Cancan

Marinela Nițu, activă doar pe Facebook sau Instagram, a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a ales de fosta iubită a lui Miron Cozma

Publicat: 17 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marinela Nițu activă doar pe Facebook sau Instagram a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a ales de fosta iubită a lui Miron Cozma
Acum, la șapte ani de la despărțirea de Miron Cozma, Marinela Nițu a ajuns de nerecunoscut

În urmă cu câțiva ani, Marinela Nițu se afișa frecvent pe rețelele de socializare, postând pe Facebook și Instagram foarte des. Și totuși, fosta parteneră a lui Miron Cozma s-a schimbat total după ruptura dintre ei, care a avut loc în 2014. Mai mult, se pare că pandemia de coronavirus i-a „adus” Marinelei Nițu câteva kilograme în plus.

O mai țineți minte pe Marinela Nițu? Aceasta a devenit faimoasă pe când era iubita lui Miron Cozma și avea nenumărate apariții la televizor. Însă, odată ce ce s-au despărțit, ea a ieșit din lumina reflectoarelor, deși este în continuare artistă. Acum, după ce a părăsit Capitala, ea lucrează în Brașov, unde cântă muzică jazz în câteva restaurante din oraș și de pe Valea Prahovei. Momentan, nu se știe dacă este într-o relație ci doar că locuiește cu părinții ei, în orașul natal.

Marinela Nițu, activă pe Facebook

Odată cu pandemia, cum restaurantele și localurile s-au închis, toate aceste restricții au afectat-o din plin. Astfel, după ce a rămas o perioadă fără venituri, ea a anunțat că revine pe scenă. Cu toate acestea, fosta logodnică a lui Miron Cozma publică frecvent mesaje pentru prietenii de pe Facebook.

Marinela Nițu, acum în vârstă de 54 de ani, a cochetat cu muzica de mică. Ea a terminat Școala de Arte din Brașov și a participat de două ori la Festivalul Mamaia. Colaborarea cu mai mulți compozitori români, printre care Horia Moculescu, Adrian Petrache Pechea sau Cornel Fugaru, a ajutat-o să devină celebră în România, dar și în străinătate. Acum, aceasta nu mai este chiar atât de activă în lumina reflectoarelor, însă de pe pagina de Facebook se observă că își continuă activitatea artistică alături de o trupă.

Cum arată acum Marinela Nițu

În vârstă de 54 de ani, Marinela Nițu s-a mai îngrășat puțin față de perioada în care apărea la televizor, însă este în continuare preocupată de aspectul său fizic, acest lucru fiind vizibil în filmulețele și pozele pe care le publică pe internet. În trecut, aceasta a apelat la mai multe operații estetice. Acest lucru este vizibil, pentru că vedeta are fizionomia complet schimbată, mulți spunând că este deformată și că „arată horror”.

Ce spune Miron Cozma despre fosta iubită

A devenit celebră datorită relației controversate pe care a avut-o cu Miron Cozma, ce a ținut ani la rând prima pagină a ziarelor. Timp de 15 ani, regele Huilei și Marinela s-au certat și împăcat de mai multe ori decât Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană. De fiecare dată, amândoi au jurat că totul s-a terminat, însă nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt. Totuși, în 2014, Miron Cozma și-a dus iubita în fața altarului, însă numai pentru o logodnă. Nu au ajuns să se și căsătorească, deoarece s-au despărțit, de data aceasta definitiv.

„Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, a spus Miron Cozma despre Marinela Nițu.

Adauga un comentariu