Titlurile zilei

Mărturia șocantă a femeii agresate de primarul USR! Ciprian Grosu s-a comportat ca un mârlan: „Ieși, fă, afară!” – FOTO/VIDEO

Publicat: 01 iul. 2023
_____ Vizualizări 37 Comentarii
Mărturia șocantă a femeii agresate de primarul USR Ciprian Grosu s-a comportat ca un mârlan Ieși fă afară  FOTOVIDEO
Primarul comunei Rediu a agresat o femeie chiar în biroul său

În comuna Rediu, primarul a băgat spaima în localnici după ce a agresat o femeie chiar în biroul său. Aceasta a depus plângere la poliție

Ciprian Grosu, primarul USR al comunei ieșene Rediu, este urmărit de scandaluri. În cursul zilei de joi, 29 iunie 2023, Maria Răduc, colaborator voluntar și responsabil cu programul sistematic al comunei ieșene, a fost agresată fizic de Ciprian Grosu, care a strâns-o puternic de mână și a împins-o afară din biroul său. Femeia și-a scos certificat medico-legal. Ieri, 30 iunie 2023, în timpul ședinței de Consiliu Local al comunei, Maria Răduc a făcut public evenimentul. Consilierii locali au cerut demisia urgentă a primarului.

Ciprian Grosu, primarul din Rediu, a agresat fizic o femeie chiar în biroul său

Maria Răduc, colaborator al Primăriei Rediu, responsabil cu programul sistematic al comunei, a fost agresată de Ciprian Grosu. Femeia susține faptul că a intrat în biroul primarului pentru a clarifica unele aspecte cu privire la un plan de încadrare, moment în care acesta a înjurat-o și a scos-o afară cu forța.

„Nu am vrut să vin aici, cumva îmi era frică, dar am zis că sunt atâția oameni, nu are cum să se lege de mine. Mi-a spus că vânătăile astea nu sunt pe mine, acum când le-a văzut a spus că nu mi le-a făcut. Eu sper să se pună la dispoziție camerele din primărie. Am ajuns la primărie la rugămintea unor cetățeni, pentru verificarea unor planuri de încadrare în tarla. Având contract de sponsorizare cu Primăria Rediu, nu ar fi fost prima oară când verific un astfel de pe plan, pentru ca domnul primar să îl semneze.

De această dată, ca urmare a unor neînțelegeri, bănuiesc, ale dumnealui cu un alt plan, mi-a spus că nu are încredere, că a văzut el, că a fost și a verificat un plan pe care eu am semnat și i-am transmis că mi-l asum. Ceea ce domnul primar nu a înțeles a fost faptul că tot ceea ce am făcut până acum a fost pentru cetățeni. După ce i-am explicat motivul pentru care mă aflam acolo și m-a acuzat că l-am înșelat atât eu, cât și alți colegi de ai mei, i-am spus că vreau să discutăm concret. Mi-a spus să îl las în pace. Ideea este că atunci când faci acuzații trebuie să vii cu argumente și să le discutăm, nu doar să faci afirmațiile și să rămână în vânt.

Vreau să discutăm față în față. De aceea i-am spus să discutăm cu planul în față, hai să explicăm. Pentru că am insistat în lucrul acesta, a rugat doi colegi din primărie să mă dea afară, nu au vrut și s-a întors și a spus: «Da’ ce, ușa asta nu se poate poate închide? Ieși, fă, afară». M-a luat de mână, m-a bruscat și atunci m-am lovit cu cotul și de ușă, m-a strâns aici (n.r. – de mână), eu nu mi-am putut închipui pe moment că mă strânge atât de tare. Păcat, că suntem o comună frumoasă, cu un potențial foarte mare.

Am depus plângere la poliție, am scos și un certificat medico-legal, urmează să se facă cercetări și ceea ce îmi doresc cel mai mult este să pună la dispoziție organelor de cercetare penală camerele de luat vederi din primărie, acolo unde se va observa exact momentul și modul în care am fost agresată”, a povestit Maria Răduc, tremurând și cu ochii în lacrimi.

Ciprian Grosu a negat orice acuzație cu privire la agresiune: „Îmi pare rău pentru ce ați pățit la cot, nu știu unde v-ați lovit”

Discuțiile din ședința de Consiliu Local de ieri, 30 iunie 2023, din comuna Rediu, au fost șocante. După ce Maria Răduc, femeia agresată, a povestit cu lacrimi în ochi momentele de groază prin care a trecut, Ciprian Grosu i-a cerut să părăsească sala de ședințe.

„Nu s-a întâmplat nimic, este destul de gravă (n.r. – acuzația), este, de altfel, sesizată. O să povestesc săptămâna viitoare, marți, când voi avea toate hârtiile și le voi face publice, care a fost miza acestei postări și acestei așa-zise infracțiuni sau comportament abuziv. Lucrurile astea nu se tratează în Consiliul Local, se tratează la organele de cercetare penală sau poliție. Astăzi avem ordine de zi și, dacă nu aveți ceva legat de subiectul ordinii de zi, vă rog frumos să vă retrageți și să continuăm ședința.

Să nu transformăm ședința CL în săli de judecată, cu siguranță că eu voi lămuri, o să lămurim această problemă. Discuția asta se poartă la poliție, nu în sala de consiliu. Doamna Răduc, am și eu soție și chiar dacă nu aș avea, îmi pare rău pentru ce ați pățit la cot, nu știu unde v-ați lovit. Eu voi lămuri acest aspect cel mai târziu marți (4 iulie 2023 – n.r.). Plângem, nu plângem, haideți să ne limităm la ordinea de zi. Doamna Iulia (n.r. – Maria Răduc), vă încurajez să stați în fiecare zi la poliție, să reclamați și să dați toate detaliile cu tot ce s-a întâmplat.

În cazul în care v-ați lovit la mână în altă parte decât la primărie, vă rog să declarați și asta. Încă o dată, îmi pare rău și îmi cer scuze, nu dorim să se lovească nimeni și să sufere inutil. Dragi consilieri, lăsați politica și haideți să trecem la ordinea de zi”, a declarat, în timpul ședinței CL din comuna Rediu, primarul Ciprian Grosu.

Primarul Ciprian Grosu a declarat reporterilor BZI că situația ar fi un fals, iar Maria Răduc și-ar fi prins mâna în mașină.

„Marți am să vă arăt dovezile. Nu a gresat nimeni pe nimeni. Este vorba despre un ditamai falsul. Și-o fi prins mâna în mașină, nu am de unde să știu eu a cui e poza aia, poate și-o fi prins cotul în mașina. Eu am înregistrările și am să mă uit acum pe ele. Erau 4 oameni de față, cum să bruschez femeia. E altceva în spate. Eu voi arăta marți, cu dovezi, ce s-a întâmplat”, a precizat Ciprian Grosu, primarul comunei ieșene Rediu

Primarul Ciprian Grosu, cel care este acuzat că a agresat o femeie chiar în biroul său, nu este la prima situație de acest gen. La sfârșitul anului 2022, acesta ar fi bătut un copil de 14 ani. Din spusele tatălui minorului agresat, primarul ar fi venit la casa acestuia pentru a-i cere socoteală în legătură cu niște geamuri sparte la locuința unui userist, coleg de partid cu edilul.

Comentarii
  • M-am uitat ieri la filmarea video, filmare facuta parca de barbata-su. Voi nu ati remarcat ca filmarea a fost facuta la comanda, editata sau taiat contextul ? Eu tare cred ca barbata-su este un bulangiu, care impreuna cu nevasta-sa vor sa suga niste daune financiare in justitie de pe urma lui Ciprian. Despre Ciprian numai povesti am tot auzit, vor sa scape de el alti doi bulangii, unul Sebastian Baciu si unul Dobre Liviu. Si mai sunt vreo doua progenituri in satul ala care stau lipca pe functia de primar.

  • Despre ce sondaje e vorba ? Explorari pe Marte ? Grosu e pe faras, sa zica mersi daca scapa fara bulau dupa faza cu Susanu. Da aia pe gura tot ca sa scape ea.

  • Se pozează pe Facebook cu o firma de cadastru care măsoară satul in lung si in lat. (Mare realizare in 3 ani)…. Probabil deranjează ca doamna face asta voluntar si ii sterge din marea realizare…. Patetic…faptul ca usr nu se delimitează de el…. Spune multe de oamenii din partid :/

  • Râdeni au vrut schimbare–acum au schimbarea doritâ–mai e puțin și grosulicâ face o un mare hram usr-piride prin comunâ cum a fâcut chiricul la iași și nimeni na guițat–se apropie golâneala piride pentru alegeri–

  • Minciuni peste minciuni. Copilul de 14 ani nu a fost agresat nici măcar verbal, geamurile sparte erau la casa unui om simplu nicidecum userist sau coleg de partid cu primarul, unde mai pui ca înainte de a ajunge primar acest copil a fost ajutat cu lemne de foc bani pt mâncare etc. Spun toate astea pt ca am fost acolo nu pt ca am auzit.

  • Nu va realiza nimic. La secția de politie Letcani sunt vreo 2 agarici care se cunosc cu el și plimba dosarul 2 ani. IPJ Iasi trimite la ei și sanatate.. Caz rezolvat..

  • Mai oameni buni, este asa de greu sa dati un search pe net sa aflati ce este cu aceasta doamna Raduc, presupusa victima? Va este chiar asa de greu sa sesizati ca doamna Raduc nu face voluntariat intr-un mod dezinteresat ci are legaturi directe cu domeniul de activitate a penalului ei sot, Ionut Bogdan Raduc expert autorizat pentru lucrari de cadastru si topografie? Spun penal deoarece din 2010 Ionut Bogdan Raduc impreuna cu mai multi membri din familie (tatal, varul, cumnati, prieteni, etc) se afla in atentia procurorilor DIICOT deoarece au vindut cel putin 11 terenuri cu acte false in zone centrale din oras. Pentru ca se afla in cercetare penala domnul Ionut Bogdan Raduc nu mai avea acces la documente de cadastru. Atunci a intrat in sistem, dna Maria Raduc, voluntara, (cu cele mai bune intentii de altfel, de a ajuta autoritaile locale si oamenii din comuna Rediu) fix in domeniul unde sotul nu mai avea acces. Dupa ce li s-a blocat activitatea infractionala in Iasi, si-au mutat centrul operational in comuna Rediu. Primarul probabil a aflat ceva si s-a opus intr-un fel sau altul „activitatii” de voluntariat a doamnei Raduc ceea ce inevitabil a dus la acest conflict. Nu il cunosc pe domnul Grosu, dar din articolele publicate despre activitatile familiei Raduc, ar trebui sa fie foarte clar cam cine ar putea avea dreptate in aceasta situatie. Oricum ultimul cuvant o sa il aiba justitia, deznodamant pe care il asteptam cu interes

  • Atentie!!! Acest penal Raduc nu are dreptul sa intocmeasca acte deoarece are dosare la DNA si face noile falsuri pe semnatura sotiei.
    Mai Gunoiule care falsificai acte cu notarelul florea de la Valea Lupului alt penal cu terenurile de la Piata Pacurari vorbeti de Dumnezeu, mai panorama, tot Iasul te cunoaste, te ai ascuns la Rediu si te dai credincios. Cautati pe Google ionut bogdan raduc sa vedeti ce excroc tine morala.

  • Făcătură, trasă de păr, cusută cu ață albă. Nemernica a încasat-o de la bărbatu-său și vor să-l denigreze pe primar că nu-și pot face ei golăniile cu cadastru. O familie de infractori.

  • Taduc si Flirea o au in spate pe sefa de la fisc, Oana IAȚCO!!!! O uta, mai lasa fast food-urile, te-ai facut cat cladirea finantelor, cat vrei sa mai “cresti”?

  • Ce atitudine se ia de către organele statului ?
    Alllo ?
    Poliția ,nu facem o ancheta ?
    Nu se impune un ordin de restricție ?
    Cei din consiliu local iasi ar trebui sa facă ceva cu labagiul acesta
    Eu propun ca luni sa mergem la primărie ,noi cetățenii din Rediu și sa dam jos acest animal
    Noi l am votat noi sa îl dam jos
    Rasa mati de montator de ferestre PVC

  • Grosule, ce experiență ai tu in general? Niciuna. In ce locuri ai lucrat înainte și pe ce poziții? Nesemnificativ. Și atunci, ce pretenții poți tu ridica în administrație publică? Ai nevoie de un întreg apanaj specializat pe fiecare compartiment, dar nici așa nu te duce capul, sa te inconjori de specialiști pentru a putea rezolva probleme reale ale cetățenilor. Tu in schimb ce ai făcut, doar scandaluri. Te-a interesat mai mult păsărica decât ce aveai de făcut cu adevărat. Vina este împărțită între cei care te-au propus și cei care au fost păcăliți de „talentele” tale. Din păcate ai ținut în loc patru ani orice posibilitate de dezvoltare a comunei Rediu. Păcat!

  • A batut-o barbat-su si da vina pe primar. Ce 8nregistrare? Vad ca primarul le refuza sa intre in biroul lui. Mu3 făăă

  • Ionut Bogdan Raduc …da-ti search pe google si vedeti cine e si de ce el si sotia sa ( doamna,, agresata”) fac voluntariat cadastral ! Niste tepari ordinari care caută posibil teren dispo ibil sau terenuri ale unor oameni vulnerabili sa i tepuiasca! A fost arestat cu inca 10 persoane pt mânării cu terenuri si acum o baga la inaintare pe doamna ! Ăsta, primarul le-a dat cu ,,zât” si cam asta e povestea !

  • Un cuplu de borfași și o regie ieftină după un scenariu confecționat de analfabetul Haidău și comp de alcolisti.

  • Este clar pentru multa lume că acest domn constantin are interese imobiliare, mai are puțin și i se termina mandatul și el săracul nu a reușit să pună mâna pe arginți. Toată nebunia de la cadastru este făcută de grosu intenționat, în speranța că va fi parte pe niște combinații. Ai să te frigi tare ciprinica, deja ai lăsat urme. Cineva știe, sa vezi când va începe să vorbească.

  • V am mai spus . Înscenare pusă la cale de Haidăii și Paraschivii susținuți de consilierii vieții! La câtă prostie și sărăcie este la Rediu pe mp sătenii vor musca gălușca!

  • Dacă e adevărat ce spune presa despre Răduc în 2010, că la 20 și ceva de ani era Creierul Mafiei Imobiliare, bravo lui! Dar până una alta, jegosul ăsta de primar are o atitudine de băiețaș de cartier care a fost cioaca bătăilor și acuma se crede șmecher. Tare l-aș mai accesa la chiloți cu un clește!

  • Iti dai seama cat de disperat sa fie libidinosul ala de haidau sa faca asa o gainarie. „Duamna” e o taratura de 2 lei .. si ea si gunoiul de „sot” .. auzi la ea .. si-a facut poze in porche-ul de 150 mii de euro cum a fost ea agresata ..

  • Hoții striga hoții, cine sint cadastristii?
    Hoții penali în vânzări terenuri furate din arhiva statului …Rușine cine lucrează intr o comuna !

  • Ce au intrat in priza postacii useristi !
    Ce minunata reclama (alt scandal) pentru Cozet candidata !
    Ce panarama si ce tratament pentru toti radenii, sa fie tinuti ca vitele la usa primariei !

  • @George 12:35 p.m., ori esti prost ori tolomac, dar sa stii ca eu tot o foot pe nevasta-ta si tot neamul tau…esti ok asa? Cred ca pe final ma si piș pe tine!!!

  • Doamnaaaaa, nu te mai plânge. Bătaie știi ca ai mai luat. Nu îți este rusine fata de fetele tale, așa educatie le dai? Sa te vada cum ești bătută de soț? Îți meriți soarta!!!! Mahalagioaica de prima clasa. Îți dai seama ca la un moment dat o sa cazi, cap de gumița.

  • Ce dovezi prezinți tu marți handicapatule, prezintă înregistrările video din primărie să vedem dacă minte femeia sau are dreptate. Dar ia zi tu, ce să-ți facem daca ea are dreptate? Daca erai bărbat (nu ai sa fii niciodată) ieșeai cu filmările, nu cum spui că s-a lovit acasă. Ai făcut numai diversiuni de când ești în funcția asta pe care nu o meriti nici o secunda, ești un zero absolut in tot ce faci, ești o rușine pentru Rediu.

  • Cu ce dioptrii te-ai uitat tu la filmare și cum ți-ai dat seama că e o făcătură? Și cum oare a fost ea făcută la comanda? Daca ai auzit niste povesti înseamnă că nu sunt adevărate, poate ai auzit niste zvonuri. Oricum ești slab la minte după ce tâmpenii ai debitat, eu ți-aș cere banii înapoi pentru postarea asta.

  • Pe vremuri, ne învățau profesorii că nu ai voie să atingi o femeie nici măcar cu o floare. Astăzi, daca un bărbat bruschează o femeie, o împinge, o dă cu capul de uși, este erou. Ia zi don primar, ești mândru de fapta ta, părinții tăi ce ți-au spus după eveniment, sunt bucuroși de progenitura lor?

  • Mă jegosule, plângerea aia pt violență domestică, chiar dacă a fost retrasă, tot apare în registru la poliția Rediu! Tu ești Grosu (la obraz) dar oare nevastă-ta te mai suportă până se termină campania pt alegeri de la anul? Angajați din primărie te mai suportă? Ce faci dacă rămâi singur în primărie, îl pui pe Ionuț la 3 ghișee în containere și te plimbi la toate calculatoarele din primărie???

Adauga un comentariu