Local

Marcel Ciolacu va da afară 30% din angajații de la Poşta Română după alegeri – SURSE

Publicat: 02 apr. 2024
_____ Vizualizări 5 Comentarii
Marcel Ciolacu va da afară 30 din angajații de la Poşta Română după alegeri - SURSE
Premierul Marcel Ciolacu, gafă de proporție în Qatar

Sunt unele surse guvernamentale care arată că Marcel Ciolacu are în plan să dea afară 30% dintre bugetarii angajați de la Poșta Română. Decizia va fi luată începând cu anul 2025 pentru că 2024 este an electoral și nu dorește să deranjeze sistemul bugetar.

Vă aducem aminte faptul că premierul țării a luat numeroase decizii controversate într-un context în care țara se confruntă cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană, cel mai mare deficit bugetar, cele mai mari prețuri la energie electrică și gaze naturale, dar și cei mai săraci tineri.

30% dintre angajații de la Poșta Română vor fi dați afară de Marcel Ciolacu după alegeri

Pentru că angajații de la Poșta Română au început să protesteze, Marcel Ciolacu deja a luat decizia de a dat afară 30% dintre ei. Sursele guvernamentale au explicat faptul că premierul are în vedere acest lucru și din cauza faptului că consideră că aparatul bugetar la Poșta Română este prea mare pentru un buget atât de deficitar pe care îl are la dispoziție.

Un grup de câteva zeci de lucrători poștași, membri ai Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR), care este afiliat la Blocul Național Sindical (BNS), au organizat un protest luni în fața sediului Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Principalele nemulțumiri ale sindicaliștilor includ lipsa de reacție din partea conducerii în ceea ce privește renegocierea Contractului Colectiv de Muncă, absența unui sistem de salarizare transparent, motivant și nediscriminatoriu, precum și faptul că 80% din personal primesc salariul minim pe economie, indiferent de funcție, nivel de studii, responsabilități sau experiență profesională.

De asemenea, sindicaliștii critică lipsa politicilor coerente de dezvoltare și sustenabilitate a Companiei Naționale Poșta Română (CNPR), lipsa de transparență și predictibilitate în gestionarea activităților, precum și lipsa dialogului social la nivelul instituției.

Marcel Ciolacu angajează pile! Guvernului nu îi pasă de bugetari

De 30 de ani românii se confruntă cu tot felul de specimene puse de guvernanți în funcții publice doar pentru că au relații, sau sunt pur și simplu proști și pot fi manipulați. Aparatul bugetar este unul mare și foarte prost făcut, dar Guvernul nu vrea să se uite în direcția care trebuie și să îi dea afară pe cei piloși.

Românii trebuie să înțeleagă că din 2025 România va intra în faliment pentru că proasta guvernare a ciumei roșii PSD și febrei galbene PNL duce către această direcție. Din aceste considerente trebuie să vă dați seama singuri că cei care vor fi dați afară dintre bugetari vor fi cei care au fost angajați corect! Nimeni din Guvern nu va da afară pe piloși și pe cei care au dat șpagă pentru a ocupa funcții publice!

Așadar, cei din Poșta Română, bugetarii corecți, sunt doar primii dintr-un șir lung de demiteri. Vor urma, rând pe rând, lucrătorii din spitale, din poliție, jandarmerie, educație etc. Aceste decizii nu vor fi luate în 2024 pentru că este an electoral! Vor fi luate, de către Marcel Ciolacu, dacă va mai rămâne la guvernare, începând din 2025.

Tocmai din aceste considerente trebuie să votăm oameni patrioți, suveraniști care să facă din România o forță în cadrul Uniunii Europene și NATO! Trebuie să spunem stop jafului generalizat la care am fost supuși de PSD-PNL-USR.

Comentarii
  • Dr ce covrigarule nu dai afara 30% din aparatul guvernamental si agentii infiintate la comanda fara interes national, doar pentru neamuri si clica de partid cu salarii de la 24 .000 lei net in sus? Lasa ca romanii s – au desteptat, nu voteaza nimeni Psd , Pnl, Usr va canta cucuveaua ,pregatiti – va coliva , ajunge nemernicilor cata distrugere si haos ati facut in tara noastra.. Voi sperati inca 10 ani cu noi disperati innebuniti dupa voturile noastre iar noi toti nu mai suportam O ZI cu voi nemernicilor Psd, Pnl, Usr. La gunoi!

  • Să-i dea afară pe toți! Ce cumătrie politică este asta ,,Poșta Română”? Nu sunt destui bugetari!!! La Iași Poșta Română toți sunt neamuri, Ursanu ,,călugăr” ce treabă are cu poșta?
    Poșta trebuie privată tată, cei cu cloaca aia de trântori? Bani supți de la cei care plătesc impozite. Afară cu ei–să treacă la privat.

Adauga un comentariu