Prima pagină » Cancan ultimă oră » Marilu și Iustin despărțire. Cei mai cunoscuți vloggeri au anunțat public că nu mai au o relație

Marilu și Iustin despărțire. Cei mai cunoscuți vloggeri au anunțat public că nu mai au o relație

20 apr. 2024, 15:21, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Seara trecută Marilu și Iustin au spus printr-un videoclip postat pe YouTube totul despre despărțire și procedura complicată prin care aceștia au trecut de-a lungul a patru ani.

”Procedura secretă” i-a dus pe Marilu și Iustin la despărțire

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au fost până nu demult cel mai apreciat cuplu din România. Aceștia au primit de-a lungul vremii aprecierea publicului, iar asta se vede prin cifrele adunate de ei pe rețelele sociale. Cei doi au numeroase videoclipuri postate pe TikTok și Instagram prin care anunțau publicul că sunt implicați într-o așa-zisă ”procedură secretă”. Într-un final, tinerii au dezvăluit în ce a constat aceasta și că despărțirea lor este în strânsă legătură cu respectivul proces medical.

În seara zilei de 19 aprilie, tânăra de 25 de ani a postat un videoclip de o oră pe canalul său de YouTube unde a povestit cum i-a influențat procedura secretă relația și de ce aceasta a dus la despărțirea sa de Iustin. Videoclipul este actualmente pe locul întâi în trending-ul românesc. Aceasta a menționat că ea nu poate face copii din cauza faptului că are o imunitate prea mare și astfel ovulul fecundat nu se poate lipi de uter pentru că este respins de către organism, tânăra devenind infertilă.

Pentru a rezolva problema, Marilu a fost supusă la nu mai puțin de șapte încercări de fertilizare in vitro iar trei dintre acestea au fost reușite, însă la scurt timp ea a pierdut sarcinile implantate. După cele șapte încercări, aceasta a descoperit adevărata cauză pentru care nu poate face copii și nu se pot implanta ovulele, având o imunitate mult prea ridicată. Pentru a scădea nivelul imunității, tânăra roșcată a trebuit să facă un tratament cu imunosupresoare însă, din cauza lor, a început să se simtă din ce în ce mai rău.

”Am început realmente să am psihoze, simțeam o depersonificare, luam mai multe pastile în fiecare zi combinate și pur și simplu ajunsesem să nu mai înțeleg, să nu mai pot să ies din casă, să am anxietate, nu mai înțelegeam cine mișcă mâinile mele”,  a dezvăluit Marilu Dobrescu.

Legătura dintre fertilizarea in vitro și despărțirea lor

De asemenea, în clipul de pe canalul ei de YouTube, tânăra a atașat și o scurtă filmare în care a prezentat efectele adverse foarte agresive ale tratamentului, care o făceau să delireze.

„Mi-am pierdut toate speranțele, aproape că nu mai vreau copii, nici măcar nu mai vreau să mă gândesc la copii. Poate nu-s făcută pentru asta, poate n-ar fi trebuit să încerc niciodată.(…) A ajuns cel mai mare coșmar al meu. (…)  Mă uit la un ecran și nu mă recunosc”,  spunea Marilu în respectivul fragment, în timp ce privea în gol și plângea.

Tocmai acest fapt i-a împins pe aceștia către despărțire. Tinerii au mărturisit că această perioadă extrem de dureroasă le-a adus amândurora traume și nu consideră că mai pot continua să formeze un cuplu după tot ceea ce s-a întâmplat.

„Relația dintre noi s-a știrbit foarte mult, oricât am fi încercat să o readucem la viață, acest lucru ne-a afectat foarte tare relația și am încercat până într-un punct în care nu s-a mai putut. Relația noastră a ajuns, în timp, să se încheie. Cred că, la momentul ăsta, este cea mai bună decizie pentru noi, pentru că a fost atât de multă durere încât nu s-a mai putut să fie salvată”,  au explicat Marilu și Iustin în lacrimi despre despărțire.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *