Cancan

Maria Buză a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce decizie neașteptată a luat celebra artistă împreună cu partenerul ei de viață

Publicat: 26 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Buză a ajuns la vârsta marilor împliniri. Ce decizie neașteptată a luat celebra artistă împreună cu partenerul ei de viață
Îndrăgita actriță Maria Buză se bucură din plin de viață la vârsta de 53 de ani și este extrem de apreciată de publicul autohton.

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Maria Buză, a ajuns la vârsta marilor împliniri. Frumoasa vedetă se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă și cucerește publicul cu energia sa debordantă și râsul molipsitor. De curând, aceasta a primit un nou proiect de televiziune și așteaptă cu nerăbdare să își surprindă fanii. Dincolo de cariera artistică impresionantă, Maria Buză a avut parte de provocări în viața privată și a trecut prin momente dificile alături de soțul ei. Recent, actrița și George Pătrașcu au sărbătorit 20 de ani de căsnicie. Iată ce decizie neașteptată a luat celebra artistă împreună cu partenerul ei de viață.

Maria Buză se bucură de viață la vârsta marilor împliniri

Îndrăgita actriță Maria Buză este extrem de apreciată de publicul autohton și are o carieră artistică de succes. Energică și mereu cu zâmbetul pe buze, artista atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv. La vârsta de 53 de ani, vedeta se declară o femeie fericită și împlinită, în pofida provocărilor din plan profesional, dar și a momentelor grele și a suferințelor din viața privată.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Maria Buză este o prezență discretă, aceasta dorind să își țină familia departe de ochii curioșilor. Mai mult, vedeta a vorbit de puține ori despre omul din spatele celebrității, însă recent și-a deschis sufletul și a dezvăluit care au fost situațiile cele mai grele din viața sa, mai ales momentul în care trebuia să nască.

,,A fost un moment de cumpănă, mai ales pentru George, pentru că, în momentul în care eu am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital, el a fost întrebat de medici ce anume trebuie să salveze. Situația era atât de gravă, încât nu putea să aibă și mama, și copilul.”, a declarat actrița.

Maria Buză și soțul ei au depășit împreună momentele grele din viața de cuplu, iar în prezent se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi au împreună un băiat, pe Andrei, de care sunt tare mândri.

Actrița are o căsnicie frumoasă alături de George Pătrașcu și se declară o femeie împlinită. Altfel stau lucrurile când vine vorba de actrița Corina Dănilă. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și s-a confruntat cu momente extrem de grele în viața de cuplu. Un trecut amoros tumultuos are și frumoasa artistă Oana Sârbu, care a provocat controverse încă de pe vremea când a apărut nud într-un film celebru. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene.

Ce a decis să facă îndrăgita actriță după 20 de ani de căsnicie

Maria Buză a sărbătorit recent 20 de ani de căsătorie alături de George Pătrașcu. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. În pofida momentelor grele din mariaj, aceștia au depășit împreună toate obstacolele și se declară în prezent împliniți și fericiți.

Frumoasa actriță are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei care i-a fost mereu alături. Cei doi au decis să își înnoiască jurămintele și să meargă din nou în fața altarului alături de nașii lor de cununie, Marcel Pavel și soția lui, Violeta.

Dincolo de bucuriile din viața privată, Maria Buză se pregătește să apară din nou la un show de televiziune de succes. Aceasta va fi una dintre concurentele emisiunii ,,Te cunosc de undeva” alături de Paula Chirilă.

Maria Buză a vorbit despre noua provocare, mărturisind că este nerăbdătoare să cucerească publicul care o îndrăgește atât de mult.

,,Unii vor spune că nu mai era cazul să reapar, alții se vor bucura, iar eu îi înțeleg, deopotrivă, și pe unii, și pe alții. Părea un capitol încheiat în viaţa mea artistică, dar n-am putut rezista provocării unui duet cu Paula Chirilă. Este o actriță pe care o admir, un om de care îmi place, o mamă luptătoare, un om integru, mai pe scurt. Sigur, vom face o echipă extraordinară!”, a precizat actrița.

Un alt actor care se bucură de succes și de viața de familie este Mihai Rait. La vârsta de 42 de ani, acesta are o carieră impresionantă și o soție superbă de care este tare mândru.

Îndrăgita actriță Maria Buză se bucură din plin de viață la vârsta de 53 de ani și este extrem de apreciată de publicul autohton. Vedeta se remarcă de fiecare dată când apare pe scenă nu doar prin talentul său, ci și prin energia debordantă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu