Coronavirus

Mărturii cumplite a persoanelor care au avut coronavirus! Au resimţit simptome şi după 80 de zile

Publicat: 07 iun. 2020
Mărturii cumplite a persoanelor care au avut coronavirus

Mărturii cumplide din partea unor persoane care au avut coronavirus. O jurnalistă din Scoţia a explica cât de grav e noul virus. Virusul a făcut ravagii pentru ea şi resimte simptomele şi la 80 de zile de la infectare

Jurnalista din Scoţia povesteşte că a fost infecta pe data de 15 martie şi ca simptomele au revenit după 12 zile, dar nici acum nu se simte bine.

Eram o femeie sănătoasă şi cu o condiţie fizică bună

Jurnalista Vonny LeCler a povestit pentru The Atlantic faptul că a fost infectată pe data de 16 martie, iar simptomele au revenit la 12 zile de la infectare şi persistă şi la 80 de zile. În acest moment, starea de sănătate a jurnalistei nu este una mai bună.

„Înainte de asta, eram o femeie de 32 de ani sănătoasă, cu o condiţie fizică bună. Am ajuns să nu pot să stau sub duş fără să mă simt obosită. Chiar şi cititul unei cărţi este epuizant”, a spus ea pentru The Atlantic.

Toţi medicii la care a fost au explicat că are COVID-19

Jurnalista a povestit faptul că nu a reuşit să facă un test covid, dar mai mulţi medici i-au explicat că, fără nicio îndoială, este vorba despre COVID-19

Jurnalista nu a reuşit să facă un test, dar a vizitat mai mulţi doctori. „Toţi au spus că fără nicio îndoială este vorba despre Covid-19”, a declarat LeClerc.

Conform publicaţiei The Atlantic, nu este singurul caz şi că mii de oameni trec prin aceeaşi dramă, printre aceste cazurii regăsindu-se profesori universitari sau profesori de boli infecţioase. Nouă dintre ei au fost contactaţi şi mărturisit situaţia lor pentru publicaţie.

Ce este Coronavirus: O combinaţie dintre mai multe tulpini

Chinezii trag primele concluzii ale efectelor COVID-19 asupra corpului uman. E ca o combinație, în unele cazuri letală, de SARS și HIV. Adică afectează și plămânii, și sistemul imunitar. E foarte posibil, spun cercetătorii chinezi, ca aparatul respirator să sufere leziuni ireversibile chiar și în cazul pacienților vindecați. Rezultatele prezentate până acum se bazează pe autopsiile bolnavilor care au contractat virusul și n-au mai putut fi salvați, scrie Global Times.

Comentarii
  • inca mai mannaca kkkt China si chinezii, noi stim ca virusul Sars cov 2 nu se gaseste nicaieri in natura deoarece este produs in laborator si este o combinatie de SARS + HIV+ MALARIE si experimentat in laboratorul militar din Wuhan ASTFEL CA IN MOMENTUL CAND CHINA A DAT START LA MOARTEA PLANETEI ADICA A RASPANDIT RECIPIENTII, VIRUSUL AVEA PROGRAMARILE DIN LABORATOR ADICA ERA SUTA LA SUTA GATA PENTRU A OMORI FIE 35 MII OAMENI FIE IN ALTE TARI 150 OAMNENI SI ETC ETC FIE 40 MII OAMENI, PANA LA 10 MII PE ZI IN UNELE TARI, ETC, ETC, nu vedeti ca virusul functioneaza ca o arma programata mai mult sa distruga si mai multi barbati decat femei, virusul functioneaza ca un DIAVOL PROGRAMAT, stie f bine Shi Zhengli sefa laboratorului criminal, probabil aceasta uraste barbatii/ C a China o da pe cotite pentru a se acoperi cu minciuni ba ca de la animale, ba NU ESTE DE LA ANIMALE BA ESTE DE LA CANALIZAREA!!!!!! din jurul pietii de animale CA ACOLO au fost gasite coronavirusuri covid actual,care au evoluat si 20 de ani in canalizare. HAI GATA CU MINCIUNILE! DACA CANALIZAREA ERA ASA DE INFECTATA MIZERABILA CUM DE TOCMAI SI NUMAI ACOLO LA CANALIZAREA DIN JURUL PIETII CARE ESTE APROAPE DE LABORATORUL DIN WUHAN s-a intamplat? de ce nu au descoperit covid 19 in alte retele de canalizare din alte mari orase ale chinei? de ce tocmai in retelele de canalizare din vecinatatea pietei si a laboratorului? inseamna ca dupa ce au dat bomba biologica au incercat sa stearga urmele crimei covid 19 din laborator unde a fost produs, deversand totul in reteaua de canalizare

Adauga un comentariu