Actualitate

Medicul Monica Pop, deranjată de numărul mare de măști neconforme: „Se doreşte muşamalizarea acum. DNA, nimic?“

Publicat: 03 dec. 2020
doctor Moncia Pop
Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, s-a arătat deranjată de faptul că mulţi români au fost nevoiți să poarte măşti neconforme. Medicul cere pedepsirea celor care se fac responsabili de această achiziţie.

„Achiziţia de măşti neconforme = Zărdărnicirea combaterii bolilor!! Răspundere, amenzi? DNA?! Nimic??!!! Cine plăteşte pentru românii contaminaţi, victimele măştilor proaste?! Mai sunt şi plătite dublu!! Se doreşte muşamalizarea

Cine plăteşte pentru românii (poate mii) contaminaţi, victimele măştilor proaste?! Mai sunt şi plătite dublu de români!! Da, s-a recunoscut că au fost neconforme! Şi?! Nu e nimeni vinovat?!! Se doreşte muşamalizarea acestui act, indubitabil responsabil de mii de infectări?!“, scrie Monica Pop pe pagina ei de Facebook.

Monica Pop: „Tot oamenii sunt vinovaţi?! Tot ei acuzaţi mereu!“

Managerul Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală este revoltată că nu se găsește niciun vinovat pentru aducerea în țară de măști neconforme și că tot oamenii sunt scoși vinovați că n urespectă regulile.

„Tot oamenii sunt vinovaţi?! Tot ei acuzaţi mereu! Cei care au achiziţionat măştile neconforme, purtate inutil, nu??!!

Nimeni??!! „Vinovate” sunt doar: şcolile, teatrele, pieţele, biserica etc. Măştile neconforme, de departe cele mai periculoase, nu! E normal aşa?! Românii au plătit de 2 ori măștile: o dată din bugetul țării, banii lor (noştri) și când le cumpără, cu banii lor.

S-a recunoscut că multe măştile au fost neconforme. Deci, purtate degeaba! S-a recunoscut că o parte (multe de tot) din măştile achiziţionate de statul român sunt (au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au îmbolnăvit mulţi din cei neprotejaţi de ele deşi ei le-au au purtat corect şi au avut toată bunăvoința!

Tot oamenii sunt vinovaţi şi pentru asta?! Dl min. al Economiei, întrebat de media, recunoaşte lipsa de conformitate a unor măști şi răspunde că vor fi inscripţionate ca obiecte care „acoperă nasul şi gura” !!!!! Nu creeeed!

Pe stradă – numai oameni cu mască, nu am văzut nici măcar unul fără! Câți din ei le poartă pe cele neconforme (luate din bănuții proprii, şi aşa atât de puţini în pandemie)???!!! “, a răbufnit Monica Pop.

„Sunt vinovate toate locurile dorite de români, doar măștile neconforme, nu!“

Medicul oftalmolog este de părere că se prezintă ca principale locuri de infectare cele în care obișnuiesc românii să meargă, dar nimeni nu vorbește despre măștile neconforme.

„Câte victime a făcut acest act???!!! Cum e posibil??!! Uite că e! În văzul lumii! Dar… tăcereee! Că… E de aur! Nimic! Nici oamenii, nici medicii, nimeni din cei care pledează pentru purtarea măştii (f.f. corect, de altfel)! Deşi ştiu că au fost mulţi infectaţi pentru că au purtat măşti care nu fac protecţie corectă, nu au spus nimic!!!

Deşi ştie oricine că e unul din motivele numărului mare de infectaţi! În accepţiunea „lor” sunt vinovate numai teatrele, școala, terasele, biserica, pieţele, toate locurile dorite de români! Doar măștile neconforme, nu!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

„Acest lucru va conduce la un Crăciun online!“

Medicul Monica Pop a mai spus că numărul de infectări va crește din cauza alegerilor parlamentare, iar acest fapt se va răsfrânge asupra modului în care românii vor petrece Crăciunul.

„Sigur că sper să nu fie un Crăciun online. Să fie foarte clar: alegerile reprezintă un vector de transmitere și că după alegeri vor fi mult mai multe cazuri. Asta este părerea mea și mi se pare foarte fondată, pentru că am fost și la celelalte alegeri, la locale, și am văzut ce se întâmplă”, a spus dr. Monica Pop.

Comentarii
 • stimata doamna doctor POP sunteti din familia fratilor POP din PARLAMENT ?
  1. LIDER DE SINDICAT APOI MINISTRU ” GENUNCHE”.
  2.SEF COMISIA SRI.
  daca DA va inteleg INVERSUNAREA impotriva masurilor dispuse pentru prevenirea SARS COV-2.
  Ce nu inteleg este faptul ca un prof.dr. cadru didactic care pregateste viitori doctori si care este si formator de opinie are un comportament diferit si emite cu buna stiinta opinii care nu sunt conforme cu ceea ce transmite OMS, UE si alte GUVERNE precum si toate marile UNIVERSITATILE ale LUMII referitor la pericolul de inbolnavire cu acest necunoscut virus motiv pentru care sunt recomandate lucruri simple de aplicat.
  a) sa porti masca
  b) sa te speli pe manii si vreau sa cred ca toti am invatat acest lucru in copilarie.
  c} sa nu stam foarte aproape cu persoane straine.
  din cele prezentate mai sus va rog sa nu mai emiteti opinii referitor la SARS-COV2 si nici la masurile de siguranta pentru popor, mai ales ca, sunt foarte multi medici de la ATI, INFECTIONISTI , VIRUSOLOGI, etc care au avut mesaj direct catre dumneavoastra si v-au rugat subtil sa va pronuntati numai in domeniul de OFTALMOLOGIE in rest sunt destui specialisti care pot sa se pronunte mai putin dumneavoastra. IN speranta ca veti lua la cunostinta de rugamintea mea va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate,

Adauga un comentariu