Eveniment-Social

Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri” pentru managerul Palatului Culturii Iași

Publicat: 30 nov. 2019

Drept recunoaștere a muncii și activităților derulate de Complexul Muzeal Național Moldova Iași, intituția a primit Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”. Asta pentru păstrarea și promovarea memoriei participanților și evenimentelor care au stat la baza obținerii și recunoașterii unității naționale. Astfel, președintele României, Klaus-Werner Johannis, în cadrul unei ceremonii organizate joi, 28 noiembrie 2019, la Palatul Cotroceni, a înmânat Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”. Ea a fost însoțită de Decretul nr. 824 din 13 noiembrie 2019, Brevetul nr. 6, managerului Lăcrămioara Stratulat.

„Suntem mândri și onorați de acordarea Medaliei Aniversare «Centenarul Marii Uniri», care încununează munca întregii echipe a Complexului Muzeal Național Moldova Iași. Suntem foarte bucuroși să împărtășim această recunoaștere cu dumneavoastră, comunitatea, beneficiarii finali ai activității noastre”, arată, în mesajul său oficial, președintele Iohannis.loading...

Comentarii
  • Si ce activitate a avut Palatul Culturii privind marcarea a 100 de ani de la marea unire? Noi iesenii nu am vazut nimic! Dle presedinte, se pare ca v-am votat degeaba.In loc sa aduceti multumire celor care v-au votat, dvoastra dati premii si diplome celor care nici macar nu au semnat lista de sustinere!! Ce porcarie!! Sa va fie rusine!!

Adauga un comentariu