Cancan

Maria Buză, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de familie. ,,Când fusesem eu cerută în căsătorie, am amânat…”

Publicat: 25 mai 2022
Maria Buză
La vârsta de 53 de ani, Maria Buză are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Celebra artistă Maria Buză a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața de familie. Vedeta a avut parte de multe provocări pe plan personal și s-a confruntat cu situații tensionate în cuplu. Dincolo de celebritate și de energia debordantă, Maria Buză ascunde o poveste de viață impresionantă. Iată ce secrete ascunde îndrăgita artistă.

Maria Buză, dezvăluiri inedite despre viața de familie

Maria Buză este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Energica vedetă cucerește publicul de fiecare dată când apare la tv și aduce zâmbetul pe chipul tuturor. La vârsta de 53 de ani, aceasta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei, George Pătrașcu.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Maria Buză este extrem de discretă când vine vorba de planul personal. Artista a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, vedeta și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe bărbatul care i-a cucerit definitiv inima și alături de care are o căsnicie frumoasă de mai mulți ani.

Mai mult decât atât, Maria Buză a recunoscut că a refuzat prima cerere în căsătorie a partenerului ei, iar după câțiva ani ea a fost cea care i-a atras atenția lui George Pătrașcu că este timpul să se căsătorească.

„A fost așa o situație care a fost dusă până într-un punct. Inițial, când fusesem eu cerută în căsătorie, am amânat, am spus că studentă fiind nu e momentul, hai să mai treacă timp, să închei facultatea, să vedem ce și cum, ne cunoaștem mai bine, ne-am mutat împreună la mine acasă. A fost mai mult o tatonare, să vadă cam cum aș răspunde eu la o adică, nu a fost ceva foarte cert, foarte clar și pregătit într-un mod anume.

Apoi el nu a mai certificat în nici un fel tatonarea și cererea în căsătorie aceea oficială nu a mai apărut. În schimb a apărut copilașul în viața noastră. La un moment dat i-am zis: „Auzi, dar mai este valabilă acea cerere în căsătorie cu ceva timp în urmă?”Așa că până la urmă eu l-am cerut sau pur și simplu i-am adus aminte cam în ce situație ne aflăm, doi tipi, care au și un copil.”, a declarat artista.

În prezent, Maria Buză se bucură din plin de viața de familie și se declară o femeie împlinită. Și celebra prezentatoare Oana Andoni are o căsnicie frumoasă alături de partenerul ei de viață.

O altă artistă apreciată de publicul autohton este Carmen Chindriș. Deși nu apare pe Wikipedia, frumoasa cântăreață are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate.

Ce suferințe ascunde îndrăgita vedetă

Puțini sunt cei care știu că Maria Buză a trecut prin momente extrem de grele în viața privată. Artista a avut complicații pe vremea când era însărcinată și a fost la un pas să își piardă viața. Mai mult, soțul acesteia a fost pus într-o situație delicată după ce a aflat verdictul medicilor.

,,A fost un moment de cumpănă, mai ales pentru George, pentru că, în momentul în care eu am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital, el a fost întrebat de medici ce anume trebuie să salveze. Situația era atât de gravă, încât nu putea să aibă și mama, și copilul.”, a declarat actrița.

În pofida momentelor grele, cei doi au reușit să treacă peste probleme, iar în prezent au o familie frumoasă și un băiat de care sunt tare mândri. Artista a dezvăluit că radiază de fericire alături de copil și de soțul ei care o susține mereu. Maria Buză se bucură din plin de viață la vârsta marilor împliniri.

,,Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut.”, a precizat artista.

La vârsta de 53 de ani, Maria Buză are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta este apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene.




Adauga un comentariu