BZI LIVE

LIVE VIDEO – Medalii de argint și bronz aduse în țară de atleții Mariana și Ionuț Pârju! De la campionatul european din Italia în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 17 mai 2022

Miercuri, 18 mai 2022, începând cu ora 13:00, invitații emisiunii BZI LIVE vor fi Mariana și Ionuț Pârju, atleți masters la CS Politehnica Iași.
Cei doi sportivi au revenit recent în țară de la campionatul european din Italia, la care au obținut argintul și bronzul. Mariana Pârju (categoria de vârstă F50) și Ionuț Pârju (M35) au urcat pe podiumul Campionatelor Europene de Probe de Șosea de la Grosseto (Italia).
Mariana a devenit vicecampioană europeană cu echipa României în proba de 10 kilometri și a ocupat locul al cincilea la individual cu record personal iar Ionuț a cucerit medalia de bronz la individual, la 10 kilometri, de asemenea cu record personal.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

 

 

 
Adauga un comentariu