Cancan ultimă oră

Maria Ghiorghiu, profeție pentru credincioși înainte de Rusalii

Publicat: 19 iun. 2021
Maria Ghiorghiu vine cu o nouă profeție șocantă pentru credincioși, înainte de Rusalii

Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție șocantă pentru credincioși. În cea mai recentă scriere a sa pe blog, clarvăzătoarea amintește de Golgota și Muntele Căpățânii.

Avertismentul Mariei Ghiorghiu

“Muntele Căpăţânii! Aşa a dat Domnul un pic de Post.”

Dar un alt glas intervine si zice:

„A dat ADEVĂRUL, zic eu!
Și celor care ţi s-au arătat ţie, acum strigăm în cor:
Aliluiaaaaaaaaaaa!”

Dar glasul continuă:

„Azi eraţi sub Zodia trădării în munţi.
Şi L-ati omorât pe Iisus!
Căci Iisus era chemat în Lume, să îi judece pe cei vii, nu să-i judece pe cei Morti!”

În această clipă fraților, Îl văd pe IISUS HRISTOS răstignit pe Cruce între cei doi tâlhari, pe adevăratul Munte Golgota, pe adevăratul Munte al Căpăţânii.

I se spunea Muntele Căpăţânii deoarece acest Munte chiar avea la vârf forma plată a unei căpăţâni, ca de varză, și pentru că aici aveau loc toate execuțiile în văzul tuturor”, a scris recent Maria Ghiorghiu.

Clarvăzătoarea amintește despre a doua venire a lui Iisus pe Pământ, care poate avea loc în orice clipă.

„Dragii mei, să ne pregătim și noi sufletește și trupește pentru a doua venire pe Pământ a MÂNTUITORULUI nostru, al tuturor, IISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU TATĂL și-al PREA CURATEI FECIOARA MARIA.

Să mergem macar în ziua SFINTEI DUMINICI la SFÂNTA BISERICĂ, să ne spovedim la PĂRINTELE DUHOVNIC, iar dacă nu avem unul atunci putem merge la orice PREOT găsim.

Să dăruim dragoste și milă Aproapelui nostru, să facem fapte bune, fapte de milostenie și cu siguranță vom fi și noi pregătiți pentru cea de-a doua venire a LUI IISUS HRISTOS în NOUL SĂU IERUSALIM – ROMÂNIA DUHULUI SFÂNT”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Comentarii
Adauga un comentariu