National

Maşina unei şoferiţe din Craiova a căzut într-o groapă imensă. Locul de parcare s-a surpat – FOTO

Publicat: 22 iun. 2021
O mașină căzută într-o groapă
O șoferiță din Craiova s-a trezit cu mșina într-o groapă

O întâmplare mai puţin întâlnită s-a întâmplat pe un Bulevard din Craiova, unde o maşină a rămas blocată într-un crater imens după ce asfaltul s-a rupt sub ea.

La faţa locului se fac cercetări de către o echipă a Companiei de Apă Oltenia. Conform reprezentanţilor Primăriei Craiova momentan cei de la CAO încă nu au reuşit să stabilească până acum din ce cauză s-a produs surparea asfaltului.

Şi Poliţia a fost anunţată, fiind întocmit un proces verbal în baza căruia a fost eliberată o autorizație de reparație. La volanul maşinii se afla o femeie în vârstă de 39 de ani, iar situaţia a fost observată chiar de către oamenii din zonă încă de duminică seara, 20 iunie 2021. Aceştia au putut observa cum asfaltul din acea zonă a început să se lase sub greutatea unei alte maşini.

Străzi cu gropi şi în judeţul Iaşi

Şi judeţul Iaşi se confrunta cu foarte multe gropi pe străzi, însă nu s-au înregistrat cazuri precum cel din Craiova. În urmă cu un an la finalul lunii septembrie firma Conest SA a amenajat un şantier pe strada Aurel Vlaicu, care pune în pericol şoferii aflaţi în trafic. Lipsa indicatoarelor și a semnalizărilor de pe șantiere au împins șoferii pe un drum plin de cratere. Un participant în trafic a trimis și o mărturie video, care arată incompetența echipelor Conest SĂ, societate condusă de afaceristul Viorel Cozma. Sunt afectați și riveranii din zona Aurel Vlaicu. Şoferii fiind vizibil nemulţumiţi de acel şantier au făcut o înregistrare video şi au publicat pe o reţea de socializare.

„Veneam din Tătărași și voiam să ajung în Dancu. Pe la jumătatea drumului m-am răzgândit, pentru că trebuia să mă întorc în oraș. Am văzut că este un acces prin șantier prin care puteam să virez și să mă întorc. Nu era niciun indicator care să interzică sau care să informeze. Am mers câțiva metri până am dat de niște cratere imense. Dacă le ocoleam, riscăm să cad cu mașina în groapa șantierului. Nici nu puteam să dau cu spatele, pentru că erau și alte mașini. Mașina fiind grea, nici nu puteam risca să merg la limită pentru că terasamentul se surpă. Noroc de niște muncitori de la alt șantier care au pus niște piatră ca să se poată trece. Asta este bătaie de joc. Sunt și proprietari de case care trec pe acolo. Trebuia găsită o soluție”, a spus un șofer aflat în trafic, care a pus la dispoziție și dovada video.

Conducătorul unei trotinete electrice se plânge de trotuarele din Iaşi

Compania Delgaz a spart un trotuar de pe strada Gării și nu a semnalizat corespunzător perimetrul. Un tânăr s-a accidentat, urmările putând fi mult mai grave. A semnalat problema la Primăria Iași, dar a primit un răspuns neașteptat din partea polițistului local.

„Inițial, voiam să merg pe stradă, dar și acolo erau lucrări. Am mers pe trotuare cu trotinetă. Cred că aveam cam 20 kilometri pe oră. Trotuarul era liber. La un moment dat, am intrat într-un șanț acoperit doar cu pietriș, care nu era nici măcar semnalizat. Am fost aruncat de pe trotinetă la vreo 3 metri. M-am lovit la mâini. Era și un vecin care a văzut incidentul. Am înțeles că s-au accidentat și bicicliștii care au trecut pe acolo. Eu am pățit asta în cursul zilei de duminică. Nu am dat niciodată peste oameni, nu am dat niciodată peste mașini. Cunosc trotinetele foarte bine, chiar și distanța de frânare”, a declarat Ovidiu, în vârstă de 26 de ani.

Adauga un comentariu