Cancan

Margherita înainte de operații. Cum s-a transformat fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani – FOTO

Publicat: 02 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Margherita înainte de operații. Cum s-a transformat fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani - FOTO
Margherita din Clejani era inainte de operatii doar o fata obisnuita care ulterior s-a transformat total

Margherita înainte de operații părea o cu totul și cu totul alta persoană. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a trecut de-a lungul timpului prin mai multe transformări. Din dorința de a arăta cât mai bine, tânăra a apelat la chirurgia estetică de mai multe ori. Astfel, Margherita din Clejani a ajuns să nu îi mai fie rușine să urce pe scenă alaturi de părinții ei, după cum declara aceasta înainte de prima intervenție.

În prezent, Margherita este o fire rebelă care anul trecut, a fost implicata în mai multe scandaluri.

Cum arăta Margherita din Clejani înainte de operații

De-a lungul anilor, tânăra a încercat să abordeze mai multe stiluri. Indiferent că a fost vorba de culoarea părului sau de stilul vestimentar, aceasta s-a îndepărtat din ce în ce mai mult de imaginea care a făcut-o celebră. De la o tânără timidă, care nu exagera cu machiajul sau cu decolteurile, Margherita s-a tranformat într-o bomba sexy.

Potrivit declarațiilor oferite de cântăreață în presa de-a lungul timpului, singurele intervenții pe care le are, ar fi o operație de mărire a bustului și mai multe intervenii cu injectarea de acid hialuronic în buze. Cu toate acestea, în media au apărut zvonuri potrivit cărora Margherita și-ar fi făcut și o operație de rinoplastie. Artista a precizat că nu o interesează părerea lumii și că e dispusa să faca orice lucru pentru a se simți mai bine în pielea ei.

„Nu am o problemă cu nimeni. Nici cu oamenii care comentează răutăţi la adresa mea. Eu mă simt foarte bine în pielea mea. Operaţia de la silicoane este singura operaţie pe care eu o am, în rest mi-am pus acid în buze. Nu cred că este ceva wow faptul că-ţi pui acid în buze”,  spunea Margherita, la acea vreme.

Margherita din Clejani fără operații

Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a ajuns pe mâna medicilor pentru prima dată la vârstă de 18 ani. Atunci, tânără și-a mărit bustul, nemulțumită fiind de dimensiunea acestuia.

La acea vreme, Ioniță din Clejani a fost cel mai dur critic al acesteia. Tatăl cântăreței considera că accentul ar trebui pus mai mult pe educație și nu pe aspectul fizic.

„În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier. Silicoanele sunt pe primul plan…Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, spunea Ioniță.

Înainte de operații Margherita era o tânără care era nemulțumită de aspetul ei fizic. Aceasta se plângea mereu de forma nasului, de greutate, de buzele sale mici și subțiri și de sânii mici.

Între timp, fiica celebrilor lăutari de la Clejani și-a schimbat și comportamentul si s-a lasat de muzica, anul trecut fiind implicată în mai multe scandaluri. Vecinii acesteia se plângeau de modul în care se comporta tânăra de când s-a mutat singură.

„Avem o vecină care se crede vedetă care fumează în lift țigară electronică, iar noi, vecinii cu copii, nu mai suportăm să stăm în mirosul emanat de aceasta. Nu își aruncă gunoiul unde trebuie, la 3 dimineața se aud zgomote din apartamentul ei, dă cu aspiratorul, merge pe tocuri, scârțâie și mută mobila, nu știu ce face exact, dar suntem mai mulți vecini cărora nu ne place cum se comportă”, susţin vecinii Margheritei de la Clejani…

Adauga un comentariu