Cancan

Maria Dragomiroiu, fără inhibiții la vârsta ei. Artista a recunoscut de ce s-a pozat în costum de baie

Publicat: 03 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Dragomiroiu fără inhibiții la vârsta ei. Artista a recunoscut de ce s-a pozat în costum de baie
Maria Dragomiroiu nu se sfiește să se pozeze la plajă chiar dacă are 66 de ani

Pentru Maria Dragomiroiu, vârsta este doar un număr la cât de bine arată și mai ales la cum a ales să pozeze în recenta vacanță. Îndrăgita artistă populară are în spate o carieră impresionantă, fiind foarte apreciată de public. Și Maria Dragomiroiu a șocat pe toată lumea după ce a postat câteva imagini cu ea la plajă.

Maria Dragomiroiu este fără doar și poate una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Iar acest lucru nu se întâmplă doar datorită calităților ei vocale, ci și pentru că a fost înzestrată cu niște trăsături fizice aparte. Așa că nu e nicio mirare faptul că artista populară a ajuns să le dea clasă multor femei, cu mult mai tinere, din România. Iar acest lucru l-a demonstrat de curând, aflată într-o vacanță în America, unde a împărtășit cu fanii câteva imagini cu ea în costum de baie.

Maria Dragomiroiu, lipsită de inhibiții la vârsta ei

Ajunsă la frumoasa vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu știe cum să se mențină tânără, astfel că arată spectaculos. Artista născută la 11 iulie 1955 în localitatea Marcea, județul Vâlcea, are în spate o carieră de aproape 42 de ani. Și totuși, la anii pe care îi are, frumoasa cântăreață de muzică populară reușește încă ă se mențină în formă. Astfel, ea atrage privirile tuturor atunci când apare pe scenă.

Și chiar dacă s-a confruntat în copilărie cu multe greutăți, ea a reușit să depășească aceste probleme fiind în prezent plină de energie pozitivă. Mai mult, trecând peste provocările din viața privată, artista Maria Dragomiroiu ne demonstrează că vârsta într-adevăr reprezintă doar un număr. Iar pentru felul în care arată, secretul îl reprezintă câteva trucuri de frumusețe pe care le respectă cu strictețe, dar și faptul că duce un stil de viață sănătos.

„Îmi pasă de cum arăt și am grijă de mine. Nu mă culc, chiar dacă vin la 5 dimineața moartă de oboseală, până nu mă demachiez. Am grijă și sfătuiesc toate femeile să aibă grijă de ele”, a precizat Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu a dezvăluit de ce s-a pozat în costum de baie

Recent, artista populară, care este la a doua căsnicie, a creat controverse după ce a publicat câteva fotografii surprinzătoare. Ei bine, Maria Dragomiroiu a avut curajul de a poza în costum de baie la vârsta de 66 de ani. Invitată într-o emisiune TV, interpreta a povestit că a rămas uimită când a văzut cât de revoltați sunt unii oameni din mediul online pentru felul în care s-a lăsat fotografiată la plajă. Și totuși, artistei nu i s-a părut nimic deplasat la felul în care s-a expus. Costumul de baie pe care l-a purtat era unul decent, care nu lăsa la vedere nimic.

„Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile. Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, sa fii mai optmistă. Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști, pentru că e o muncă să arăți bine, e totul o competiție”, a mai spus Maria Dragomiroiu, ajunsă la frumoasa vârstă de 66 de ani.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu