Local

Medicul Anna Maria Năstac a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii din Iaşi. A condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident rutier – (Exclusiv), FOTO, VIDEO

Publicat: 26 ian. 2022
Duminică seara, medicul Ana Maria Năstac se afla la volanul unui autoturism marca Audi Q7 şi a intrat în coliziune cu un alt vehicul

Decizie de ultimă oră a poliţiştilor ieşeni. Medicul Anna Maria Năstac a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a provocat un accident rutier. Aceasta urmează să fie prezentată în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că duminică seara, medicul Anna Maria Năstac se afla la volanul unui autoturism marca Audi Q7 şi a intrat în coliziune cu un alt vehicul.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, la data de 23 ianuarie a.c., o femeie de 46 de ani ar fi condus un autoturism pe raza municipiului Iași și ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. De asemenea, din verificări a rezultat că aceasta ar fi acroșat anterior un alt auto, pe raza municipiului Iași. În urma testării şoferiţei cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta refuzând prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate”, au transmis printr-un comunicat oficial reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 
Adauga un comentariu