Eveniment-Social

Măsuri esențiale, decise astăzi, la Universitatea „Cuza” din Iași. Se stabilește ce se va întâmpla cu activitatea instituției

Publicat: 30 apr. 2020

Conducerea și Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași au programate ședințe importante. Acestea se vor derula astăzi, 30 aprilie 2020. Totul se leagă de cum va continua activitatea didactică și cum se vor derula examenele de finalizare a studiilor pe parcursul acestui an școlar.

Astăzi, 30 aprilie 2020, conducerea și Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași au programate ședințe importante. Acestea se leagă de cum va continua activitatea didactică și cum se vor derula examenele de finalizare a studiilor pe parcursul acestui an școlar. Astfel, măsurile vor fi analizate și decise în cadrul Biroului Executiv al Consiliului de Administrație (BECA), coordonat de rectorul – prof. univ. dr. Tudorel Toader alături de echipa de prorectori. Având în vedere anunțurile făcute de autoritățile centrale, cursurile față în față la UAIC nu vor fi reluate. Pe de altă parte, se are în vedere ca examenele din această Sesiune, respectiv examenele de licență sau disertație să se deruleze în sistem on-line. Nu în ultimul rând, Senatul de la „Cuza” va discuta și înainta spre aprobare o serie de aspectele din sfera metodologiilor, actelor și documentelor necesare spre buna funcționare a instituției.

Adauga un comentariu