BZI LIVE

LIVE VIDEO – Medicii fac un anunţ important către ieşeni asupra unor situaţii care au avut loc în ultimele zile! Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, prezentă la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 17 aug. 2020

Marţi, 18 august de la ora 13:00 la BZI LIVE va veni prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre aglomeraţia de la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, despre cazurile care se prezintă şi totodată, despre pacienţii suspecţi de Covid-19 care se prezintă în număr din ce în ce mai mare la unitatea medicală.

Zilnic, la UPU se diagnostichează cu coronavirus în medie, 7, 8 ieşeni. Din cauza aglomeraţiei şi a creşterii adresabilităţii, medicii doresc să tragă un semnal de alarmă ieşenilor: „Prezentaţi-vă la UPU doar dacă aveţi o urgenţă!”. Multe persoane sună la 112 pentru a solicita servicii medicale care nu reprezintă o urgenţă, îngreunând astfel, activitatea medicilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu