Cancan ultimă oră

Marcel Pavel a ajuns la capătul puterilor: „Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist”

Publicat: 24 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Pavel a ajuns la capătul puterilor Mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist
Marcel Pavel

Îndrăgitul cântăreț Marcel Pavel a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre situația în care se află, alături de alți colgi de breaslă, din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a afirmat că, din cauza faptului că nu mai poate participa la evenimente și concerte, se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Marcel Pavel susține că este norocos deoarece a economisit de-a lungul timpului însă, mai mult de un an de zile, nu poate rezista într-o astfel de situație.

„Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă. Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați!”, a declarat Marcel Pavel.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, celebrul solist a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta se află internat la Institutul „Matei Balş”.

„Temperatura din platoul de filmare este cam de 40 de grade pentru că sunt luminile acelea. Noi avem o cameră unde stăm toți și ne relaxăm. Acolo stăm câte două ore și sunt 17 grade, deci o diferență de 23 de grade. Și aici a fost o problemă că eu am făcut șoc termic. Nu mi-am dat seama, că de obicei mă feresc de asemenea lucruri. Acolo nu se poate sta decât cu aer condiționat că altfel de sufoci. Și iată că am primit o dublă pneumonie. Prima dată am avut o sinuzită, au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul și s-a descoperit, pentru că am avut inspirația să fac o investigație pulmonară, că am dublă pneumonie”, a povestit Marcel Pavel.

Alina Pușcaș, vindecată de COVID-19: „Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar!“

Alina Pușcaș, vindecată de COVID-19! Vedeta Antenei 1 a anunțat că s-a vindecat de coronavirus și a transmis un mesaj dur.

„Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, asta este cel mai important lucru”, a spus vedeta într-un InstaStory.

Alina Pușcaș, vindecată de COVID-19: „Haterii își doresc sânge, suferință“

„Mie îmi este foarte clar că haterii își doresc sânge, suferință. De ce ți-ai dori așa ceva? De ce ți-ai dori să vezi oameni suferind? Ca să te simți tu mai bine? E trist! Eu nu o să fiu niciodată acel om care să dramatizez ceva mai mult decât este. Nu voi face niciodată dintr-un țânțar armăsar”, a mai spus ea.

„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată. Sunt vindecată și numai cu mulți, mulți anticorpi”, a anunțat Alina Pușcaș.

Antena 1, lovită de coronavirus

Mai multe vedete ale trustului au căzut pradă nemilosului COVID-19, iar printre acestea se numără și Alina Pușcaș. Frumoasa prezentatoare a declarat oficial în urmă cu o zi că a fost, într-adevăr, infectată cu noul coronavirus, dar că starea ei de sănătate este una bună.

După ce s-a nunțat că Marcel Pavel a fost testat pozitiv și dus cu izoleta la Institutul Matei Balș, seara a venit o altă veste năucitoare. Cântăreața Ozana Barabancea, interpretul Andrei Ștefănescu (trupa Alb și Negru), precum și actorul Cosmin Seleși au fost confirmați cu noul coronavirus.

De asemenea, cinci cameramani și operatori de montaj de la Antena 1 sunt infectați cu COVID-19! Evident, filmările la îndrăgita emisiune ”Te cunosc de undeva” au fost suspendate temporar. La ora actuală au fost testate şi trimise în izolare mai multe persoane care au avut contacte directe cu cei infectați și a fost realizată o anchetă epidemiologică.

În privința Antena Stars, despre care au fost vehiculate informații că ar fi fost afectată, televiziunea a comunicat că ”emisia postului continuă la fel ca şi până acum”, fiind luate ”toate măsurile de dezinfecţie, distanţare şi protecţie, pentru ca producţiile să se poată desfăşura în continuare în condiţii de siguranţă”.

Actriţa Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus. Colegul său, Ion Haiduc a confirmat într-o postare pe Facebook că actriţa de 64 de ani este internată la Institutul „Matei Balş”. Tot acolo este internat şi Marcel Pavel şi soprana Ozana Barabancea. Cu toţii s-au îmbolnăvit pe platourile de filmare ale unei emisiuni de televiziune.

După ce mai multe vedete şi angajaţi au fost infectaţi, postul Antena 1 a transmis că se desfăşoară o anchetă epidemiologică şi că toţi cei care sunt posibil infectaţi sunt izolaţi, iar filmările au fost suspendate. Mihai Gâdea a vorbit despre posibilitatea ca Ozana Barabancea, infectată și ea cu COVID-19 să fie, de fapt, pacientul 0. În cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gâdea a afirmat că nu Marcel Pavel este cel care a infectat restul vedetelor. De fapt ar fi vorba despre o altă persoană. Un „caz cunoscut, despre care se știe”, a spus prezentatorul TV.

Adauga un comentariu