Titlurile zilei

„Văduva neagră”, parșivă în fața judecătorilor din Iași! Frumoasa infractoare joacă dur după carnagiul din Păcurari: „Nu eram eu la volan!” GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 20 iun. 2022
_____ Vizualizări 36 Comentarii
Văduva neagră parșivă în fața judecătorilor din Iași Frumoasa infractoare joacă dur după carnagiul din Păcurari Nu eram eu la volan GALERIE FOTOVIDEO
Șoferița acuzată de producerea accidentului rutier mortal a fost arestată preventiv pentru 30 de zile

Femeia supranumită „Văduva neagră”, suspectată că a zdrobit 4 muncitori după ce a scăpat de sub control maşina pe care o conducea băută, a fost arestată de judecătorii din Iași. Sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori pe numele Adinei Iuliana Ghervase. La instanță, ieșeanca a susținut că nu s-ar fi aflat la volan în momentul producerii impactului.

Răsturnare de situație în cazul femeii suspectate că ar fi zdrobit 4 muncitori după ce a scăpat de sub control maşina pe care o conducea băută a fost arestată. Astfel, sâmbăta trecută, judecătorii din Iași au admis propunerea de arestare făcută pe numele Adinei Iuliana Ghervase (39 de ani), cea supranumită „Văduva neagră” după carnagiul din cartierul Păcurari.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventive, pe o durată de 30 de zile, a inculpateiAdina Iuliana Ghervase, cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de uciderea din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au afirmat judecătorii.

De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Femeia suspectată că a zdrobit 4 muncitori de la Citadin spune că e nevinovată

Ieri după-amiază, femeia încă nu contestase arestarea preventivă. Totuși, ea o poate contesta până astăzi, la prânz. La instanță, ieșeanca Adina Iuliana Ghervase a susținut că nu s-ar fi aflat la volan în momentul producerii impactului.

Surse judiciare au arătat că, la Poliție și la Parchet, ea ar fi refuzat să dea declarații.

„La Poliție și la Parchet, ea a refuzat să spună ceva. La instanță, femeia a declarant că este nevinovată, că nu se afla la volan în momentul producerii impactului și că nu știe ce s-a întâmplat, fiind într-o stare de confuzie”, au precizat sursele amintite.

Pe de altă parte, anchetatorii ieșeni susțin că există probe clare că Adina Iuliana Ghervase se afla la volanul autoturismului care a curmat viețile a 4 muncitori de la SC Citadin SA. Astfel, unul dintre angajații companiei care a scăpat cu viață a mers la scurt timp de la producerea impactului la mașina respectivă, unde a găsit-o la volan pe Adina Ghervase. Din câte se pare, muncitorul a întrebat-o pe femeie cine a condus mașina și ea ar fi arătat cu mâna către pieptul ei. Mai mult, martorii din zonă au susținut că, în vehicul, se afla doar Adina Iuliana Ghervase.

Adina Iuliana Ghervase, acuzată de producerea accidentului devastator

În urmă cu câteva nopți, oamenii legii au fost anunțați despre producerea unui accident rutier mortal. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit-o pe Adina Iuliana Ghervase. Conform anchetatorilor ieșeni, șoferița care are un copil de 5 ani și este divorțată ar fi consumat băuturi alcoolice, iar, apoi, ar fi urcat la volan. Ajunsă în Păcurari, șoferița a pierdut controlul volanului autoturismului marca Alfa Romeo şi a zdrobit 4 muncitori de la SC Citadin SA.

În urma cumplitului accident, femeia a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice, deoarece polițiștii au constatat că aceasta consumase băuturi alcoolice. Din spital, femeia a reușit să plece pe propria semnătură. Ea a fost găsită de polițiști a doua zi, a fost reținută, iar, mai apoi, sâmbătă, a fost arestată preventive pentru 30 de zile. Reporterii cotidianului BZI l-au contactat telefonic ieri pe avocatul femeii, însă acesta a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la caz.

Cert este că, acum, femeia suspectată că a zdrobit 4 muncitori după ce a scăpat de sub control maşina pe care o conducea băută a fost arestată de judecătorii din Iași.

Comentarii
  • Singurul vinovat aici il gasesc pe cel ce a facut legea. Pentru alcool la volan ar trebui facut pieton toata viata iar la accident cu alcool merita pietontoata viata si munca in folosul comunitatii 25 de ani. iar daca e cu mort la accident puscarie pe viata.

  • Da, si as mai adauga celor spuse mai sus testarea psihologica temeinica a candidatilor la examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

  • O fi fost mamaia din Gura Humorului ?
    O fi fost fratello spaniol ?
    Asta joaca pe cartea iresponsabilitatii ca sa scape fara pedeapsa, iar latraturile despre nesemnalizarea lucrarii sunt incepute deja.
    Insa stie ea ce stie: mai bine dupa zabrele decat cu gatul taiat.

  • Lasa panaramo, nu te prindem noi pe strada si te linsam. Ce nu poate face legea si judecatorii vom face noi iesenii.

  • Psihopatii mint mult,e ceva natural…Familia și prietenii știu ei mai multe despre tulburarea de personalitate a acestei persoane.
    Și astfel de persoane nu au frica de legi!
    Așa se explică comportamentul criminalei!

  • Spunea o vita de vecin, care a vazut-o in ziua accidentului, ca era beata, dar nici ca s-a gandit sa sune la Politie ca sa anunte ca se urca la volan. Vita respectiva ii are si ea pe constiinta pe oamenii aia dupa ce a stat ca un putregai si a ales sa nu se bage.
    Prietenele taraturii, cu care a fost la terasa, sa-i transmita ca daca va fi vazuta in oras, va fi sfasaiata de vie, nu mai scapa sigur cu viata.

  • Legea e de caca o…Iar acum, cand i s au adus ceva imbunatatiri, e iar in parlament la modificat unde stimabilii nostrii alesi vor sa o faca mai blanda pentru vitezomani. Amenzi cat mai mici, termene reduse de recuperare a permisului, etc. Bataie de joc. Cat despre cei care consuma alcool si urca la valon? Ar trebui luat permisul minim 3 ani, iar la a doua abatere anulat pe viata. Insa stim si noi cum e justitia la noi. Din pacate probabil va scapa cu suspendare, munca in folosul comunitatii, ca asa i la noi. Nu stiu cum va mai putea da aceasta persoana ochii cu rudele victimelor, daca se vor intalnii intamplator prin oras. Iasiul e un oras totusi destul de mic.
    Pacat de victime si condoleante familiilor.

  • Da,judecătorii dau sentințe blânde,chiar cu AMANARE a pedepsei când cineva e prins băut la volan.Sa rămână persoana fara cazier.Sa mai poată comite fărădelegi…
    Așa și la fapte cu violența,de fapt,dând cu AMANARE,nici măcar cu suspendare,aproape că ești de partea infractorilor!
    In Romania nu sunt locuri in penitenciare pentru pedepsele cu executare?
    Mai construiți niste pușcării ,că bețivi in trafic sunt suficienti!
    Păcat că mor oameni nevinovați și familiile raman cu durere in suflet pe viață!

  • Tot o dati cu „frumoasa ” in sus ,frumoasa in jos..de parca ar trebui unui om sa i se ierte toate doar ptr. acest aspect ….sau in Romania legea e numai ptr. urati,saraci…?

  • Legislatia rutiera este prea blanda. La asa fapta, trebuie suspendat permisul pe ani de zile. Daca victimele decedeaza, inchisoare pe viata.

  • Lumea injura, se oftica, se da cu capul de tastatura etc dar… nu are ce sa faca. Spaguta unge si deschide usi peste tot, asa s-a creat aici sistemul. Asa ca daca alegeti sa ramaneti aici in Romania, trageti tare cumva si faceti banuti sa aveti de unde da in asemenea cazuri. O spun fara nici o urma de ura, ci cu obiectivitate si pragmatism maxim.
    In rest, nimic nu conteaza, puteti sa faceti gargara si spume la bot cat vreti. Elita cu elita, sarakia cu sarakia… universuri paralele.

  • Eu am mai comentat la articolele despre accident , comentez din nou….sa se vada si cine e mamica , taticu , si tot asa inainte….o sa primeasca cu suspendare fara doar si poate sau vreo 2,maxim 3 ani si atat…asta e Romania…

  • Jegul asta, diavolul intruchipat cu par si ochi ar trebui sa putrezeasca in inchisoare pe viata si sa-i viseze pe oamenii aia in fiecare noapte, sa se trezeasca in miezul noptii si sa-i vada pe oamenii aia sfasiati langa ea, un nimic de femeie, o inutilitate pentru pamantul asta.

  • Ce folos ca ii iei permisul unuia care a urcat beat la volan (cu sau fara consecinte) daca peste o saptamana va urca si cu permisul suspendat, beat fiind.
    Nu il inveti nici cu amenzi, nici cu suspendarea permisului. Aici ar trebui bagati la puscarie, si abia dupa vreo 3 generatii poate se invata societatea ce e voie si ce nu.

  • E ca si scapata deja, si-a luat un avocat bun si scapa si de arestul preventiv. Muncitorul ala sarantoc care a vazut-o seara va fi mituit si declarat inapt, ca n-a vazut prea bine pe lumina aia slaba. Cine a fost la volan, nu se va sti. Probabil un ciudat care a vrut sa-i fure masina si a plecat cu ea cu tot, in tromba. Invatati jmekerie fraierilor, ca ne devoreaza astia pana ramanem in chiloti rupti de foame, si noi si copiii nostri.

  • Trebuie reintrodusa pedeapsa capitala, simplu. De ce sa existe scursuri in societate carora nu le pasa de nimic? Astia care iau mita chiar nu au nici o limita? Iei mita si cand mor oameni?? Sper sa fie aspru pedepsita aceasta psihopata, altceva nu e din moment ce nu are remuscari.

  • Bravo Anonim-postare2:54 p.m!
    Ce gândire sănătoasă!
    Ce oameni cu logica și deștepți sunt printre noi!
    Și nu trebuie sa fie musai legiuitor(deputat,senator,judecător).
    Așa este,amenzile(care uneori nu se plătesc) și suspendarea sau amânarea,nu rezolva problema de fond.
    Mai sunt ,,tovarășii” aia milițieni care dădeau permise pe șpagă…Și ei sunt părtașii unor accidente soldate cu victime sau pierdere de de vieți omenești!Sa primească și ei pedepse cu executare,nu cu suspendare!Și câți ,poate,nu au fost prinși…Caracatița funcționează…că doar suntem în Romania!

  • La noi contează cine e mămica,cine e tăticu,vreun unchi într-o funcție sus-pusa pe undeva,etc.si banii.Sa fie multi bani! Dar daca într-un accident ar fi victima mama,tata,copilul,soțul,soția,fratele,sora unui judecător,cum s-ar judeca?La naiba sa le ia de dosare,acolo judecătorii n-ar trebui sa se uite la numele inculpaților,sa fie X,Y,Z ,sa nu se uite-n stânga sau dreapta!Dracu să-i ia de bani și de influenta lor!

  • Cei care prind ani cu suspendare după crimă în trafic se milogesc în fața judecătorilor, cerșesc clemență pt năpastă.
    Tanti merge all-in la pârnaie pe ani mulți. S-a urcat muci la volan și nu-și asumă opera, empatie zero.

  • Tanti psihopata asta frumoasa, da’proasta și bețivă și mincinoasă sigur va face ani multi de pârnaie.Au fost cazuri când au fost victime multiple și s-a dat cu suspendare,nu neapărat băutură la volan ci viteza mare,depășire pe contrasens,vorbit la telefon…Morții s-au dus în pământ și infractorii și-au văzut bine mersi de viață!Dar ce stomace și creiere puternice au creaturile astea!

  • Mai uitați va și la polițiști. Bețivii știu ca pot aranja…de verificat legăturile doamnei cu agenții de la rutieră. Prea multe neneorociri, poate schimbați șeful de la rutieră .

  • cu picamariu la 1 noaptea sparg asfaltul , fac lucrari si incalca legea 61/1991 perturbarea linistii locatarilor. si-au meritat soarta
    cititi legea 61/1991 perturbarea linistii locatarilor.
    foloseau picamar la 01:00 noaptea
    nu ma intereseaza ca munciti la 01:00 noaptea. legea e lege, legea 61/1991 a fost incalcata pentru ca nu va pasa de locatari.

  • amice esti complet idiot. ce vrei sa blocheze strada ziua si mii de oameni care se duc la servici. muta te in padure dobitocule acolo o sa ai liniste

Adauga un comentariu