Cancan ultimă oră

Maria Ghiorghiu, profeţia care ne dă fiori după ce s-au relaxat măsurile de restricție!

Publicat: 20 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ghiorghiu profeţia care ne dă fiori după ce s-au relaxat măsurile de restricție
Maria Ghiorghiu

Ce i s-a arătat celebrei clarvăzătoare care a văzut incendiul de la Colectiv. Ce urmează pentru România și pentru români în perioada următoare.

Maria Ghiorghiu, cea care a prezis incendiul din Colectiv, face o nouă previziune, care vizează toată România. Recent, pe blogul său a apărut o nouă profeție.

Potrivit Mariei Ghiorghiu, în țara noastră se vor petrece lucruri ce vor aduce multă neliniște! Prezicătoarea nu a explicat despre ce este vorba mai exact, dar se pare că românii vor trece printr-o perioadă agitată.

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.

Glasul spunea asa: În toata România va predomina nelinistea!

Dar glasul îi raspunde asa: În toate locurile omenesti posibile!

Dragii mei, din nefericire,ceea ce se intampla acum in Romania, duce pas cu pas spre Marea Revolutie! Pe plan mondial,dar si la noi in Romania , exista ingrijorare maxima in ceea ce priveste Coronavirusul si nu numai.Iar la noi in Romania, primeaza modul cum s-ar putea ajunge la alegeri anticipate.

Dar, Bunul Dumnezeu le va aranja pe toate; asa cum El voieste si nicidecum după voia politicienilor.Deocamdata insa, politicienii isi duc mai departe planurilor lor pentru cum sa ajunga la alegerile anticipate,in loc sa se uneasca cu totii si sa gaseasca o modalitate de a stopa raspândirea Coronavirusului;o modalitate de a pune in aplicare LEGILE Romaniei care ar ajuta populatia.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său.

Maria Ghiorghiu, mesaj despre măștile de protecție

În plus, Maria Ghiorghiu a primit un nou mesaj, de data aceasta despre măștile de protecție.

Astazi după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, am aflat ceva ce ne va uimi pe toti.
Auzeam un glas dragilor, care spunea asa:
„Da-o jos! Sa nu o mai porti,decat ,pe strada daca e nevoie.
Clipă în care,vad o mâna ce trage masca de pe gurita unei fetite,o trage sub barbia fetitei.In acest moment, vad cum la gurita fetitei se adunasera multa saliva in care fetita respira ; aceasta saliva fetita o inspira si o expira incontinuu.Fetita era intr-o incapere si era alba la faţă,era transpirata pe frunte si abia mai poate rosti:
Ce bine, că abia mai puteam respira!
Si cauta mititica ca sa respire adanc, pentru a-si putea oxigena plamanii.
Si aud din nou glas:
Părintii, daca tin la copiii lor…
Iar glasul nu mai continua,căci,era destul de clar ce ar urma sa mai spuna.
Asadar dragii mei, conform mesajului divin si a ceea ce mi s-a ingaduit ca sa vad, purtarea mastilor de catre copilasi le dauneaza grav sanatatii lor atat de fragila si -asa.
Asadar Părinti, daca tineti la copilasii vostri, nu le mai puneti masti pe gurita si pe nasuc.
Tot ce copilasii expira prin respirarea in masca, intra in plamani prin inspirare ! In loc sa-i ocrotim,le facem rău cu voia noastra.

Dar dragilor, alegerea va apartine! Eu doar am scris ceea ce am auzit si am vazut, in legatura cu purtarea mastilor pentru copilasi.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI ,sa-i ocroteasca pe toti copilasii din lume.
Cu iubire,Maria.

P.S.
Daca mai tineti mult USILE SFINTELOR BISERICI ale LUI Dumnezeu si-ale Maicutei Domnului inchise pentru crestini, veti cunoaste si veti trai Mânia lui Dumnezeu asupra domniilor voastre .

Adauga un comentariu