Economic Local

Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”: „M-am trezit cu bagajele în stradă” – FOTO/VIDEO

Publicat: 27 apr. 2024
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Maria Georgiana Regina OnlyFans M-am trezit cu bagajele în stradă - FOTOVIDEO
Maria Georgiana, din Iași, este unul dintre cele mai cunoscute modele de OnlyFans

Maria Georgiana, numită „Regina OnlyFans”, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre viața personală, cum a început să facă videochat când era minoră și apoi a devenit model OnlyFans, dar și despre greutățile din viața sa. De exemplu, perioada în care a fost în depresie. Tânăra spune că nu renunță la ceea ce face pentru că obține venituri substanțiale, ca model OnlyFans, iar acum se axează pe relația cu iubitul și familia sa. Interviul poate fi urmărit AICI:

Maria Georgiana, numită „Regina OnlyFans”, vorbește despre începuturile sale în acest domeniu.

„Nu m-am gândit niciodată că o să fac 1.000 de euro pe lună, dar uite că în prima lună am făcut 4.000 de dolari. Aveam urmăritori pe Instagram, TikTok, atunci nu spunea nimeni că fac OnlyFans. Acum, știe toată lumea ce se presupune. Am postat două fotografii, îmbrăcată în costum de baie și încă una. Am văzut că intră lumea, primeam 8 dolari, tips-uri în privat. Scrie-mi numele meu, nu știu unde, trimite-mi o poză. Pac, am primit 50 de dolari. Eram: «ce se întâmplă?»”, povestește Maria Georgiana.

Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”: „M-am trezit cu bagajele în stradă”

Modelul OnlyFans spune că a primit multe comentarii negative, dar s-a obișnuit și le-a folosit ca să devină și mai cunoscută.

„Ce fac eu nu te afectează pe tine cu nimic, în mod direct, până la urmă. Eu am profitat de societatea în care suntem, în care e 300 de euro un salariu și 350 de euro o chirie. Am văzut oportunitatea, am profitat. Eu sunt mulțumită cu mine, știu că nu am deranjat pe nimeni. Știu, e frustrant dacă ies și spun că fac 40.000 de euro pe lună. Eu, atunci, nici nu am vrut să sune ca aroganță, că o spun într-un fel arogant. Oamenii oricum au crezut că, dacă fac 40.000 de euro pe lună, așa-i mereu. Nu, nu e așa. Pentru persoanele care se chinuie cu 1.500 de lei și aud asta, normal că sunt frustrate. Dar nu este vina mea! Primesc comentarii, hate mult, făceam multe vizualizări. L-am folosit și am monetizat totul”, mai spune Maria Georgiana.

Tânăra și-a cumpărat o vilă, în Iași, cu banii câștigați din OnlyFans. Un moment greu din viața ei a fost în perioada liceului.

„M-am certat cu mama și m-a dat afară din casă. M-am trezit cu bagajele în stradă! Acum, sunt în relații bune cu familia mea, cu mama, cu bunica mea. Am o relație specială cu bunica pentru că m-a crescut o perioadă bună și în continuare e alături de mine”, mai povestește Maria Georgiana, „Regina OnlyFans”.

Peste 100 de interviuri, postate pe YouTube

Nadia Stoian, antreprenoare, director operațional al Exonia, cel mai mare producător de ambalaje din Europa de Est, vorbește într-un nou episod de #PodcastBZI despre începuturile sale în antreprenoriat, cum l-a cunoscut pe soțul său, Tiberiu Stoian, despre cum este să crești 3 copii, dar și ce pasiuni are. Nadia spune că în prezent e mai ușor să ai o afacere, față de acum 20 de ani. Interviul poate fi urmărit AICI:

Astfel, pe lângă interviul cu Maria Georgiana, numită „Regina OnlyFans”, sunt postate, pe YouTube, la secțiunea „podcastBZI”, multe altele cu oameni de afaceri, producători, specialiști în diverse domenii.

Comentarii
Adauga un comentariu