Titlurile zilei

Medicii se uită încremeniți în ochii acestei tinere și habar nu au ce să-i spună. Maria, o tânără de o frumusețe rară, luptă cu un dușman ascuns pe patul de spital: „Nici acum nu am un diagnostic” – FOTO

Publicat: 02 oct. 2023
_____ Vizualizări 22 Comentarii
Medicii se uită încremeniți în ochii acestei tinere și habar nu au ce să-i spună. Maria o tânără de o frumusețe rară luptă cu un dușman ascuns pe patul de spital Nici acum nu am un diagnostic - FOTO
O tânără ieșeancă în vârstă de doar 22 de ani are nevoie de ajutor. De mai bine de trei luni este plimbată dintr-un spital în altul, pentru că niciun medic nu reușește să înțeleagă care este boală de care suferă

Maria Ursu este de o frumusețe rară, însă îi este umbrită de boală. Tânăra s-a izbit de diferite diagnostice greșite, dar problema cea mai mare este că în prezent se luptă cu un dușman ascuns pe patul de spital. Deși i s-au făcut nenumărate analize, i s-a recoltat sânge și a fost internată, medicii au continuat să dea vina pe stilul de viață nesănătos pe care îl are

Văzând că la spitalele de stat nu are nicio șansă, Maria Ursu a ales să meargă la privat, iar acolo a primit un diagnostic crunt, însă incert. Tânăra ieșeancă, în vârstă de doar 22 de ani, are nevoie de ajutor. De mai bine de trei luni se plimbă dintr-un spital în altul, pentru că niciun medic nu reușește să înțeleagă care este boala de care suferă. În prezent, tânăra se usucă pe picioare sub ochii copilului în vârstă de doar patru ani.

„Sunt o tânără mamă a unui minunat băiețel de aproape patru ani. Din iunie, mă lupt prin spitale să aflu ce boală am ca să mă pot vindeca. În iunie am fost internată, timp de o săptămână la spitalul din Bârlad, cu diagnosticul de pneumonie. Starea mea de sănătate nu s-a îmbunătățit, așa că am refuzat să mă mai internez la spitalul respectiv. Am mers pe la mai mulți medici, însă toți îmi spuneau că este vorba despre pneumonie sau de anemie, alții că am un stil de viață și o alimentație nesănătoasă”, mărturisește Maria Ursu.

Medicii nu știu ce diagnostic să-i pună

poză cu Maria Ursu, tânăra plimbată dintr-un spital în altul
I s-au făcut nenumărate analize, i s-a recoltat sânge și a fost internată, medicii au continua să dea vina pe stilul de viață nesănătos pe care îl are

Totul a început în luna iunie când, dintr-o dată, i s-a făcut rău. A fost transportată de urgență la spitalul din Bârlad, unde a urmat o internare de o săptămână, sub diagnosticul de pneumonie. Au urmat greșeli peste greșeli și medici care nu au știut să-i spună ceva concret. Maria Ursu a fost plimbată dintr-un spital în altul. În prezent este internată la Institutul Regional de Oncologie din Iași.

„Am hotărât să-mi fac un set de analize amănunțite la o clinică privată. De atunci a început calvarul, medicii au observat că am o infecție în sânge și că nu mai aveam aproape deloc globule albe. Primul diagnostic a fost lymphoma Hodgkin în stadiul patru. Au urmat alte analize și CT, însă după prima puncție mi s-a spus că sunt suspectă de leucemie. Toate aceste internări au dus și la pierderea locului de muncă. În prezent sunt internată la Institutul Regional de Oncologie din Iași, însă, ca să fiu sinceră, nu am un diagnostic pus. Cercetările mele continuă. Posibilitatea că aș suferi de leucemie, din câte am înțeles, s-a tăiat de pe listă, însă medicii au descoperit o formațiune pe rinichi, pete pe plămâni și leziuni la ficat. Am nevoie de donatori pentru că urmează să mi se ia o biopsie de pe rinichi, pentru a descoperi despre ce este vorba. Până nu fac biopsia nu știu nimic”, destăinuie tânăra.

O tânără de o frumusețe rară se luptă cu un dușman ascuns

 poză cu biletul de externare
Maria Ursu nu se gândește decât la faptul că trebuie să se facă bine pentru copilul său

Tânăra cere cu disperare ajutor. Din cauza bolii și-a pierdut locul de muncă, însă cea mai mare frică a sa este să nu-și piardă optimismul. Cei care au putere financiară sunt rugați să doneze pentru tânăra ieșeancă în contul bancar RO80BRDE380SV49177753800, titular Ursu Maria Olimpia.

„Băiețelul este cu mama mea. Vreau să lupt pentru mine și pentru copilul meu, însă am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie de donatori de sânge pentru trombocite ”, mărturisește tânăra de o frumusețe rară care se luptă cu un dușman ascuns.

Comentarii
  • Să îți de-a Dumnezeu sănătate și multă putere . Nu sta in Iași,du-te direct la București,la Iași mori cu zile.Ia seama de cele scrise de mine și du-te direct acolo,că mori și nu ai să știi ce ai aici.

  • O investigatie de biorezonanta depisteaza locul de unde vine problema. Cautati un cabinet bun de biorezonanta in Iasi si nu disperati, va fi bine! Sanatate tuturor!

  • ZII drept !, teai vaxxinat ca sa ”ai libertate ” ? nasol !, big pharma sa spalat pe maini si adevarul in afacerile astea de miliarde e la secret pentru 60 de ani !

  • A fost o decizie corecta, tu, ieseanca, sa mergi la spital la Barlad. Corect. La Iasi spitalele gem de bostonieni, de vegaslyuieni, de ciuceveni, iar o ieseanca pursange ca tine a ales spitalul din Barlad neavand loc aici, la tine acasa.
    Bag seama ca medicii de acolo au zis ca de la botox ai facut pneumonie. O sa ii bata sotul tau pentru cuvintele astea nesabuite, ieseanco care esti.

  • Eu nu am auzit până acum ca o tânără ieșeancă, fotomodel care arată dumnezeiește ca o influenceriță, să își piardă locul de muncă. Păi dacă s-a dus la Bârlad ! La Pogana (ce-i aia?) nu se da pomana ! Pomana se dă la Iași, loc natal al pacientei. Tânara mămică, dulce și suavă ca o rândunică. Lasă, că pe angajatorii care ți-au pierdut locul de muncă o să îi judece colegii lor, academicienii, dacă știi butada.

  • Mno, mai incremenesc si medicii astia din Barlad si din Iasi. Auzi, sa ii dea sfaturi nutritioniste ! Pai iesencele nu pun botul la asa ceva, mai medicilor. Nici barladencele nu pun botul la asa ceva. Si nici poganencele, neam.

  • Cu ce se ocupa ? la cum arata de tunata si siliconata probabil ca avea ceva clienti fideli cel putin online !, plaminii si ia facut varza de la covidu injectat , certificatu verde e bun de sters la cur acum

  • E doar un bolnav inchipuit…Am avut un mos care tot asa,isi facea analize peste analize si internari ca e bolnav de ceva.Ca nu mai poate ,ca il tine,ca il doare ..Un rahat.A trait mai mult cu vreo 20 de ani decat toti ,,sanatosii,,din jurul lui.Din generatia lui ultimul s a dus pe la o suta si opt ani .Ia ingropat pe toti. Toti ceilalti se ,,stangeau,,pe la 90 si ceva ,numai ,,bolnavul,,a ramas ultimul.La spitale trebuie musai un psiholog .O vad in ochii ei,fata ata asta nu i bolnava.Are o problema la psihic.

  • Diagnostic de pneumonie nu pui asa, aiurea…..astia care abia stiu sa scrie dar isi dau cu parerea de parca au 20 de ani de medicina-au murit prea multi si de prostia medicilor si a societatii!Ia uite cum se pune un diagnostic din poze ,,o vad in ochii ei ca nu e bolnava,,….of, of….poti sa ai dureri cumplite si toti zic ca nu ai nimic si prostia….prostia nu doare deloc!!

  • Dragi ieseni poganeni
    O consateanca cere ajutor.
    Medicii privesc incremeniti.
    Cei din Barlad o iau la misto cu pneumonia.
    Cei de la privat ii iau banii.
    Angajatorul ii ia locul de munca.
    Mama ei ii ia juniorul.
    Iesenii o iau la misto.
    Dragi ieseni poganeni, nu fiti si voi inflenderenti la chestia asta. Ajutati eroina cu ceva. Nu stati incremeniti ca medicii aia care pun, auzi, diagnostice neadevarate.

  • Ionuț, Ciurea & company….ori sânteti proști , ori sânteti proști! Varianta 3 nu exista pt voi ! Acum stire de ultima ora ; 8 din 10 pacienți care merg pt internare in spitalele bucureștene sant testați ca având covid !!!!!! Așa ca incolonați-vă si …șu la vaccinare! Aveti studii medicale? Uitati-vă in continuare pe romania tv si luati informații de pe net dar nu mai induceti lumea in eroare cu parerile voastre idioate!

  • Sa leo sugi lui Ionut , Ciurea & company !, or fi ei prosti dar tu esti un idiot tembel cu diploma !, o oaie din marea turma de oi idioate spalata pe creier care se executa exact cum i se ordona de catre stapini !, habar nu ai ce e aia libertate de gindire si de exprimare in limitele normale !, ei macar considera ca au dreptul sa aleaga , sa decida pentru ei insisi !, tu nu !

  • ,, realitatea” …stai jos, esti si mai prost ca ceilalți!!! EU AM ALES , EU AM DECIS sa ma vaccinez , dar n-am indus nimanui ideea ca e bine sau nu s-o faca, cum iesiti voi , idiotii de serviciu toata ziua pe net, cu ineinepțiile voastre despre tot! Pun pariu ca aveti maxim 10 clase !

  • Prostani analfabeți! Aceasta persoana este într-o stare de sănătate precara, situație căreia medicii nu-i dau de cap, conform informațiilor citite în articol, are un copil, iar voi judecați ca de la x, y, z sau imaginar i se trage boala!!
    Cât de lipsita de empatie și inumana a ajuns specia umana???? Oare „trăim” noi înșine si aruncam primii piatra doar când ii vedem pe ceilalți jos, lipsiți de aparare??
    Pai dacă e asa….. înseamnă că nici covidu’, de la liliacul sulii sau din laborator, nici vaccinul, nici….. NIMIC…. nu si_au făcut treaba cum trebuie ca să fim exterminați de pe fata pământului!! Suntem răi, dar rău răi și am secătuit resursele Pamantului! Ma mir ca ne mai suporta Pământul, ca tot i- am consumat resursele pe anul asta!! Sa ne fie rusine! Jubilează bacteriile și ciupercile când vad cât de low am ajuns ca specie!

  • Posibil vaxxinul sau long covid care inseamna probleme permanente si ireversibile dupa infectarea cu covid. Nici nu mai conteaza care din ele, si vaxxul si virusul eu cred ca sunt facute in acelasi laborator, cu acelasi scop! Desigur ca nu se poate identifica nimic la analize, asta s-a vrut de la „bun” inceput! Vaccine injury si long covid nu sunt si nu vor fi niciodata tratabile

  • Din pacate, multe boli avand cauze misterioase, vor fi depistate mai ales in randul tinerilor. Acei medici care avertizau ca tinerii sa nu se vaccineze nu mancau ciuperci… vom vedea care sunt urmarile de acum. Cert este ca acel vaccin nu a adus absolut nimic bun. Cine sustine altceva, nu are nici o dovada. Faptele vorbesc.

  • Nu are niciun botox bai prostanilor care va treziti vorbind! Aveti 8 clase si credeti ca aveti drept de a va da cu parerea?

Adauga un comentariu