Local

Marcel Ciolacu nu este primul care a insultat moldovenii! Marius Bodea declara în 2016 că ieșenii trebuie să fie onorați să-l aibă drept candidat la primărie

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 12 Comentarii
Marcel Ciolacu nu este primul care a insultat moldovenii Marius Bodea declara în 2016 că ieșenii trebuie să fie onorați să-l aibă drept candidat la primărie
Marius Bodea declara în 2016 că ieșenii trebuie să fie onorați să-l aibă drept candidat la primărie

Recentele declarații făcute de Marcel Ciolacu despre moldoveni și care au stârnit furie sunt au fost primele batjocoritoare la adresa cetățenilor. În 2016, în plină campanie electorală, Marius Bodea afirma faptul că ieșenii ar trebui să se simtă onorați să-l aibă drept candidat la primărie.

Vă aducem aminte faptul că Marcel Ciolacu a declarat recent că Buzăul nu este în Moldova și că îi roagă pe jurnaliști să nu-l mai jignească.

Marius Bodea, în 2016: ”Ieșenii trebuie să fie onorați că eu candidez la primărie”

În 2016, în perioada în care era membru de vază în PNL și câștiga mulți bani, fără să facă ceva, la șefia Aeroportului Internațional Iași, Marius Bodea vorbea despre faptul că ieșenii trebuie să se simtă onorați că el candidează la primărie:

”Ieșenii trebuie să se simtă onorați că eu candidez la Primăria Iași. ” au fost vorbele aproximative rostite de actualul USR-ist care ne tot vorbește despre lupta împotriva PSD-PNl, deși el a girat atât PNL cât și PSD.

Declarațiile au creat un val de reacții negative la adresa acestui specimen politic care tot ce a făcut este să vorbească fără fundament și fără să implementeze ceva concret. Pe de altă parte, nici nu ai la ce să te aştepţi de la pupilul pușcăriașului Relu Fenechiu, Marius Bodea fiind creația acestuia.

Clipul de mai sus NU MINTE! Pupilul lui Relu Fenechiu citea scrisoarea trimisă de păpușar direct din pușcărie. Cu asemenea specimene trebuie să voteze ieșenii? Specimene care, nu numai că încurajează corupția, ci sunt și manevrabili de către aceasta.

Marius Bodea, creația pușcăriașului Relu Fenechiu.

Marius Bodea și Relu Fenechiu – o pereche care își trage rădăcinile în peisajul politic tumultuos al României contemporane. Privind în detaliu parcursul lor, se conturează un tablou al corupției și conexiunilor politice care au încăput sub umbrelă opacă a sistemului. Cu o carieră de 20 de ani în Partidul Național Liberal (PNL), Marius Bodea și-a croit drumul exclusiv prin funcții politice, conform propriului său CV. Totuși, plecarea sa din PNL a fost mai mult rezultatul unor interese personale decât al unei epifanii legate de daunele aduse de partid. Momentul deciziei sale s-a ivit când pe scena politică a apărut Chirica, iar el a fost exclus de la candidatură pentru primărie.

Marius Bodea a fost o portavoce a alianței dintre PSD și PNL numită USR. A fost unul dintre cei mai puternici susținători USL 1.0. Acum se pozează ca fiind împotriva acesteia
Marius Bodea a fost o portavoce a alianței dintre PSD și PNL numită USR. A fost unul dintre cei mai puternici susținători USL 1.0. Acum se pozează ca fiind împotriva acesteia

Un alt moment important în cariera lui Bodea a fost când, în calitate de director la Aeroportul Iași, a făcut lectură unui discurs proferat de Relu Fenechiu, care ulterior a fost condamnat pentru corupție.

Însă, conexiunile dintre Bodea și Fenechiu au atins cote mai înalte. În 2013, în timpul mandatului lui Fenechiu ca ministru al Transporturilor în Guvernul Ponta, Bodea a fost numit în două companii majore ale Ministerului Transporturilor, grație relației strânse cu Fenechiu. Aceste numiri au dus la încasarea unor sume considerabile de bani, cu un total de aproximativ 100.000 de euro, conform informațiilor furnizate.

Modul în care acest lucru s-a petrecut a fost prin intermediul unui contract inițial încheiat în 2012 pentru administrarea activității regiei Aeronautice Civile. Ulterior, acest contract a fost modificat în avantajul lui Bodea, cu influența și sprijinul lui Fenechiu, culminând într-o sumă considerabilă de bani încasată de acesta din urmă.

Astfel, Bodea și Fenechiu rămân nu doar figuri politice controversate, ci și simboluri ale unui sistem corupt și interconectat, în care avantajele personale și conexiunile politice cântăresc mai mult decât integritatea și meritul profesional. Adevărurile dezvăluite despre aceste relații umbrite de corupție ilustrează cât de adânc este rădăcinată problema corupției în peisajul politic românesc și cât de mult mai este de făcut pentru a curăța acest teren împovărat de abuzuri și privilegii.

 

 

 

 

Comentarii
  • Hai sa fim sinceri: zona Moldovei este subdezvoltata din cauza moldovenilor si a felului lor de a fi. Iar asta dainuie inca de pe vremea imperiului roman: nici macar romanii nu au fost interesati sa ocupe zona, pentru ca nu avea nimic. Triburile dacice de aici erau lenese si razboinice. Carpii sunt exemplum elocvent: betivi care se omorau intre ei. Au salasluit in zona Vaslui – Barlad, ceea ce explica multi din stirile zilelor noastee din acele zone.
    Domnitorii moldovenii si-au tradat pe capete fratii din Valahia si Ardeal, atunci cand nu se tradau intre ei. Boierii isi tradau domnitorul, asa cum a patit Cuza. Primele structuri ale partidului comunist au aparut in Moldova. Ma mir ca USR-ul nu e partid moldovenesc 🙂
    Iar acum, din motive care tin de necunoasterea istoriei si patriotismul local nejustificat, moldovenilor le sare mustarul… de Tecuci 🙂

  • Ai tu dreptate dar acum nu traim in acele timpuri indepartate,acum suntem in anul 2024. Este foarte adevarat ca restul tarii arata Moldova cu degetul ca aici s – a gresit mereu la alegeri , aici s – a votat mereu psd si pnl si alte prostii se intampla in Moldova ,poate o minoritate dintre moldoveni este proasta ,inapoiata si ne strica imaginea la toata Moldova . Te gandesti ca aceasta prostime , minoritate va merge la vot si va pune stampila aiurea fara sa stie ce face ? Dar si celelalte regiuni ale tarii au prostimea lor ,uscaturile lor, sa nu uitam. O ORICE AR FI UNUi GUVERNANT , PARLAMENTAR, PRIMAR ,PRESEDINTE DE TARA etc NU II ESTE PERMIS SA – SI JIGNEASCA POPORUL CARE L- A ALES SI IL INTRETINE PE SALARII URIASE!!! NU ESTE PERMIS SA URASCA, SA INSTIGE LA URA NATIONALA SI DISCRIMINARE INTRE ROMANI!! CLAR SA FIE ! ACESTI FASCISTI TREBUIE SA OCROTESSCA ,APERE ,SPRIJINE POPORUL ROMAN NICIDECUM SA MANIFESTE URA, CALOMNII ,INVECTIVE FATA DE POPOR . ESTE INADMISIBIL ! DE CE AU CERUT DISPERATI VOTUL FATARNICII SI MINCINOSII,????

  • Profesionist articol. Nu-i făcut de habarniști. Se simte iz de PNL+PSD. Adică de mafie…Și Bodea nu poate lupta cu mafia din Primărie. Că-s de-ai lui. Așa că există o singură soluție. Cine să fie? Hai că răspunsul e simplu…

  • Eu nu vad vreo diferenta intre Bodea si Colacul wc. Asemanari da. Nivel intelectual si moral zero , doi mincinosi , doi lenesi ,doi prostanaci , la amandoi le place sa distruga cu nepasare romanii carora le cersesc disperati voturi, amandoi securisti , amandoi agresivi fizic si verbal , trag la masea cu alcolul si interzisele ,amandoi pagani , amandoi se destrabaleaza cu femei de calitate! si etc. Dar Bodea este moldovean daca este venetic din Odobesti ? Scuze daca jignesc pe aceasta somitate Bodea, mai presus onoratul ca vrea primarul umililor ieseni.Colacul wc din Buzau , stim ca nu este moldovean, sa nu – l jignim cu niste pumni in bot daca are curaj ca puna piciorul in Moldova.

  • Când ești stupid și lumea e mai grea. Auzi, iz de PNL și PSD. Ia uita-te pe tricoul b oului, ce scrie? Nu scrie USL? Asta este mai PSD-ist decât multin

  • Kurva cu o suta de fetze parsive asta este securistul Bodea. Si sarac lipit pamantului ,fara casa , boschetar va dati seama dupa cat a jefuit peste tot. Daca viloaica ta si toata averea este din munca cinstita de ce- o ascunzi si n-o declari ?Ce putea sa invete de la Fenechiu? Toti care intra in politica sunt kurve parsive. Unul mai spurcat decat altul.Daca mai sunt si politicieni adevarati care vor sa faca ceva constructiv pentru aceasta tara poporul ii huleste parca singuri ne-am vrea ce este mai rau. Totdeauna la vot am gresit si am sles ce a fost mai rau. Sa vedeti si acum prostimea cum se ingramadeste sa voteze Pnl, Psd, Usr( Adu) . In loc sa-i eliminam, noi le facem statui! Trezirea!

  • Cu comasarea alegerilor dispuse de Pnl&Psd si cu aliantele care s-au format acum o sa fie mare nebuneala la vot. Foarte multi nu se informeaza bine mai ales in mediul rural unde lumea munceste toata ziua pe camp, in gradina si nu au posibilitati si timp sa se informeze. Si in mediul urban informarea este minima. Ne – au innebunit pe toti cu comasatele ,multi vor pune stampila aiurea , se vor anula fff multe buletine de vot. De fapt asta este scopul Psd% Pnl sa castige ei prin metode abuzive ,nelegale.

  • Prostovane ! Prostovane! Esti Alna( Alin) pagana ,cocaina , lgbt , de la Usr – Alianta dreapta unita ? Esti cu discreieratii usr parinte 1 si parinte 2 parsivenia lumii ?

Adauga un comentariu