National

Medicul Monica Pop îi îndeamnă pe români să apeleze la avocat în cazul în care sunt obligați să se vaccineze

Publicat: 16 iun. 2021
Monica Pop la o conferință de presă
Monica Pop îi sfătuiește pe români să se ducă la avocat daca sunt obligați să se vaccineze

Monica Pop a făcut o declaraţie în care i-a sfătuit pe toţi românii care sunt obligaţi de către manageri să se vaccineze, recomandat ar fi ca aceştia să ia legătura cu un avocat. Conform Monicăi Pop acest lucru este unul ilegal deoarece managerii nu ar trebui să-şi oblige angajaţii să se angajeze.

”Este un lucru total ilegal și eu îi sfătuiesc pe toți cei care sunt presați de manageri să facă acest lucru să meargă cu un avocat. Pentru că este un lucru total împotriva legii. Eu nu am văzut nicăieri, la nicio televiziune, să iasă vreun doctor și să spună care sunt contraindicațiile vaccinului. Sunt mulți pacienți care au contraindicații. Și vreau să vă spun că, în urmă cu câteva zile, o tânără doamnă doctor de la Balș a spus pentru prima dată: boli autoimune, pacienți cu cancer sub tratament, boli cu trombocitopenie, adică boli cu modificări sanguine. Deci acestea sunt contraindicații pe care nu le-a spus nimeni, niciodată. Nu este vorba despre efecte secundare. Efecte secundare am spus. Ar fi însemnat să fie foarte discriminați cei care au o patologie care nu permite vaccinul. Cum adică? Ei nu sunt tot oameni din țara asta care contribuie la tot ce trebuie? Și atunci cum să fie discriminați? Al doilea lucru. Spune toată lumea, inclusiv domnul președinte, că vaccinarea nu este obligatorie. Este o condiționare! Este ca și cum un doctor condiționează un act medical pentru bani. Categoric! Dacă nu îi dă bani, nu îl operează. Trebuie la închisoare cu cei care fac așa ceva. Iar obligativitatea vaccinului este același lucru. Să ne lase pe noi cu protecția și cu mai știu eu ce, că știm foarte bine cum stăm cu această problemă. Deci… omul se vaccinează dacă vrea. Și dacă consideră că este oportun. Și dacă nu intră pe lista celor care nu au probleme”, a declarat medicul Monica Pop la Antena 3.

Monica Pop a răbufnit la adresa autorităţilor

La începutul lunii iunie Monica Pop a avut o altă reacţie împotriva autorităţilor. Aceasta îi acuză că pun viaţa copiilor în pericol, deoarece autorităţile le recomanda seruri de vaccin interzise în alte ţări. Medicul atenționează că, în plin sezon de alergii, copiilor le este recomandat să se vaccineze, fără un consult prealabil de la medicul pediatru.

„E CORECT?!
Vaccin oprit în alte ţări din cauza efectelor secundare, rămas în stoc ,donat altei tari, RECOMANDAT LA NOI COPIILOR??!!
E CORECT?!
În plin sezon de alergii, unii recomanda copiilor vaccin fără o fișă de consult prealabilă de la medicul pediatru, conţinând starea prezentă şi bolile preexistente??!! Se ştie de când lumea că nu se face niciun vaccin în stări acute!
E CORECT?!
Să nu fie informată populaţia despre contraindicaţiile vaccinului, pe tipuri de patologie??!! Unde şi când a apărut o asemenea informaţie, obligatorie pentru absolut orice act medical, cât de minor, de pe această planetă??!!”, scrie medicul Monica Pop pe o rețea de socializare.

Medicul Monica Pop spune că este necesară o listă cu contraindicațiile vaccinării, iar un copil ar trebui examinat de către medicul de familie înainte de vaccinare.

Comentarii
 • ¶¶Conform Monicăi Pop acest lucru este unul ilegal deoarece managerii nu ar trebui să-şi oblige angajaţii să se angajeze.¶¶
  cred ca voiați sa scrieți „sa se vaccineze

 • Fiecare este liber sa aleagă dacă o face sau nu!
  Nu este un vaccin ci un ser experimental… Asta nu se spune..
  După decembrie 2023 va primi denumirea de vaccin, asta dacă îndeplinește toate condițiile..
  Nu vb nimeni despre cei care au decedat după rapel.
  Doresc sănătate tuturor!

Adauga un comentariu