Prima pagină » Sanatate » Frumusete » Masca de fata cu lamaie, miere si bicarbonat de sodiu
Masca de fata cu lamaie, miere si bicarbonat de sodiu

Masca de fata cu lamaie, miere si bicarbonat de sodiu

21 mai 2021, 16:43,
BZI.ro, în Sanatate

Unul dintre tratamentele ideale pentru piele este această mască cu lamaie, miere si bicarbonat de sodiu. Este naturală, ieftină și foarte eficientă.

Lamaia vă ajută să vă luminați tenul și estompeaza petele întunecate, bicarbonatul de sodiu exfoliază ușor și înmoaie pielea, iar mierea este un agent antibacterian natural care ajută la vindecarea, calmarea și chiar hidratarea pielii.

Această mască poate fi făcută o dată pe săptămână pentru a reduce acneea inflamată, pentru a minimiza roșeața și pentru a elimina acumularea pielii moarte – și, cel mai bun aspect este că probabil aveți toate ingredientele în cămară.

Ingrediente

  • 1/2 lamaie (lamaile proaspete funcționează cel mai bine, dar ai putea folosi și o linguriță de suc de lămâie)
  • 1 sau 2 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de miere

Se amestecă sucul de lămâie, bicarbonatul de sodiu și mierea într-un vas mic. Ar trebui să obtineti o consistență asemănătoare pastei. Dacă este prea moale, adăugați puțin bicarbonat de sodiu. Curatați tot machiajul prin spălarea obișnuită a feței. Aplicați amestecul pe față și pe gât folosind mișcări circulare. Lasă sa actioneze pe piele 5-15 minute. Ar trebui să simțiți o furnicătură. Dacă pielea ta începe să ardă, îndepărtează masca imediat. Îndepărtați masca cu un prosop călduț, folosind mișcări circulare până când pielea este complet curată. Hidratează-te cu crema hidratantă preferată! Aplică SPF!

După ce vă clătiți fața, pielea trebuie să se simtă imediat mai fină și să arate mai strălucitoare! Dacă îți place satisfacția instantanee, atunci vei fi cu siguranță mulțumit de rezultatele acestei măști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *