Cultural

Marian Golea, previziuni astrale pentru Florin Piersic. „Din nefericire are trei luni proaste”

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Marian Golea previziuni astrale pentru Florin Piersic. Din nefericire are trei luni proaste
În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Marian Golea a făcut o serie de previziuni astrale pentru Florin Piersic

Recent, Marian Golea a făcut o serie de previziuni astrale pentru Florin Piersic.

Maestrul Florin Piersic se confruntă cu o perioadă dificilă, marcată de probleme de sănătate. Pe data de 29 aprilie, la doar o zi după un spectacol memorabil, actorul a fost transportat de urgență la spital. Starea sa gravă a necesitat o intervenție chirurgicală imediată, chiar în prima zi de Paște. Medicii au decis să scoată stimulatorul cardiac al maestrului din cauza septicemiei, o infecție gravă care punea în pericol viața sa.

Florin Piersic a fost transferat la București

După o intervenție chirurgicală reușită și o perioadă de stabilizare la Cluj, maestrul Florin Piersic a fost transferat la București. Toți cei apropiați, dar și publicul admirator, își exprimă speranța pentru o recuperare rapidă și completă a actorului.

Dorința arzătoare este ca Florin Piersic să se întoarcă pe scenă, unde a strălucit de-a lungul carierei sale excepționale, oferind momente magice și emoții de neuitat.

Marian Golea, previziuni astrale pentru Florin Piersic

Astrologul Marian Golea a analizat harta astrală a lui Florin Piersic, oferind o perspectivă asupra următoarelor luni. Din păcate, previziunile nu sunt favorabile, indicând o perioadă dificilă marcată de probleme de sănătate. Golea a precizat că maestrul Piersic ar trebui să fie precaut și să acorde o atenție deosebită stării sale în această perioadă de trei luni.

„Marian Golea: Aceasta lună care a început este o lună deosebit de urâtă pentru Șobolani (n. red. semn zodiacal în zodiacul chinezesc). Pentru Șobolani e o lună proastă, pentru că vine cu o tendință de operații, avem operații, accidente de mașină. Maestrul Florin Piersic are prea mult metal, asta înseamnă că aceste operații o să-l slăbească cam mult. Sperăm că luna viitoare, când o să fie lună de Cal, pentru dânsul… să aibă grijă la inimioara lui, acolo este problema.

E o perioadă nu prea bună. Nu spunem nimic altceva, îi uram toate cele bune. Are prea mult metal.

Cristi Brancu: Păi și ce trebuie să facă Florin Piersic sau Șobolanul?

Marian Golea: În primul rând a făcut ce trebuia. Se duce la doctor. El este într-o perioadă destul de urâtă a vieții lui. Dacă ar fi după mine, i-aș aduce oameni din familie. Să vină să stea cu el tot timpul, ăsta e singurul remediu.

El acum o să aibă o mică tendință, fiind în spital, se simte singuratic. Chiar și pus un televizor acolo, să îi zică: ‘Uite, oamenii toți te iubesc’. El fără iubire e mort. El este omul iubirii. Din nefericire are trei luni proaste, luna viitoare și următoarea lună de Oaie sunt luni proaste”,  a spus astrologul.

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, Marian Golea a făcut o serie de previziuni astrale pentru Florin Piersic. În prezent, actorul se află internat la Matei Balș, iar starea lui de sănătate este stabilă.

Comentarii
Adauga un comentariu