Titlurile zilei

Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, luată cu asalt de procurori după moartea unui prunc în pântecele mamei! Acuzații grave aduse de anchetatori împotriva unor medici – GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 16 mart. 2021
Manuela Leahu, mama însărcinată, prof. dr. Mircea Onofriescu și medicul Monica Holicov
Procurorii și polițiștii au descins ieri la Maternitatea "Cuza Vodă", cercetând un caz în cadrul căruia un prunc a murit în burta mamei

Percheziții de amploare la Maternitatea „Cuza Vodă”, din Iași! Ieri-dimineață, peste 20 de anchetatori au intrat în mai toate birourile unității medicale și au răscolit prin documente. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași au vrut să afle modul în care au acționat medicii în cazul unei tinere căreia i-a murit copilul în pântece. Anchetatorii au plecat cu mai multe teancuri de documente și au dus la audieri mai mulți medici și asistenți medicali. În acest caz, două doctorițe au calitatea de suspecte, potrivit procurorilor ieșeni

Panică printre medicii de la Maternitatea „Cuza Vodă”, din Iași! Ieri-dimineață, peste 20 de polițiști și procurori au intrat în unitatea medicală cu un mandat de percheziție în mâini. Ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) Iași, sub coordonarea procurorilor, au răscolit prin documente. Vizați au fost mai mulți medici, printre care și prof. dr. Mircea Onofriescu. Polițiștii au descins la spital după ce o tânără a depus o sesizare penală. Aceasta s-a plâns de faptul că fătul pe care îl purta în pântece a murit. Manuela Leahu, o tânără din Iași, urma să aducă pe lume cel de-al treilea copil al ei, o fetiță. Sarcina a mers bine până la un punct. Bucuria nașterii unui bebeluș s-a transformat într-o tragedie pentru familie. De la 35 de săptămâni au început să apară problemele, iar, pe 16 noiembrie 2020, femeia a născut un bebeluș mort.

„La 36 de săptămâni m-am prezentat la cabinetul doamnei doctor Holicov (Monica Holicov) pentru controlul lunar. Acolo, doamna doctor a depistat poziția cordonului ombilical, era pe canalul de naștere înaintea fătului. Fătul punea presiune cu umărul pe cordon. Doamna doctor s-a speriat, a sunat la maternitate un coleg de-al dumneaei și domnul doctor a zis că nu mă poate interna, din cauză că nu am testul COVID-19 făcut”, a precizat Manuela Leahu, tânăra care a trimis autoritățile pe capul medicilor de la Maternitatea „Cuza Vodă”.

Acuzații grave, aduse la adresa a doi medici de la Maternitatea „Cuza Vodă”

Tânăra a lansat acuzații grave la adresa a doi medici de la Maternitatea „Cuza Vodă”. Unul dintre aceștia este dr. Monica Holicov, iar cel de-al doilea- dr. Mihaela Târnovanu.

„Doamna Holicov mi-a dat bilet de trimitere la Praxis. Am fost și am făcut testul. A doua zi trebuia să mă prezint pentru internare și pentru naștere, dacă era cazul, pentru că dumneaei era de gardă. Ne-am prezentat la maternitate cu bagajul făcut, totul pentru naștere și pentru internare, aveam bilet și de la medicul de familie de internare, inclusiv bilet de la doamna doctor. Tot dosarul!

Mă consultă doamna doctor și zice că poate ia fetița cordonul cu mânuța și eliberează canalul de naștere și o să nasc natural, eu insistând să nasc prin cezariană. Am zis: cum să nasc natural, când poziția cordonului e în procubitus?! Dumneaei s-a ridicat și a plecat! A mers la doamnele de la Triaj, care au început să facă internarea mea. Le-a spus să oprească internarea, mi-a adus cartea de identitate. Domnișoara care era acolo și făcea internarea m-a întrebat de ce nu m-a mai internat doamna doctor. Eu i-am zis: «Sunați-o dumneavoastră, că mie nu mi-a zis de ce!»”, a completat tânăra.

Tânăra din Iași a fost plimbată de la un medic la altul

Femeia susține că a încercat să ia legătura cu Monica Holicov, însă aceasta nu i-ar fi răspuns la telefon.

„Am vorbit prin mesaje și, la 38 de săptămâni, trebuia să mă văd iarăși cu dumneaei. Duminică dimineața am eliminat dopul gelatinos. Am avut contracții. I-am trimis un mesaj doamnei doctor, inclusiv o poză cu dopul, ca să mă creadă. O sun, nu răspunde la telefon! O sun pe doamna asistentă, care este asistentă la cabinetul dumneaei, particular, și mi-a răspuns. A zis să merg la maternitate, că am să nasc. Acolo sunt medici de gardă și o să ma interneze cineva. Am mers la maternitate duminică și era de gardă doamna doctor Târnovanu. M-a văzut o domnișoară rezident. A văzut că este o problemă, a chemat-o pe doamna doctor Mihaela Târnovanu, mi-a facut ecografie, a văzut poziția transversală a fetei și cordonul, poziția de procubitus și îmi zice că îmi trebuie o cezariană, dar cine mă operează? Cine?!”, a adăugat tânăra.

A spus că a refuzat să o interneze și să o opereze

Medicul Mihaela Târnovanu nu ar fi vrut să o interneze pe tânără, conform acesteia din urmă.

„Dumneaei era de gardă, dar nu a vrut, nu și-a dat acordul pentru internare și pentru operație! Doamna rezident sau domnișoara rezident a zis că ea nu mă trimite acasă, că se teme pentru bebeluș. Atunci, doamna doctor Târnovanu a zis ca au venit mămici de la Pașcani, cu cordonul ieșit afară, și nu a murit fătul. Doar nu o să moară la mine, care sunt la 10 minute de spital.

Pe hol o întreb pe domnișoara rezident: «De ce nu mă internează doamna doctor?». A zis că poate este fătul prematur, dar ce mai rezolv în 3 zile?! «Haideți să îl scoatem pe semnătura mea și gata, nu mai stăm la discuții!». Am plecat acasă. Doamnele de la Triaj au zis că: «Lăsați, poate data viitoare e cu noroc!». Mi-au zis să revin peste o săptămână. Deja a fost prea târziu, deoarece fetița a decedat”, a spus Manuela Leahu.

Supărată și dezamăgită, tânăra a facut plângeri peste tot pentru ca astfel de situații să nu mai apară.

„Am o plângere făcută și la domnul manager, imediat ce m-am externat din spital. Bineînțeles că nu m-a sunat nimeni! Am făcut și la Colegiul Medicilor, am făcut și la Parchet…”, a completat tânăra.

Prof. dr. Mircea Onofriescu: „Mi-au verificat și calculatorul personal!”

Ieri, în timp ce anchetatorii se aflau în Maternitatea „Cuza Vodă”, prof. dr. Mircea Onofriescu a oferit câteva detalii cu privire la acest caz.

„În cursul zilei de astăzi (ieri), un desant de 30 de procurori au venit la Maternitatea «Cuza Vodă», pentru a verifica evidențele scrise, calculatoarele, inclusiv calculatorul meu, personal, legat de cazul Manuela Leahu. La 36 de săptămâni de sarcină s-a constatat decesul intrauterin al fătului. Moartea intrauterină a fătului este citată și în maternitățile de la Paris, și în maternitățile de la Fălticeni, pentru că este o situație neplăcută și pentru medici, și pentru familie.

Sunt zeci de cauze care pot determina moartea intrauterină a fătului! Sunt acuzați niște colegi medici care au examinat-o pe această gravidă la 35 și la 46 de săptămâni de sarcină. În momentul acestor examinări, doamna respectivă nu avea contracții uterine, nu avea naștere declanșată și, fiind la a treia naștere, fătul își schimbă poziția în cursul zilei, în cursul zilelor. (…) La ultima consultație, fătul era în poziție transversă, nu avea niciun fel de contracții, nu avea membrane rupte. Ea era din Iași și nu avea nicio indicație de internare!”, a precizat ieri prof. dr. Mircea Onofriescu.

Medicii de la maternitatea ieșeană susțin că nu sunt vinovați cu nimic

Prof. dr. Mircea Onofriescu susține că medicii de la Maternitatea „Cuza Vodă” nu au încălcat vreo regulă.

„Noi suntem în situație de alertă pentru COVID-19, nu avem locuri și avem o maternitate suprasolicitată. Doamnele doctor care au consultat această pacientă au luat legătura inclusiv cu mine, în calitate de șef de secție. Nu am acceptat internarea acestui caz. În timpul evoluției s-a constatat oprirea evoluției sarcinii. Cazul este în atenția Colegiului Medicilor, în atenția Parchetului, se va cere o expertiză din partea unor oameni care se pricep în obstretică și ginecologie. Concluziile se vor stabili atunci. De fiecare dată când a venit, s-a constatat faptul că fătul era viu, avea niște parametri Doppler în limite normale și nu avea vreun motiv de internare. Doamna, după ultima examinare, a stat acasă vreo 2-3 zile”, a precizat prof. dr. Mircea Onofriescu.

Medicul Mircea Onofriescu: „Nu am fost de acord să nască prin cezariană”

Prof. dr. Mircea Onofriescu a susținut că nu a fost de acord ca tânăra să nască prin cezariană.

„După 2-3 zile, a constatat absența mișcărilor fetale și, ulterior, s-a internat pentru a vedea care este evoluția sarcinii. A insistat foarte mult să nască prin cezariană. Nu am fost de acord cu acest lucru, pentru că doamna este la a treia naștere! I-am asigurat anestezie peridurală, adică cel mai bun confort. Eu am avut personal 10-15 cazuri cu sarcină oprită în evoluție în trimestrul al treilea de sarcină. Eu știu prin ce trece și doctorul, și femeia, și familia când se întâmplă un necaz de genul acesta. I-am asigurat tot confortul necesar să nască, tot confortul, deși ea solicita operație de cezariană.

Mama are acuzații de malpraxis, adică medicii nu au rezolvat, monitorizat corespunzător sarcina. Cauza decesului nu se știe. Inclusiv la necropsie nu s-au găsit elemente care să spună că a avut o problemă de cordon, de placentă sau a avut o malformație. Din nefericire, lumea trebuie să înțeleagă că, indiferent unde ne aflăm, există moarte intrauterină a fătului, așa cum este moartea spontană a nou-născutului”, a încheiat prof. dr. Mircea Onofriescu.

Ce au spus anchetatorii ieșeni cu privire la acest caz

Pe de altă parte, reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au precizat ieri că, în acest moment, nu se va lua vreo măsură preventivă.

„În cauză sunt vizate două cadre medicale din unitatea respectivă. Cele două suspecte vor fi duse la audieri. Nu vor fi luate măsuri preventive”, au menționat ieri procurorii ieșeni.

La rândul lor, polițiștii au afirmat că, în dosar, sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și vătămarea fătului.

 

Comentarii
 • Si de ce nu i-au facut cezariana daca cordonul ombilical era in cale si mai mult, in apropierea gatului ? Na sarit cu plicul sau cum?

 • ….exact unii(nu toti) medici se considera micii Dumnezei si este valabil in orice domeniu medical din pacate. Ducem ca natie o lipsa totala de moralitate.

 • Onofriescu trebuie dat afară fără drept de practică medicală!Să vedeți atunci cum Iașiul devine noua Viena medicală fără medici șpăgari, lacomi și hoți ce au făcut praf sistemul medical.

 • Sarcina era oprita in evolutie….de fiecare data s-a constatat ca fatul era viu…nu era motiv de internare….
  Concluzii?
  Medicii au monitorizat femeia…cauza decesului nu se stie…
  Mortul e de vina. Medicii e minunati. Onofriescu pleaca la simpozion in Brazilia.
  Aia cu ancheta interna facuta inainte de desantul procurorilor e balacareala halatelor albe.
  In spatele fiecarui ginecolog sta un cimitir mare ! Problema e cu tonul dlui Honofriescu, parca se cearta pe sine, isi scoate ochelarii, transpira, ii cade masca de pe figura…Semn ca procurorii au vazut si ceea ce nu trebuie in calculatoarele lor. Oare sa fie vorba de filme deocheate sau de material didactic?

 • Holicov si Tarnovanu sunt doua curve corupte, ca si Ifrim si altele, care nu fac nimic daca nu le dai spaga. De fapt, toti medicii si asistentii din maternitate nu fac nimic fara sa primeasca bani, altii decat salariul ala mare pe care-l incaseaza de la stat. D-nul Mircea Onofriescu ar trebui luat pe sus de procurori pentru spagile primite, dar nu se intampla. Ei isi iau apararea unii altora, ca doar sunt o familie, o familie corupta care considera ca spitalul ala este al lor. Spuneti aici cam cati bani ati lasat fiecare la medicii si asistentele din maternitatea Cuza Voda, sa-si faca lumea o idee. Fara 500 de euro nu nasti acolo, e normal?

 • pe carmina schaas cand o verifica??? alta hoata care nu isi face meseria cum trebuie. nu ii dai cascavalu nu o intereseaza de tine.

 • Probabil fata in cauza na dat spaga !!!!!nu se misca un deget in spitale pina nu se da spaga!!!!ce nu se stie ?caz rezolvat……etc…

 • Afara cu marlanu de onofriescu. Increzut si incapabil. Tinut la 70 de ani cu prelungire sef pe doua sectii in maternitate. Nu mai exista altii mai capabili. Vedem si noi ce tampenii face. Nu a aprobat internarea ca asa vrea muschii lui. Saptamana trecuta nu a numarat bine copiii si a tinut degeaba trei luni pacienta in spital de a facut covid.

 • Imi pare rau pentru parinti pentru ceea ce li s-a intamplat, dar de ce a trecut atat timp si nu a facut nimic??… Sau le-a trebuit timp sa se gandeasca ca nu au nici o vina si acum e un motiv pentru a scoate un ban bun… Miroase a sharlatanie… Mare sharlatanie…
  Daca mama trebuia atunci sa nasca si avea contractii de ce nu a mers la alt medic???? De ce s-a multumit doar cu unul?… Sau vroia neaparat cezariana???… De ce nu a facut cezariana la Arcadia???… sau acolo se plateste 100 mil o cezariana, iar la stat o fac doctorii gratis cand vor ea….

 • Se spune că soțul farmacistei Dănilă Dorina Vasilica ( CEA CARE NU A REUȘIT SA PROMOVEZE PENTRU POSTUL DE FARMACIST ȘEF DOUA EXAMENE SUCCESIVE, DAR L-A PROMOVAT CU BRIO PE AL TREILEA DUPA CE EXAMENUL A FOST MUTAT INTR-O ALTA LOCATIE, CONTRAR LEGSLATIEI IN VIGOARE) este procuror. Asa ca de ce sa se teama Dăncă si Onofriescu,

 • Imi pare rau pentru parinti pentru ceea ce s-a intamplat, dar de ce s-a gandit acum sa faca scandal?..De ce nu a facut atunci?.. Sau s-a gandit ca acum poate sa ceara niste bani pentru ceea ce li s-a intamplat…..Miroase a sharlatanie…Mare sharlatanie…
  Daca avea contractii si trebuia sa nasca de ce nu as-a dus la alt medic??? sau a fost si a fost refuzata???… Sau ea vroia cezariana cu orice pret….Daca vroia cezariana, de ce nu s-a dus la Arcadia?… Sau acolo costa o cezariana 100mil, iar pe vremea covidului e 150 de mil – ca e considerat caz periculos ce necesita masuri suplimentare… Iar la stat, daca esti smecher si minti, poti sa faci gratis cezariana… cu acelasi risc al medicilor…. O sharlatanca!!!!!

 • In ultimii ani aproape toți doctorii de la Cuza se cred zei. Am ajuns sa ne cumpărăm nașterea propriilor copii și chiar și așa sa existe riscuri mari după 9 luni de sarcina normala, nașterea să prezinte probleme.
  Așa am pățit și eu cu bebe , căruia i-au rupt clavicula la naștere.
  Trimit rezidenți sa asiste, oameni care habar n-au să acționeze în cazul în care apare vreo problema.
  Să de-a Dumnezeu să plătească toți cei vinovați!

 • Pe langa faptul ca esti un anonim si fara logica ,te bagi si tu ca musca aici unde toti ii umplu figiderul casapului sef ,ai si tu o bucatica din carnita lui? Da acolo am nascut ambii copii acum 35 /31de ani si aceleasi practici pana nu a ajuns sotul meu cu sacosa de bani nu s-a atins nimeni de mine ,era nastere prematura , 1februarie aveam banii la parintii sotului la tara ,era inghet si au fost necesare 3 zile sa ajunga si sa se intoarca pt ca nu avea transport ,3 zile am zacut cu apa rupta si aproape mi a murit copilul in mine ,a ajuns sotul meu am dat scroafei de medic 1000 de lei care era la propriu o scroafa de 150kg si m-a ajutat asistenta care chiar merita banii si mai mult ,dar de frica lor nu se ating de gravide

 • Da acolo am nascut ambii copii acum 35 /31de ani si aceleasi practici pana nu a ajuns sotul meu cu sacosa de bani nu s-a atins nimeni de mine ,era nastere prematura , 1februarie aveam banii la parintii sotului la tara ,era inghet si au fost necesare 3 zile sa ajunga si sa se intoarca pt ca nu avea transport ,3 zile am zacut cu apa rupta si aproape mi a murit copilul in mine ,a ajuns sotul meu am dat scroafei de medic 1000 de lei care era la propriu o scroafa de 150kg si m-a ajutat asistenta care chiar merita banii si mai mult ,dar de frica lor nu se ating de gravide

 • Când iei decizii,ți le asumi. Vinovații să plătească, poate terminăm cu durerea asta în fund pe care o au medicii. Au salarii de astronauți,un pic de obraz,vizavi de lumea asta necăjită

 • CIND A VENIT COVIDU ,TOTA,LUMIA STRIGA,SA TRAISCA, MEDCI,DIN ROMINIA,CA SUNT,PE LINIA ,INTAIA ,ACUM ,SA STRIGE, SA ZICA, LA MEDCI . MACELARI,SI, HOTI, DIN ROMINIA,,CARE AU OMORT,, LUMIA,SI A LOAT,BANI MULTI,, SA LE FIE RUSINE,,,O SAI PEDESACA, SI PE EI,DUMNEDEU,,,PENTRU. BANI,CARE IA LOT,,,,,,

 • O scarba madame Holicov. Am născut cu ea prin cezariana din motive medicale. Mi-a zis pe fata sa ii dau bani. I-am dat: si surpriza 3 zile după operatie nu a venit sa vada cum ma simt, am stat cu acelasi pansament : 3 zile. Să-i fie rușine! Nu se poate numi medic! Nu o recomand sub nici o forma!

 • O fripturista… Daca a vrut sa nasca, inainte sa-i vina sorocul, de ce nu s-a dus in privat
  (Arcadia) sa faca cezariana?… Sau era o piloasa care vroia sa-i oblige pe doctori sa-i faca cezariana inainte de termen, pe vreme de Covid…. A cui pila era?….. Adica, trebuia tot spitalul oprit, sterlizat ca sa nasca doamna fripturista…..

 • Afara cu toții în frunte cu Holicov,care este o incompetenta.am nascut cu ea acum 16 ani in chinuri groaznice!O nesimțita ca nici macar nu răspundea la mesaje…

 • O sa fiu deacord sa merg in privat atunci cand statul nu imi va mai lua din munca mea contributia pentru CAS. Atat timp cat statul incaseaze de pe munca mea luna de luna bani pentru CAS am pretentia cand ajung in spital sa fiu tratat cel putin la fel de bine ca la privat. Toti aveti impresia ca e mai ieftin la stat. GRESIT! inmultiti fiecare cate luni de munca aveti cu contributia pentru CAS platita lunar si veti vedea ca s-au scurs zeci de mii de lei din buzunarele voastre, bani pentru care nu ati primit nimic la schimb. Ba mai mult cand ajungi in spitale trebuie sa le bagi la medici in buzunar spaga de rigoare ca altfel nici nu se uita la tine. Tot ce primit la schimb pentru CAS este sictirul medicilor din spitale, mizerie si nepasare.

 • Multe comentarii făcute de FRUSTRATI, „strugurii sunt acri”. Madam cu pansamentul, NU SE SCHIMBA IN FIECARE ZI. Ba mai mult, după șase ore ar putea fi scos de tot și lăsată cicatricea la aer, dar mama ce ati mai URLA acuzând…INCOMPETENTA medicala. Lăsați aprecierile voastre „profesioniste”, verdictul îl va da medicina legala, ei vor avea ultimul cuvânt, NU procurorii! Ps. Holicov și Tarnoveanu, curve??? Bă omule, da’ ești statut rău. Unul care are ce >>>>, nu le >>>> pe astea nici dacă ii dau bani…

 • Au vazut, in mod clar, ca cordonul ombilical se afla in zona gatului fatului dar nu au facut NIMIC. Nici Holicoava, nici Mos Caisa ala si nici ultima. Reconversie catre medicina veterinara, criminalilor. Acolo e de voi !

 • @Anonima cu „fripturista”. Mai da-te-n mortii ma-tii de parasuta, futu-te-n gura de pizda-lata , care soto dai cu mopul pe la spurcaciunile astea infatuate prin cabinete, un contribuabil PLATESTE asigurari de sanatate pentru a fi tratat corespunzator, in functie de gravitate, in spitalele din Romania. Nu sa spui tu, lepra, unde sa se duca au ba cetateanul roman, platitor de taxe – mai ales ca acolo era vorba de un copil ce mai avea un pic sa se nasca, dar era cu cordonul langa gat , ceea ce este asemanator cu a avea streangul pus. Mortii ma-tii de sclava ordinara… Ai sa te duci pe Dr Vicol, sa le duci sarmale cu prastia, nenorocito…

 • Medicii din linia întâi ,Bine ca prind ăștia polițiști pt o pizza iar cămătarii in halate albe fac imperiii Rușine ,tot sistemul schimbat și făcut pe asigurări private sa vezi atunci cum se schimba cămătarii

 • Onofriescu= Tartorul de la Maternitatea Cuza Voda! Nu s-a intervenit in ajutorarea pacientei din rea vointa! Dn sef de clinica a spus clar ca nu se intervine si slugile executa. Tot s a facut din rea vointa ca sa ii dea o lectie GRVIDEI. Nu s au gandit ca o sa omoare bebelusul ci s au gandit sa o faca psihic sa cedeze…pt ca ei sunt acoperiti „medical” (asa cred ei).
  Sustin mamica si imi pare foarte rau…
  Aproape la fel am patit si eu. Iar mai rau este ca l am iertat pe animal.

 • Onofriescu= Tartorul de la Maternitatea Cuza Voda! Nu s-a intervenit in ajutorarea pacientei din rea vointa! Dn sef de clinica a spus clar ca nu se intervine si slugile executa. Tot s a facut din rea vointa ca sa ii dea o lectie GRVIDEI. Nu s au gandit ca o sa omoare bebelusul ci s au gandit sa o faca psihic sa cedeze…pt ca ei sunt acoperiti „medical” (asa cred ei).
  Sustin mamica si imi pare foarte rau…
  Aproape la fel am patit si eu. Iar mai rau este ca l am iertat pe animal.

 • Nu știu despre ceilalți doi medici, dar doamna doctor Târnovanu 100% și-a făcut treaba. Am născut prematur acum 3 luni de zile! Cat am fost internata mă verifica în fiecare zi, bandajul schimbat regulat, se interesa și de fata. Și nu mi-a cerut nici un ban. Iar mama a născut ultimele doua surori ale mele tot cu ea.

 • Holicov si Tarnovanu, doua profesioniste desavarsite. Eu am nascut cu Holicov, sora mea cu dna dr.Tarnovanu! Profesioniste, jos palaria! M-a asistat la nastere, am avut complicatii, m-a ajutat enorm si ea si dl prof Onofriescu… Dumnezeu sa-i dea sanatate si lui si la familia lui – si nu mi-a cerut nimeni un ban….
  Vorbesc aici frustratii, spagarii, nespalatele, curvele care faceau in infectii la privighetoare, nu se prezentau la control si ofereau bani doctorilor sa le scape de chinuri si sa le aduca pe lume copii sanatosi ….. Toti care-i stiu eu bagau bani in buzunarele doctorilor si dupa aia incepeau sa spuna ca le-a cerut doctorul X sau Y….
  Atentie, DAREA DE MITA SE PEDEPSESTE!

 • Mai parasuto, daca vroiai cezariana de ce nu te-ai dus in privat (Arcadia)???
  Vrei vaforuri platesti curva draqului… altfel stai si naste ca o femeie normala!

 • Ar trebui întrebat la neonatologie CATI bebeluși au fost internați la terapie intensiva din cauza incompetentei zgripturoaiecei de Tarnovanu. De câte ori au trebuit colegii ei sa-i acopere Greșelile, de frica unui malpraxis. Atunci când împarți șpăgile și restul cu Onofriescu și restul corupților din Cuza Voda, normal ca îți faci treaba doar in interesul banilor. Dar-ar Dumnezeu ca toți nepoții voștri sa aibă parte de aceleași chinuri la care au fost supuși toți Bebelușii din cauza incompetentei și a lipsei de devotament fata de meseria pe care o practicati.

 • Mai parasuto, daca vroiai cezariana de ce nu te-ai dus in privat (Arcadia)???.. A, ca se plateste 100 mil??
  Plateste daca vrei favoruri curva draqului!!! … altfel stai si naste ca o femeie normala pe unde a vrut Dumnezeu!

 • Mai parasuto, daca vroiai cezariana de ce nu te-ai dus in privat (Arcadia)???.. A, ca se plateste 100 mil??
  Plateste daca vrei favoruri curva draqului!!! … altfel stai si naste ca o femeie normala pe unde a vrut Dumnezeu! CASS-ul il platesti pentru nasteri normale!… Ptr favoruri… la privat!

 • 1. de ce nu a reclamat imediat,de ce dupa citeva luni?

  2. de acord cu cine-a scris mai sus de curve,ce curve doamne iarta-ma,nici macar la vremea lor :)))

 • bzi, tot balacareala iti prieste. Ieri am prezentat un caz REAL dintr-o maternitate din vestul european, unde o fata de 24 de ani cu sarcina de cca. 30 săptămâni a murit cu…ZILE. Articole în ziare? Reportaj Tv? Tărăboi și MAHALA? NU, nimic, așa ceva nu vezi decât în cazuri absolut extreme. Singura care a intuit diagnosticul(confirmat la autopsie) a fost o rezidenta din Cuza-Voda ce se afla în stagiu în acel spital(avea o bursa). A fost sfătuită, însă, sa isi tina gura. Pentru cei de acolo ea era doar…PROASTA de ROMANCA! Nu da bine la bălăcăreala ce va convine vouă, dorința de a împroșca Cuza-Voda cu mizerie și a da apa la moara la toți frustrații ce știu…DI TATI… Atitudine de comuna primitiva și nici măcar.

 • Comentarii in VAN ei sunt asigurați și ii doare n gaoaza de voi onofriescu trebuia spânzurat la câte crime are in spate sau tras in țeapa de Cuza .
  E o mafie totala in Cuza Vodă de ani condusă de el
  Nu dai șpagă n-ai valoare acolo și punct

 • Îmi pare foarte rău, asa se întâmplă când te lași pe mana unei bolnave mintal ca Holicov. Femeia nu are toate țiglele pe casa: chiar ea face probleme cu manuta ei și cu rapanul din cabinetul ei, și apoi pozează în salvatoare. Este dubioasa rău, o escroaca și o macelara, medic nu. Onofriescu e un alt corupt. Căutați medici tineri care nu așteaptă șpăgi și care învață încontinuu. Restul sunt legende și mituri, propaganda comunistoida, de fapt bătrânii sunt la furat cu sacul, habar nu au ce e cu ei, medicina nici atât. Șpăgari împuțiți și corupți.

 • Nunu, MARE dreptate ai! Așa este! Se duc oamenii la „dom’ profesor”, care face tratamente după ureche, își bat joc de oameni. Un medic tânăr citește, știe mai multe, dar nu este lăsat să profeseze cum trebuie

Adauga un comentariu