Prima pagină » Cancan » Maria Constantin nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cum arată artista după ce și-a făcut mai multe operații estetice

Maria Constantin nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Cum arată artista după ce și-a făcut mai multe operații estetice

17 mai 2022, 08:50,
în Cancan

Celebra cântăreață Maria Constantin nu ține cont de vârstă și se menține în formă. Vedeta se bucură din plin de celebritate și de aprecierea publicului autohton. Nu de puține ori vedeta a fost protagonista unor scandaluri de amploare având în vedere trecutul amoros tumultuos. În ultima perioadă, Maria Constantin a trecut prin transformări fizice spectaculoase. Iată cum arată artista după ce și-a făcut mai multe operații estetice.

Maria Constantin nu ține cont de vârstă și arată spectaculos

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul autohton. Frumoasa artistă are o carieră de succes în muzică și este apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Dincolo de celebritate, Maria Constantin a avut parte de numeroase provocări pe plan personal, dar a reușit să treacă peste toate momentele grele din viața privată.

La vârsta de 35 de ani, Maria Constantin se declară o femeie fericită și împlinită. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica și anul viitor va îmbrăca din nou rochia de mireasă. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de bărbatul care i-a cucerit inima și care îi va deveni soț.

Artista a vorbit despre marele eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare, dezvăluind cum își dorește să fie nunta sa cu Robert Stoica.

„Nunta va fi la anul, dar nu știm când, pentru că momentan nu am stabilit și vom stabili cu câteva luni înainte și va fi în cursul săptămânii, nu în weekend. Eu mi-aș fi dorit un eveniment restrâns, dar avem foarte mulți prieteni și e cam imposibil acest lucru. Eu sunt olteancă, iar acolo se fac nunți cu 500-600 de persoane, chiar și 1000.”, a precizat vedeta.

Cu toate că a trecut prin mai multe relații eșuate și are un trecut amoros controversat, Maria Constantin își asumă fiecare eveniment din viața sa și iubește din nou. Cântăreața este pregătită să facă marele pas alături de logodnicul ei. Frumoasa artistă face furori cu fizicul de invidiat și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene. Aceasta este extrem de activă și pe rețelele de socializare unde are un număr impresionant de urmăritori.

Printre vedetele care nu țin cont de vârstă și afișează o siluetă perfectă se află și Mihaela Rădulescu. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii cu poze nud și apariții incendiare. Și frumoasa actriță Dana Rogoz pozează sexy în mediul online, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Ce spune frumoasa artistă despre operațiile estetice pe care le are

De ceva vreme, Maria Constantin își uimește admiratorii cu fizicul fără cusur. Vedeta are o siluetă de invidiat și pune pe jar inimile bărbaților de fiecare dată câmd apare în public. Artista a precizat că a optat pentru mai multe intervenții estetice care să o ajute să obțină înfățișarea mult dorită.

Pe lângă operația de mărire a bustului, aceasta și-a făcut o micropigmentare la sprâncene și buze, dar și câteva intervenții la nivelul feței. Maria Constantin a dezvăluit ce a determinat-o să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

,,Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face!

Au fost mult momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă!”, a declarat aceasta.

La vârsta de 35 de ani, Maria Constantin arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Îndrăgita cântăreață nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia, spre încântarea fanilor ei. Vedeta se pregătește de nuntă și se declară o femeie fericită alături de partenerul ei, Robert Stoica.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *