Cancan ultimă oră

Maria Dragomiroiu e în doliu. Cântăreața este devastată de durere: „A plecat dintre noi Răducu nostru”

Publicat: 15 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu e în doliu. Cântăreața este devastată de durere A plecat dintre noi Răducu nostru
Pentru cunoscuta interpretă Maria Dragomiroiu sunt momente extrem de grele, asta deoarece în urmă cu puțin timp socrul ei, tatăl lui Bebe Mihu, a încetat din viață

Maria Dragomiroiu trece prin momente extrem de grele. Cunoscuta cântăreața e în doliu, iar vedeta a făcut primele declarații despre tragedia din familia sa.

Pentru cunoscuta interpretă Maria Dragomiroiu sunt momente extrem de grele, asta deoarece în urmă cu puțin timp socrul ei, tatăl lui Bebe Mihu, a încetat din viață. Artista trece prin clipe foarte dificile, iar acum alături de întreaga familie trebuie să se pregătească de înmormântare.

Cântăreața e devastată de durere

Pe pagina sa de Facebook, Maria Dragomiroiu a anunțat cu durere că socrul ei și-a prevestit moartea și acesta și-a luat rămas bun de la ea cu câteva zile înainte de a-și da ultima suflare.

„A plecat dintre noi Răducu nostru, Dumnezeu să-l odihnească în pace. De la mine și-a luat rămas acum câteva zile, când am fost cu Bebe și Mircea să-l vedem. M-au emoționat mult cuvintele lui de rămas bun, dar nu am crezut că vorbește serios”, a spus Maria Dragomiroiu pe Facebook.

Cântăreața a mai spus că îi va fi foarte dor de socrul ei, bărbatul care a iubit-o atât de mult care era tot timpul cu zâmbetul pe buze.

”Încă o dată, Dumnezeu ne arată că fiecare suflet are timpul lui de ședere pe acest pământ și simte când se apropie sfârșitul! Răducu ( așa îl alintam toți), ai fost mereu în rugăciunile mele în care îți uram de sănătate, iar cum vei fi la fel, în care îți urez O sa-mi fie dor, o să-mi lipsești. Drum liniștit, îți urează nora ta Maria!”, a mai scris Maria Drogomiroiu.

Cum se înțelege Maria Dragomiroiu cu soțul ei

Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, au o căsnicie de mai bine de 30 de ani. Cei doi se înțeleg de minune și tot timpul au fost alături unul lângă celălalt, atât la bine, dar și în momentele mai grele, așa cum se întâmplă și de această dată.

Maria Dragomiroiu povestea la Antena Stars că îl consideră pe soțul ei ca un dar venit de la Dumnezeu, căci e bărbatul perfect pentru ea șic are o face cea mai fericită.

„Asta este de la Dumnezeu să ai norocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat”, a spus ea la Antena Stars.

Adauga un comentariu