National

Primele imagini cu Florin Piersic, după ce a fost adus de urgență în Capitală! Cum a fost surprins actorul în ambulanță

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Primele imagini cu Florin Piersic după ce a fost adus de urgență în Capitală Cum a fost surprins actorul în ambulanță
Florin Piersic a fost transferat de urgență în Capitală, cu un avion SMURD

Au apărut primele imagini cu Florin Piersic, după ce a fost transferat de urgență în Capitală, cu un avion SMURD! Actorul a ajuns noaptea trecută la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, după ce inițial fusese internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Potrivit cardiologului său, starea lui Florin Piersic este stabilă și chgiar se îmbunătățește.

La cererea familiei sale, dar cu acordul și recomandarea medicilor, actorul în vârstă de 88 de ani a ajuns noaptea trecută la București. El a fost transferat din Cluj-Napoca cu un avion SMURD, fiind permanent sub supravegherea medicilor. 40 de minute a durat ca Florin Piersic să ajungă pe aeroportul Băneasa, iar ulterior a fost preluat de o ambulanță și în numai un sfert de oră a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Primele imagini cu Florin Piersic, după ce a fost adus de urgență în Capitală

Imaginile surprinse cu Florin Piersic din Salvare arată clar care este starea lui, după ce medicii au descoperit că are o infecție destul de serioasă. Actorul a trecut prin două intervenții chirurgicale, una la genunchi și una de scoatere a stimulatorului cardiac.

Marți noapte, în jurul orei 22:00, actorul a intrat pe porțile Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, acolo unde a fost internat pe o secție normală și nu la terapie intensivă. Florin Piersic a fost surprins în ambulanță, conștient și vorbind constant cu echipajul medical, semn că starea lui este stabilă, ba chiar medicul lui confirmă că se îmbunătățește.

„În ziua de Paşte, am extras stimulatorul şi sondele. Operaţia de extragere de sondă, este o operaţie dificilă, cu potenţial risc vital. Ne-am adunat 11 colegi, a fost o echipă multidisciplinară. Însă, infecţia este în continuare în organism, proteza de genunchi este în continuare potenţial infectată.

Şi atunci ideea cea mai bună, discutând, binenţeles, şi cu pacientul şi cu familia, a fost deplasarea lui la Bucureşti… Starea lui e net mai bună. În permanenţă conştient, mănâncă, se alimentează”, a explicat doctorul Horia Roșianu, cardiologul lui Florin Piersic.

Cum au început problemele de sănătate ale actorului

Vă reamintim că pe 29 aprilie, după ce a susținut un spectacol în Cluj, Florin Piersic a început să acuze stări de rău. Imediat cum a coborât de pe scenă a fost transportat de urgență la Spitalul Militar din Cluj, acolo unde medicii au descoperit că are o infecție la unul dintre genunchi.

Cadrele medicale l-au băgat imediat în sala de operații, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Ulterior, medicii de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca au decis să-i extragă și stimulatorul cardiac, iar acum actorul de 88 de ani se află pentru tratament la București.

Adauga un comentariu