National

Medicul Monica Pop îi ameninţă pe toţi cei care intoxică publicul! Cei vaccinaţi fac boala şi îi infectează pe ceilalţi

Publicat: 27 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Medicul Monica Pop îi ameninţă pe toţi cei care intoxică publicul Cei vaccinaţi fac boala şi îi infectează pe ceilalţi
Monica Pop nu este de acord cu restricțiile impuse persoanelor care nu s-au vaccinat

Medicul Monica Popa are o reacție de ultimă oră la restricţiile aplicate în scenariul roşu. Aceasta declară că cei care intoxică publicul vor plăti după ce pandemia de COVID-19 va trece. De altfel, medicul susţine că şi cei vaccinaţi fac boala şi îi pot infecta pe cei care nu s-au imunizat incă.

Declaraţiile vin în contextul în care săptămâna trecută autorităţile au anunţat faptul că în anumite scenarii, cei care nu s-au vaccinat vor avea parte de restricţii. De altfel, persoanele vaccinate vor putea intra în locații cum ar fi restaurante sau baruri pe baza certificatului verde.

Medicul Monica Pop trage un semnal de alarmă şi susţine că şi cei vaccinaţi fac boala şi îi infectează pe restul

Într-o postare publicată pe social media, medicul Monica Pop susţine că nu este normal ca să existe intoxicaţii la nivel public. Aceasta trage un semnal de alarmă şi spune că cei care sunt vaccinaţi fac forme uşoare de COVID-19 şi pot infecta persoanele care nu s-au vaccinat.

„Vine vremea când cei care au făcut afirmaţii neadevărate privind pandemia cu tot ce presupune ea, vor plăti, vor fi răspunzători în faţa legii şi a oamenilor! la fel şi cei care au împiedicat pacienţii ceilalţi să ajungă la timp la un act medical necesar! mulți s-au stins!

MOTIVELE?! GREU DE ÎNŢELES !

Unii, ştiau şi ştiu că nu e ok ce spun şi ce fac, alţii din lipsă de cunoștințè ,unii prost sfătuiți! Alţii… !

Exemple : „vaccinaţii nu se îmbolnăvesc şi nu transmit!” „Vaccinaţii sunt protejaţi, nu e nevoie să mai poarte măşti!””Ei pot participa în colectivități”! etc, etc, etc!

Din certificatul verde, sunt doar 2 afirmaţii corecte: -Test recent

-Cei trecuţii prin boală

NU cei vaccinaţi, care se pot infecta şi pot transmite boala. Mai ales că, fiind vaccinaţi, cei mai mulţi fac forme mai ușoare, unii chiar asimptomatice iar, dacă se infectează, nici nu ştiu că sunt bolnavi şi nu se izolează, aşa cum ar trebui. Şi îi pot îmbolnăvi pe toţi!Cine ia vreo măsură dacă nu are mai nimic? Sau, chiar nimic?!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Sunt mai multe restricţii aplicate la nivel național pentru persoanele care nu s-au infectat

Conform legislaţiei în vigoare şi adoptate săptămâna trecută de CNSU, persoanele care nu s-au vaccinat au parte de mai multe restricţii. Premierul Florin Cîțu a anunţat faptul că persoanele vaccinate vor avea voie, pe baza certificatului verde, să iasă din casă după ce traficul va fi limitat şi că vor avea acces în restaurante chiar dacă localităţile se afla în scenariul roşu

”Vom avea astăzi (n.red. 23 septembrie 2021) o ședință la Guvern pentru a adopta o hotărâre pentru a clarifica anumite măsuri. NU se vor închide magazinele la ora 18.00 peste 3 la mie, vom elimina această cerință. Vom merge pe 6 la mie. Iar eu am propus un lucru: în zonele carantinate, dacă ai certificat de vaccinare, noaptea poți ieși din casă. Nu mi se pare normal dacă te-ai vaccinat să ai restricționată activitatea!”, a declarat Florin Cîțu în cadrul dezbaterii online

Pe de cealaltă parte, sindicatul EUROPOL susţinea că oamenii legii nu au tehnica necesară pentru a verifica dacă persoanele au certificatul verde, iar barmanii sau administratorii localurilor nu au dreptul de a verifica astfel de date

Adauga un comentariu