Prima pagină » Cultural » Medicii de la Spitalul Foișor, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. “A început mobilizarea”

Medicii de la Spitalul Foișor, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. “A început mobilizarea”

17 mai 2024, 09:39,
BZI.ro, în Cultural

Medicii de la Spitalul Foișor au oferit noi detalii despre starea de sănătate a veneratului actor Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani. Potrivit acestora starea acestuia cunoaște o îmbunătățire semnificativă, cu o recuperare vizibilă de la o zi la alta.

Florin Piersic, venerabilul actor în vârstă de 88 de ani, a depășit faza critică și se află acum în plină recuperare. Starea sa de sănătate se îmbunătățește semnificativ de la o zi la alta, permițând transferul de la terapie intensivă la o secție obișnuită a Spitalului Foișor.

Echipa medicală este optimistă cu privire la evoluția lui Florin Piersic și a elaborat un plan de recuperare personalizat pentru a-i asigura o revenire cât mai rapidă și completă la starea de bine.

Medicii de la Spitalul Foișor, despre starea de sănătate a lui Florin Piersic

O veste îmbucurătoare pentru fanii lui Florin Piersic! Actorul a depășit faza critică și a fost transferat joi din Secția ATI la un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foişor”.

Starea sa de sănătate se ameliorează semnificativ de la o zi la alta, iar primele semne ale recuperării se observă deja. Florin Piersic a început să se mobilizeze cu ajutorul cadrului de mers, sub supravegherea medicilor și a kinetoterapeuților.

„Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte”, a precizat un reprezentant al Institului medical. Cu o zi în urmă, aceștia au anunţat că actorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală.

Florin Piersic se află în plin proces de recuperare

Vestea neașteptată a internării lui Florin Piersic a stârnit îngrijorare printre fani. Actorul a fost spitalizat cu septicemie, o infecție gravă a sângelui, și a necesitat o intervenție chirurgicală la genunchi. Pentru a combate infecția, i s-a implantat o proteză cu antibiotic.

Echipa medicală este optimistă cu privire la evoluția lui Florin Piersic, considerând că partea critică a fost depășită. Cu toate acestea, actorul rămâne sub monitorizare atentă pentru a se asigura de o vindecare completă.

Doar la câteva zile după operație, Florin Piersic a demonstrat o voință de fier și a inițiat deja procedurile de kinetoterapie și exercițiile de recuperare.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, au transmis cei de la Spitalul Foişor.

Echipa medicală exprimă optimism cu privire la recuperarea completă a lui Florin Piersic, declarând că actorul va putea merge pe cont propriu după finalizarea exercițiilor de recuperare.

Doctorul Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului, a jucat un rol esențial în îngrijirea actorului pe parcursul zilelor dificile prin care a trecut. În prezent, medicii de la Spitalul Foișor au precizat că starea de sănătate a actorului Florin Piersic s-a îmbunătățit și că lucrurile se îndreaptă către bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *