule Orban, sunteți adevăratul răspândac al sărăciei. Singura promisiune respectată e către prietenii de partid.

Sunteți corupți până în măduva oaselor.  (…) Incompetența voastră, a celor din Guvern, creează greutăți imense pentru acest popor. Afectează siguranța familiilor și cea alimentară. Cu PNL la conducere, România devine zid e zi mai disperată și mai bolnavă”, a declarat Ciolacu.

Adauga un comentariu