BZI LIVE

LIVE VIDEO – Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice discută în emisiunea BZI LIVE despre situatia pacienților cu hepatită din Romania

Publicat: 25 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice

În emisiunea de sănătate BZI LIVE, 26 ianuarie 2023, ora 9.30, moderată de Irina Zaharia, invitata Marinela Debu, președinta Asociației pacienților cu afecțiuni hepatice din România, va discuta despre singurul tratament disponibil pentru pacienții cu hepatită D, cel cu interferon, ce oferă o șansă de raspuns doar la 20-25 % din pacienți. În acest moment se așteaptă o nouă terapie salvatoare pentru această categorie de pacienți. Despre situația tratamentelor pentru pacienții cu hepatită, despre incidența cazurilor de hepatită și cu ce proiecte pentru anul 2023 demarează Asociația pacienților cu hepatită din Romania , discutam în emisiunea BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu