Titlurile zilei

Mărturii terifiante ale unor minore obligate să se prostitueze la Iași! Anchetatorii s-au crucit când au auzit ce au pățit adolescentele. Unde erau duse sclavele sexuale pentru a se culca cu numeroși clienți!

Publicat: 12 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mărturii terifiante ale unor minore obligate să se prostitueze la Iași Anchetatorii s-au crucit când au auzit ce au pățit adolescentele. Unde erau duse sclavele sexuale pentru a se culca cu numeroși clienți
Doi indivizi au fost săltați de către "mascații" ieșeni, fiind suspectați de trafic de minori și proxenetism

Doi indivizi au fost săltați și duși la audieri ieri, fiind suspectați că ar fi obligat mai multe adolescente să practice prostituția. Astfel, oamenii legii au susținut că cei doi ar fi luat minorele și le-ar fi dus în diverse apartamente, punându-le să-și vândă trupurile unor numeroși clienți. Tinerele au fost sclave sexuale timp de 2 ani, conform oamenilor legii

Mărturii terifiante ale unor minore obligate să se prostitueze, inclusiv la Iași! Oamenii legii s-au crucit când au auzit ce au pățit adolescentele. În urma mărturiilor făcute de către victime, doi indivizi au fost săltați ieri și duși la audieri. Aceștia sunt suspectați că ar fi obligat mai multe adolescente să practice prostituția.

Anchetatorii au afirmat că cei doi ar fi luat minorele și le-ar fi dus în diverse apartamente, punându-le să-și vândă trupurile unor numeroși clienți. Tinerele au fost sclave sexuale timp de 2 ani, conform oamenilor legii.

Minore, obligate să practice prostituția la Iași

Pe data de 11 ianuarie 2022, anchetatorii ieșeni au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza județului Iași, la locuința unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

„În cauză s-a reținut faptul că, în perioada 2018-2020, cei doi suspecți au recrutat, transportat și cazat mai multe persoane vătămate minore, în diferite apartamente închiriate în regim hotelier de pe raza municipiilor Cluj-Napoca, Iași și Suceava, în scopul exploatării acestora prin obligarea la practicarea prostituției”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Droguri descoperite la perchezițiile efectuate în locuința din Iași

Oamenii legii au mai spus că, în urma perchezițiilor, au fost ridicate diferite cantități de droguri de mare risc, sume de bani și două telefoane mobile.

„La sediul au fost duse, în vederea audierii, două persoane. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul SAS Iași. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale”, au mai menționat oamenii legii.

Acum, urmează ca anchetatorii ieșeni să decidă dacă vor lua vreo măsură preventivă în cazul celor doi suspecți de trafic de minori și proxenetism. Potrivit unor surse judiciare, în acest caz ar fi fost obținute venituri considerabile, de ordinul miilor de euro.
În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Adauga un comentariu