Cultural

Maria Andria a făcut mărturisiri, la aproape o lună de când a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreața a trecut prin clipe de coșmar

Publicat: 04 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Andria a făcut mărturisiri la aproape o lună de când a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreața a trecut prin clipe de coșmar
Maria Andria a suferit un stop cardio-respirator

Maria Andria a trăit o experiență înfricoșătoare, în urma căreia a avut un stop cardio-respirator. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat cântăreața au apărut după ce a suferit o intervenție estetică.

În prezent, starea blondinei este stabilă, dar nu sa recuperat complet după episodul de coșmar prin care a trecut.

Maria Andria, mărturisiri la aproape o lună de când a suferit un stop cardio-respirator

Cu aproximativ o lună în urmă, prietenii cântăreței au făcut public faptul că aceasta a suferit un stop cardio-respirator. Coșmarul a început după ce a mers la o clinică de înfrumusețare pentru a-și face o intervenție anti-celulită. Se pare că injecțiile destinate să îi îmbunătățească aspectul pielii i-au cauzat, de fapt, probleme. Astfel, substanța s-a răspândit în tot corpul, transformându-se ulterior într-o infecție. În prezent, starea cântăreței este bună, dar nu a depășit complet acest episod nefericit.

„Eu mi-am făcut niște injecții pentru celulită, dar injecțiile acelea mi-au făcut probleme. Când a intrat la operație ca să mi le scoată, s-au dus în tot corpul. Eu nu știam că nu rămâne într-un loc. La vene mi s-a făcut o infecție și în locul acela trebuia să fiu tăiată. Aveam o infecție foarte mare și eram stresată, mi s-a oprit și inima.”,  a spus Maria Andria, în cadrul unei emisiuni televizate.

Maria Andria trebuia să se căsătorească

Din cauza situației cu care se confruntă, Maria Andria a fost nevoită să anuleze nunta planificată. Pe durata șederii ei în spital, iubitul blondinei a fost mereu alături de ea și i-a oferit sprijinul necesar. Chiar și în momentul în care cântăreața a fost supusă unei intervenții chirurgicale, bărbatul și mama ei au fost prezenți la spital. Norocul a făcut ca personalul medical i-a oferit îngrijirile necesare, salvând astfel viața artistei iubite.

„Am mers împreună cu Maria și mama ei la spital, era programată pentru operație. Avea probleme de la acidul hialuronic injectat în coapse.

Medicul a spus că trebuie intervenit urgent, pentru că risca să facă infecție. Operația a durat foarte mult, mai mult decât ne așteptam. Eram pe hol cu mama ei, iar la un moment dat, am văzut mai multe cadre medicale intrând în sala de operație, era agitație.

Nimeni nu ne spunea nimic, chiar dacă noi întrebam insistent. Am aflat după ce a fost dusă la Terapie intensivă, ce s-a întâmplat de fapt. Maria a făcut stop cardio-respirator în timpul operației.”,  a spus iubitul blondinei, în urmă cu o lună, pentru spynews.ro .

Adauga un comentariu