BZI LIVE

LIVE VIDEO – Mare parte dintre deșeurile municipiului Iași reprezintă deșeu menajer. Cât și cum pot insista autoritățile la populație pentru a înțelege importanța colectării selective? Cătălin Neculau, director general Salubris S.A., în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 27 iul. 2021

Miercuri, 28 iulie 2021, începând cu ora 11:30, invitat în studioul BZI LIVE este Cătălin Neculau, director general Salubris S.A., pentru a discuta despre importanța colectării separate a deșeurilor și motivația fiecărui cetățean de a trăi într-un oraș curat. În pofida informațiilor la TV și în mediul online nu colectăm suficient și la standardele impuse de Comisia Europeană iar invitatul Roxanei Caraiman vine cu soluții la normele pe care trebuie să le îndeplinim, din perspectiva gestionării deșeurilor. De ce avem un grad de colectare selectiv atât de redus și cum putem reutiliza mare parte de deșeu? Răspunsuri și pași simpli spre conștientizare va oferi directorul serviciului de salubritate a municipiului Iași.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu