Cancan ultimă oră

Mario Fresh, prima reacție după ce a fost surprins de paparazzii în timp ce căuta în gunoi

Publicat: 02 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mario Fresh prima reacție după ce a fost surprins de paparazzii în timp ce căuta în gunoi
Mario Fresh, prima reacție după ce a fost surprins de paparazzii în timp ce căuta în gunoi

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în timp ce căuta în gunoi. Artistul a oferit prima reacție pe rețelele de socializare și a mărturisit motivul pentru care s-a oprit la pubela de gunoi. Iată ce a aruncat Mario Fresh din greșeală, la gunoi.

Mario Fresh a fost surprins de paparazzii noștri în timp ce se afla la pubela de gunoi. Cântărețul a mărturisit pe rețelele de socializare că își pierde destul de des obiectele, însă de această dată artistul și-a aruncat cheile, din greșeală, la gunoi.

Mario Fresh, reacție după ce a fost surprins în timp ce căuta în gunoi

Mario Fresh a oferit prima reacție pe rețelele de socializare, asta după ce a fost surprins în timp ce căuta în gunoi. Artistul a mărturisit că și-a aruncat cheile, însă a observat acest lucru după trei ore.Mario Fresh și-a instalat o aplicație pe telefon deoarece susține că își pierde lucrurile destul de des, iar mai apoi a primit ajutorul unui bărbat de pe șantier pentru a-și scoate cheile din gunoi.

„Da, am o explicație. Deci, am plecat de acasă și am luat cutia de pizza pe care trebuia să o arunc la gunoi, am așezat cheile pe ea și când am ieșit din scară am aruncat cutia de pizza cu tot cu chei, la gunoi. Am plecat la oraș cu treabă, am stat vreo 3 ore și mi-am dat seama la un moment dat că nu am cheile.

Ce-am făcut acum câteva zile? Am fost la mall și mi-am luat de la apple un d-asta, pentru că îmi pierd foarte des cheile și multe alte lucruri. Și am ajuns acasă, iar atunci când am vizualizat cheile pe telefon, știam că sunt aici, îmi arăta GPS-ul. Am ajuns la gunoi, am apăsat pe redare sunet, că mai scoate și sunete nebunia asta. M-a ajutat un băiat care muncește pe șantier, m-a ajutat băiatul ăla, că dacă nu erau imagini și mai tari. Mi-am luat cheile și am mers în casă”, a declarat Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Mario Fresh s-a pregătit intens pentru ziua iubitei sale

Mario Fresh s-a pregătit intens pentru ziua de naștere a iubitei sale, fiica Andreei Esca. Artistul a mers în oraș pentru a-i lua cadoul iubitei, moment în care și-a aruncat și cheile la gunoi, iar acest lucru a fost observat de abia după 3 ore petrecute în oraș.

Adauga un comentariu