Actualitate

Mare petrecere organizată de George Simion, pentru băiețelul care urmează să vină pe lume! – FOTO

Publicat: 22 nov. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Mare petrecere organizată de George Simion pentru băiețelul care urmează să vină pe lume - FOTO
George Simion a organizat o mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume

George Simion a organizat o mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume. Liderul AUR și soția lui, Ilinca, vor deveni părinți pentru prima oară și au sărbătorit cum se cuvine aflarea sexului bebelușului. La un an de la căsătorie, cei doi au dat vestea cea mare că vor avea un copil.

Mare petrecere organizată de George Simion, pentru băiețelul care urmează să vină pe lume!

La un an de la căsătorie, Ilinca și George Simion au dat vestea cea mare, și anume că vor deveni părinți. Liderul AUR a dezvăluit faptul că el și soția lui așteaptă să își întâlnească fiul.

George si Ilinca Simion

Vestea că vor deveni părinții unui băiețel i-a bucurat enorm pe George și Ilinca Simion. Liderul AUR, care a anunțat că alte două partide au intrat în Alianța AUR, i-a făcut copilului său și o promisiune.

„Familia Simion se mărește! Împărtășesc cu voi vestea cea mare! Încărcat de emoție, vă anunț că eu și Ilinca vom avea un băiețel. Pentru noi este un moment unic. Entuziasmul gândului că voi deveni tatăl unui băiețel îmi dă puterea și energia de a-mi duce planul până la capăt. Aceasta este prima promisiune pe care i-o fac: «Tatăl tău va face tot ce îi stă în putere pentru a-ți pregăti o lume mai bună! Și vă promit și vouă, celor care vă bucurați alături de noi că vom reuși să facem schimbarea pentru copiii României», a spus George Simion.

George si Ilinca Simion

Petrecere pentru băiețelul lui George Simion

Liderul AUR și partenera de viață au dorit să respecte o tradiție americană și anume „gender party reveal”, acolo unde părinții se strâng cu apropiații și dezvăluie sexul bebelușului. De altfel, de la eveniment nu a lipsit nici muzica lăutărească, Ilinca fiind filmată în timp ce dansează bucuroasă. Evenimentul a avut loc într-un spațiu verde.

Printre invitați s-a aflat și Mugur Mihăescu, cunoscut și drept „Garcea” sau „Leana”, actorul în vârstă de 56 de ani care a însuflețit personaje îndrăgite de spectatori. Și actorul a cântat și a dansat, pe ritmul muzicii lăutărești, bucuros fiind de vestea din familia lui George Simion.

Mugur Mihaescu

George Simion a făcut recent dezvăluiri despre familia lui.

„Mama și tata, economiști amândoi. Mama ținea contabilitatea mai multor firme, tata a lucrat la Banca Română de Dezvoltare, era inspector până să vină francezii. N-am copilărit la Focșani, mergeam acolo cu mătușa mea să ne ia mie și surorii mele blugi sau să ne scoată la o înghețată”, povestea George Simion.

Altfel, George Simion ținut să desființeze un fake news privind geanta Louis Vuitton cu care s-a afișat soția sa. Alexandra Oană, membru USR, a acuzat că George Simion se ascunde în spatele unui patriotism „de carton”. Liderul AUR a precizat acea geantă a fost primită cadou.

„Atât vă pot spune: este fake. Acea geantă este fake. Este luată de soția unui amic de-al meu, din Turcia. A fost la Istanbul și i-a adus acea geantă. Nu se pune problema să fie originală, mă repet, chiar este fake”, a precizat George Simion, care a organizat o mare petrecere pentru băiețelul care urmează să vină pe lume.

Comentarii
Adauga un comentariu