Cancan ultimă oră

Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita sa, Alexia Eram. „Un capitol frumos se termină aici”

Publicat: 18 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram inclusiv pe cele cu iubita sa Alexia Eram. Un capitol frumos se termină aici
Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita sa, Alexia Eram. „Un capitol frumos se termină aici”

Mario Fresh și-a surprins fanii din mediul online, după ce a șters toate pozele pe care le avea postate pe contul lui de Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram. Artistul a transmis un mesaj prin care a explicat de ce a recurs la acest gest.

Mario Fresh era extrem de activ pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde a adunat o comunitate destul de mare de fani.
În urmă cu puțin timp, artistul a recurs la un gest la care nimeni nu s-ar fi așteptat, mai exact a șters toate pozele pe care le avea postate, inclusiv pe cele cu iubita sa, Alexia Eram.

Mario Fresh și-a șters toate pozele de pe Instagram

Ulterior, cântărețul a transmis un mesaj emoționant prin care le-a mulțumit fanilor săi pentru toată susținerea pe care i-au oferit-o de-a lungul anilor și prin care i-a anunțat că s-a terminat un capitol frumos din viața lui, însă urmează noi începuturi despre care va vorbi în curând.

„Voi sunteți energia și inspirația care mă determină să fiu mai bun în fiecare zi. Datorită vouă, îmi reamintesc de fiecare dată când urc pe scenă de ce fac ceea ce fac. Pentru zâmbete.

Pentru căldură. Pentru că muzica ne apropie oricât am fi de diferiți și ne face să simțim. Fără voi, n-aș fi cunoscut niciodată bucuria reală a unui artist când piesa lui răsună din mii de alte voci. Am crescut cu voi, vă iubesc și vă datorez ceea ce trăiesc astăzi. Un capitol frumos se termină aici. Urmează noi începuturi. Stați cu mine!”, a fost mesajul pe care Mario Fresh l-a transmis pe Instagram.

Cum au reacționat fanii lui Mario Fresh?

Postarea lui Mario Fresh a adunat un număr foarte mare de comentarii într-un timp destul de scurt pentru că fanii săi s-au îngrijorat puțin după gestul pe care artistul l-a făcut. Cu toate acestea, internauții nu s-au putut abține să nu îi transmită câteva mesaj extrem de emoționante pentru bucuria pe care cântărețul le-o face de fiecare dată când cântă.

„Suntem cei mai mândrii de tine, ești și vei rămâne mereu cel mai tare!! Îți mulțumim ca ne încânți mereu cu vocea ta, de fiecare dată ne impresionezi în cel mai frumos mod! Te iubim și nu uita niciodată cat ești de iubit și apreciat ești de toată lumea.”

„Mario, te iubim ești un om extraordinar de minunat. Vocea ta este pansament la inimă. Ești cel mai minunat om, piesele tale sunt cele mai ascultate și frumoase!”

„Cu tine din 2014 până în prezent și, bineînțeles, în continuare!”, au fost doar câteva dintre comentariile de la postarea lui Mario Fresh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Fresh (@mariofresh)

Adauga un comentariu