Cultural

Maria Constantin face furori pe Instagram. Când va avea loc nunta celebrei artiste cu fotbalistul Robert Stoica

Publicat: 27 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Constantin face furori pe Instagram. Când va avea loc nunta celebrei artiste cu fotbalistul Robert Stoica
Maria Constantin se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii îndrăznețe.

Maria Constantin face furori pe Instagram și se bucură din plin de celebritate. Cântăreața a trecut în ultima vreme prin transformări fizice uluitoare și atrage privirile tuturor. Aceasta nu ezită să pozeze sexy ori de câte ori are ocazia, iar reacțiile internauților nu întârzie să apară. Vedeta se pregătește să îmbrace rochia de mireasă și este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei de viață. Iată când va avea loc nunta celebrei artiste cu fotbalistul Robert Stoica.

Maria Constantin face furori pe Instagram

Frumoasa artistă Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate cântărețe din showbiz-ul autohton. Vedeta are o carieră de succes și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artista este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde postează fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Dincolo de celebritate și de realizările deosebite pe plan profesional, Maria Constantin are un trecut amoros tumultuos și nu de puține ori a fost protagonista unor scandaluri în spațiul public. Aceasta se dedică în prezent fiului ei și și-a găsit fericirea alături de fotbalistul Robert Stoica.

Cei doi se pregătesc de nuntă și radiază de fericire împreună. Recent, artista a dezvăluit cine vor fi nașii de cununie, dar și cum va fi cel mai frumos eveniment din viața lor.

,,Nașii am spus că vor fi Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem. Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica, unde va avea loc evenimentul. Pentru că noi oricum o să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi, separat de ziua în care dăm petrecerea. (…)

Și cununia civilă și cea religioasă vor avea loc într-o zi oarecare, într-o zi în care vom merge doar noi cu nașii, fără părinți, fără absolut nimic. Va fi așa, doar pentru noi și atât. În rest, la party ne vedem cu toată lumea!”, a declarat aceasta.

La vârsta de 35 de ani, Maria Constantin se declară o femeie împlniită. Artista are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de Robert Stoica, bărbatul care i-a cucerit inima.

De momente grele pe plan amoros a avut parte și Cristina Rus. Cu toate acestea, fosta cântăreață nu s-a gândit niciodată la divorț și are o căsnicie frumoasă alături de soț. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică celor trei copii ai săi.

Când va avea loc marele eveniment din viața cântăreței

Maria Constantin este mai fericită ca oricând alături de logodnicul ei, fotbalistul Robert Stoica. Cei doi se pregătesc de nuntă și au planuri mărețe de viitor. Recent, vedeta a dezvăluit când va avea loc marele eveniment și cum va arăta rochia ei de mireasă.

,,Nu am mai stabilit absolut nimic, pentru că trebuie să stabilim în primul rând sala și data pentru nunta de anul viitor. Noi am zis că ne vom ocupa de acest aspect după data de 1 noiembrie, după ce ne vom liniști cu evenimentele. Atunci vom merge să vorbim, să discutăm și după aceea urmează toate. Mai este timp până la anul.

Modelul de rochie este stabilit deja. Va fi realizat de Florin Burescu în luna ianuarie, cel mai probabil. Pentru că atunci o să mă eliberez și eu după Revelion și cu toată nebunia evenimentelor, dar și cu vizitele pe acasă, cu vacanța de sărbători și mâncatul mai mult. Și atunci, după ce o să mă calmez cu toate lucrurile acestea, în ianuarie pe apucăm de rochie și vom lucra la ea. Pentru că nu vreau să fie ceva făcut pe grabă. Și să știu că e făcută până în nuntă.”, a precizat aceasta.

Maria Constantin se află într-o formă fizică de invidiat și își surprinde fanii de pe Instagram cu fotografii îndrăznețe. Artista face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate.

Adauga un comentariu