Prima pagină » Titlurile zilei » Mărturia bărbatului care a scăpat de furia „Văduvei negre” îți dă fiori reci: „Am văzut-o cum vine, iar mai apoi m-am trezit la spital. Am și acum coșmaruri”

Mărturia bărbatului care a scăpat de furia „Văduvei negre” îți dă fiori reci: „Am văzut-o cum vine, iar mai apoi m-am trezit la spital. Am și acum coșmaruri”

28 iun. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Doar o secundă a făcut diferența dintre viață și moarte pentru Nicu Acasandrei, unul dintre norocoșii care a scăpat cu viață în urma tragicului accident din Păcurari. Au trecut aproape două săptămâni de la carnagiul provocat de „Văduva neagră”, însă pentru Nicu Acasandrei coșmarul continuă. Nu poate uita momentul în care moartea a trecut razant pe lângă el și și-a pierdut 4 colegi. Acesta își amintește tot ce s-a întâmplat atunci și povestește că el se afla la câțiva pași de ceilalți colegi care lucrau la canal și au fost zdrobiți de șoferița băută. Bărbatul încă are coșmaruri.

„Îmi amintesc tot ce s-a întâmplat atunci, aș vrea să pot uita. Îmi amintesc cum am văzut că mașina vine spre noi, iar după m-am trezit la spital. Am și acum coșmaruri cu ce s-a întâmplat atunci. Aștept să văd ce se va întâmpla și unde va duce ancheta. Țin legătura cu familiile celorlalți colegi care au murit, însă nu mai știu nimic de celălalt coleg care încă se află în stare gravă la spital”, a spus Nicu Acasandrei, unul dintre supraviețuitorii carnagiului provocat de „Văduva neagră” în Păcurari.

Patru colegi de-ai lui Nicu Acasandrei, supraviețuitorul carnagiului din Păcurari, și-au pierdut viața în acea noapte

În urma tragicului accident produs în noaptea de joi, 16 iunie 2022, patru angajați Citadin SA și-au pierdut viața. Aceștia efectuau o lucrare de reparație la un grătar de scurgere. În urma impactului, și-a pierdut viața inginerul Ciprian Nicolae Duca, şef punct de lucru. Ciprian Duca, în vârstă de 48 de ani, locuia în comuna Rediu și era angajat al Citadin SA de 19 ani. Printre victime, se numără și Ion Cojocaru, în vârstă de 54 ani, angajat de 20 de ani la Citadin SA. Acesta locuia în comuna Albești, județul Botoșani. Alexandru Bounegru, în vârstă de 45 de ani, era angajat la Citadin SA de 15 ani. Bărbatul locuia în comuna Comarna, județul Iași. Cea de-a patra victimă este Gheorghe Șutacu, în vârstă de 48 ani. Bărbatul locuia în comuna Trifești, fiind angajat la Citadin SA de 15 ani. Gheorghe Celmare, cea de-a cincea victimă a accidentului, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din București, după ce a stat internat mai multe zile în secția ATI a Spitalului „Sf. Spiridon”.

„Văduva neagră”, vinovată de moartea celor 4 bărbați, se află în arest

În timp ce Adina Iuliana Ghervase, „Văduva neagră”, de la Iași, se află în spatele gratiilor, familiile celor decedați, cu ultimele puteri, și-au înmormântat soții, tații… Toate cele 4 victime au fost înmormântate în cursul săptămâni trecute. Amintim că accidentul mortal ce a avut loc în cursul nopții de joi, 16 iunie 2022, a fost produs de o soferiță care avea o alcoolemie de peste 0,40 la mie. Aceasta  a ucis 4 oameni și a băgat alți 3 în spital. În urma impactului devastator, șoferița, Adina Iuliana Ghervase, a scăpat cu câteva zgârieturi. În prezent, aceasta se află în arest pentru 30 de zile.

Comentarii
 • As Luminita lider de spagi

  Domnule manajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  Răspunde

 • As Luminita lider de spagi ! tare frustrat mai esti …. n-ai o viata , n-ai o bucurie …stai si dai copy/paste la acelasi mesaj la toate articolele la un ziar marunt din fundul moldovei….. iesi ba afara la aer , miroase florile de tei ..fa o plimbare pe Copou ..ai sa mori dracu in casa si nu o sa te stie nimeni ..o sa te gaseasca cei de la Salubris dupa o saptamana ….daca ai o nemultumire mergi in instanta si asteapta sa se faca dreptate …pentru asta platesti 35 lei netul pe luna sa dai copy/paste la un mesaj salvat in notepad ? ia si te uita la un film documentar la ceva ….

 • D-ta,vorbesti ca in instanta sa se faca dreptate?D-ta,stii ca dupa atenatul de acum 1 an impotriva Mirelei Vaida in 19 martie atunci cind Antonela a intrat in sediul antenei 1 in emisiunea Mirelei Vaida si a intrat dezbracata si a aruncat cu un bolovan de 7 kg asuprea ei ca sa o omoare iar a doua oara a venit,acelasi personaj si a spart toate geamurile la usa din spate si a amenintat-o ca o omoara la fel si Lamiia prietena ei iar ele umbla libere d-ta stii ca ultima isprava a Antoanelei ia spart parbrizul masinii, lui Mirela Vaida d-ta vorbesti ca instanta sa faca dreptate?Aici statul roman trebuie dat in judecata si cerut despagubiri uriase.

 • @Anonim Eu,nu inteleg de ce te bagi d-ta ca musca in curul calului ea si-a cerut un drept care il au si celelalte spitale este problema ta cine esti d-ta sa o judeci da femeia a intrebat de ce nu li se dau tichete de vacanta,la unitatea ei sanitara ei si ia veziti d-ta de treaba ca-i mai bine.

 • Are dreptate Anonim

 • Domnul redactor, fiorii pot fi și calzi? Știți definiția cuvântului „fior”? Mai scrieți apoi de rezultatele de la evaluare și bacalaureat…

 • mai dai cu picamaru la 00:00 ? incalci legea 61/1991

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *