Sanatate

Medicamente pentru durerea de burtă la copii forum: Cele mai eficiente remedii

Publicat: 28 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicamente pentru durerea de burtă la copii forum Cele mai eficiente remedii
Necesitatea de a lua siropuri sau pastile pentru durerile de stomac în cazul copiilor este cauzată cel mai adesea de malnutriție

Există mai multe medicamente pentru durerea de burta la copii sugerate pe forum. Durerea de burtă poate fi de natură diferită. Copii o simt, de obicei, sub formă ascuțită, surdă sau dureroasă. Adesea, această durere este o manifestare a indigestiei, dar se întâmplă să fie un simptom al bolilor tractului gastrointestinal. În orice caz, este necesar să consulți un medic și să determini cauza durerii abdominale.

Necesitatea de a lua siropuri sau pastile pentru durerile de stomac în cazul copiilor este cauzată cel mai adesea de malnutriție. Unele sărituri obișnuite de la mese, mâncarea uscată, supraalimentare, consumul de alimente acre și condimentate pe stomacul gol poate provoca durerea. De asemenea, intoxicațiile cu produse de calitate scăzută sau substanțele necomestibile la fel reprezintă o cauză a manifestării durerii de stomac la copii.

fetita care se tine de burta din cauza durerii
Medicamentele pot fi luate și dacă sunt prezente și alte simptome

Medicamente pentru durerea de burtă la copii forum: Din ce cauză apare disconfortul

Colecistita reprezintă o inflamație a vezicii biliar, a fierii sau pietre în ea. Această afecțiune la fel poate provoca disconfort în burta copiilor. Gastrita sau diverticulita sunt două boli inflamatorii ale mucoasei gastrice care provoacă simptome extrem de neplăcute.

Unii copii din fragedă copilărie suferă de reflux gastroesofagian. Supapa care separă esofagul de stomac nu funcționează corespunzător, drept urmare alimentele digerate sunt aruncate în esofag. De asemenea, mulți copii suferă de paraziți. Aceștia provoacă intoxicație a organismului, care se manifestă prin vărsături, greață și balonare. Intoleranță la gluten, lactoză și amidonul, precum și supunerea la un stres prelungit provoacă durerile de stomac.

medic care tine mana pe burta unui bebelus
De cele mai multe ori, pentru a scăpa de deranj la nivelul stomacului, medicii sugerează antispasticele

Se întâmplă ca durerea în abdomen să devină insuportabilă și să ai nevoie pentru copilul tău de pastile. Însă, trebuie să știi că acest lucru ar trebui făcut ca ultimă soluție, deoarece administrarea medicamentului poate distorsiona imaginea bolii, oferind motive pentru un diagnostic incorect.

De cele mai multe ori, pe forum vei întâlni sugerate mai multe tipuri de medicamente. În primul rând, sunt sugerate analgezicele. Aceste medicamente ameliorează durerea pentru un timp determinat. Un exemplu de aceste medicament este analgin.

Alte pastile pentru a scăpa de deranj: Sfaturile specialiștilor

De cele mai multe ori, pentru a scăpa de deranj la nivelul stomacului, medicii sugerează antispasticele. Aceste medicamente stimulează mușchii netezi ai organelor interne. Astfel, copilul tău poate administra medicamente precum Papaverine, No-Shpa, Duspatalin, Trimedat. Ca urmare, trecerea alimentelor, a gazelor este facilitată, iar spasmele musculare dispar.

medic care tine mana pe burta unei fetite
Se întâmplă ca durerea în abdomen să devină insuportabilă și să ai nevoie pentru copilul tău de pastile

Aceste pastile se administrează în funcție de circumstanțele apariției durerii. De exemplu înainte, în timpul sau după masă. De asemenea, durerea poate apărea în funcție de ce a mâncat, a băut sau cât timp nu a mâncat copilul tău. Medicamentele pot fi administrate dacă au existat leziuni abdominale, accidente vasculare cerebrale sau copilul a trecut prin situații de stres.

Medicamentele pot fi luate și dacă sunt prezente și alte simptome. Printre acestea se numără greața, balonarea, gaze fetide, erupții cutanate, vărsături, arsuri la stomac, amețeli, diaree sau constipație. De asemenea, pastilele sunt indicate dacă există o modificarea a consistenței și culorii fecalelor, sângelui, mucusului din fecale și din urină.

Atunci când administrezi medicamente pentru durerea de burtă la copii sugerate pe forum este bine ca fiul tău sau fiica să încerce să se miște mai puțin. De asemenea, este indicat să mănânce doar mâncare ușoară pentru stomac. Este important ca atunci când copilul tău suferă de dureri să nu utilizezi niciodată un suport de încălzire fierbinte sau altă căldură. Uneori, acest lucru ajută la reducerea durerii, dar crește și inflamația, sângerarea și formarea de puroi. O astfel de automedicație poate pune viața în pericol.

copil care sta culcat pe picioarele unei persoane si se tine de burta din cauza durerii
Unii copii din fragedă copilărie suferă de reflux gastroesofagian


Calmează tusea rapid: Leacuri din bătrâni pentru ameliorarea simptomului

 

Adauga un comentariu